Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı üyeler bazı sert yorumlara sinirleniyorlar ama söyleyemiyorlar. Hep böyle bir konu bekleyip fırsat kolluyorlar.
3-5 sayfa konu için de sürekli onu okumadım, bunu okumadım denmesi bana çok tuhaf geliyor. Konuyu bilmeden 3 paragraflık birden fazla yorum yazana kadar, üyenin tüm konuları ve mesajları okunur.

Artıl bende bir teyzeyim desenize 🥲
Benim yazdıgım bu hanımefendinin konusuna özgü değil aslında başka konularda bile konuyu saptırıp başka yöne çeken bir sürü üye var. Böyle bir konu varken bende eteğindeki taşları dökeyim dedim 😁
Ben size teyze demiyorum, hadsiz kitle
Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.
Merve ben bir sana bir de senin takımına teyze diyorum diğer üyeler hanımefendi benim için teyze değil bilginize

Nisa sende acayip yaş takıntısı var. Üniversite sınavına hazırlanan kıza ablam mı desem diye sormuşsun. Birinin senden küçük olabileceğine ihtimal vermiyorsun. Hem sugar daddy seviyorsun hem de küçük durmak için uğraşıyorsun. 😂😂😂
Ablam mı desem ne desem bilmiyorum belki yaşıtız aynı senelerde sınava hazırlanıp girmişiz.

Diğer konuda ne söylendiğini bilmeden, varsayım üzerinden yorum yapmanız da çok doğru değil yalnız.

Şu an profilinde yer alan fotoğraf değil, farklı bir fotoğrafla ilgili yorumlar yapılmıştı. Fotoğrafın kendisine ait olup olmadığıyla ilgiliydi ilk yorumlarda. O fotoğrafın internette tanınan başka birine ait olduğu söylenmişti.
Ben varsayim uzerinden yorum yapmadim ki. Bazi uyelerin konu sahibesine " evet bende okudum sizi dis gorunusunuz uzerinden travestiye benziyorsunuz diyerek elestirdiler" diye yazdiklari yorumlardan dolayi oyle yazdim. Zaten oyle yorumlar oldugunu konu sahibeside ddogrulamisti. Dolayısıyla varsayim yaparak yorum yapmadim, yapmamda.

Yalniz baska birine ait fotoyumu profilresmi yapmis hanimefendi 😲

Sen şu adamlara bi amca de, bana bile teyze demene bişey demem. 🪭

Nisa sende acayip yaş takıntısı var. Üniversite sınavına hazırlanan kıza ablam mı desem diye sormuşsun. Birinin senden küçük olabileceğine ihtimal vermiyorsun. Hem sugar daddy seviyorsun hem de küçük durmak için uğraşıyorsun. 😂😂😂
Uni sınavına hazırlanan kıza nasil abla diyecek yaw sınıftakiler kendisinden 10 yaş küçükmüş.
Nisa 24 olduğuna göre (kendi beyanı bir konusunda da 25 tam emin degilim ama bu iki yaştan birisi hatta bir konusunda boyu 1.68 iken sanırım boyuna da estetik yaptırmış olmalı ki 1.71 olmuş ) sınıftakiler 14-15 yaşında.
Uni yaşları ne kadar düşmüş ha benim kız 17 yaşında hala 11 sınıfta bak sen su ise.

Kadınlara pozitif bakıyor, çünkü Bulgaristanlı, sen Erzurumlu olduğun için tabi anlamıyon
O sınıf arkadaşım benden büyük ben malum linçlerinizi yemeyim diye gerçek yaşımı aktaramadım bile

Konunun hepsini okumadım ama yolunacak kaz kalibresini yükseltebilmek için yaptırdığı işlemlerle adeta bir estetik harikası olan Bulgaristanlı Nisaya canım çok güzelsin harikasın aslansın kaplansın demeyenlerin hepsi de yaşlı buruşuk teyze ve Nisayı kıskanıyorlar gibi anladım

Ben 28 im ben bile kendisine şimdi abla diyesim geldi 🤣 Nisa abla

Uni sınavına hazırlanan kıza nasil abla diyecek yaw sınıftakiler kendisinden 10 yaş küçükmüş.
Nisa 24 olduğuna göre (kendi beyanı bir konusunda da 25 tam emin degilim ama bu iki yaştan birisi hatta bir konusunda boyu 1.68 iken sanırım boyuna da estetik yaptırmış olmalı ki 1.71 olmuş ) sınıftakiler 14-15 yaşında.
Uni yaşları ne kadar düşmüş ha benim kız 17 yaşında hala 11 sınıfta bak sen su ise.
Bizim sınıfta 36 yaşında bile öğrenci var sen genel kıstaslara göre hesaplama senin kızından birkaç yaş büyüğüm

Ben varsayim uzerinden yorum yapmadim ki. Bazi uyelerin konu sahibesine " evet bende okudum sizi dis gorunusunuz uzerinden travestiye benziyorsunuz diyerek elestirdiler" diye yazdiklari yorumlardan dolayi oyle yazdim. Zaten oyle yorumlar oldugunu konu sahibeside ddogrulamisti. Dolayısıyla varsayim yaparak yorum yapmadim, yapmamda.

Yalniz baska birine ait fotoyumu profilresmi yapmis hanimefendi 😲
Bazı üyelerin bu konudaki yorumlarına bakmak yerine, esas konudaki yorumlara bakmanız daha doğru olur.

Konunun hepsini okumadım ama yolunacak kaz kalibresini yükseltebilmek için yaptırdığı işlemlerle adeta bir estetik harikası olan Bulgaristanlı Nisaya canım çok güzelsin harikasın aslansın kaplansın demeyenlerin hepsi de yaşlı buruşuk teyze ve Nisayı kıskanıyorlar gibi anladım
Öyle deme dudak dolgusu erimiş öyle didi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X