- 20 Haziran 2024
- 829
- 880
- 48
Zaten gerçekten aklı başında olan bir adamın, kendinden o kadar genç bir kadınla ne işi olabilir? Sadece cinsellik o kadar. Bu da bana hastalıklı ve sapıkça geliyor yani... çocuğu yaşında.46 yaşında adamı 20lerin başlarında başka türlü çekemezsin ya. O başlarda verdiği hayvani ilgi de gidecek zaten bir gün, öyle çok konu var burda yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.
10 sene sonra 50 sinde olcak bı adam ay ben bakamam bıle. Bence sen bi çıtır tavlamaya çalış bakalım nisacan, hem enerjik hem genç tutar tecrube konusuyorOlmadı olgun seviyorum
Delirtip delirtip çileden çikartiyorlar sonrada mağduru oynuyorlar. Buna ne denirÇilekli sen bir hakkaniyetli ol beni delirttiniz ve o lafları söyledim havadan gelmedi o sözler sana da diyeceğim bir şey var kapa çeneni bu kadar
Ben 35 yaşındayım teyze dedi buna da şükürArtıl bende bir teyzeyim desenize
Benim yazdıgım bu hanımefendinin konusuna özgü değil aslında başka konularda bile konuyu saptırıp başka yöne çeken bir sürü üye var. Böyle bir konu varken bende eteğindeki taşları dökeyim dedim
Ben 35 yaşındayım teyze dedi buna da şükür
Belli arkadaşim, sizinde marifet gibi anlattığınızı okuyunca şaşırmadım.
33le rekor bende tşkBen 35 yaşındayım teyze dedi buna da şükür
Tamam ninecimYok ninenim
Ben öğrendim bunların taktilerini artık daha yavaştan alıyorumDelirtip delirtip çileden çikartiyorlar sonrada mağduru oynuyorlar. Buna ne denir
Abla der bence, o kadar acımasız değildir.30 um bana da derdi kesin
Kızlar kendini nimet sanıyor ama şeyi kaçırıyolar; bu adamlar da kendilerine genç kızı hak görüyor. O yüzden yaşlı adam kıymet bilir durumu olmuyor yani.Zaten gerçekten aklı başında olan bir adamın, kendinden o kadar genç bir kadınla ne işi olabilir? Sadece cinsellik o kadar. Bu da bana hastalıklı ve sapıkça geliyor yani... çocuğu yaşında.
49 yaşında olmuştu bir erkek arkadaşım çok kötü olmuyorlar ki10 sene sonra 50 sinde olcak bı adam ay ben bakamam bıle. Bence sen bi çıtır tavlamaya çalış bakalım nisacan, hem enerjik hem genç tutar tecrube konusuyor
Gençlerde para çok zor şimdi miras falan kaldıysa babası zenginse Öner10 sene sonra 50 sinde olcak bı adam ay ben bakamam bıle. Bence sen bi çıtır tavlamaya çalış bakalım nisacan, hem enerjik hem genç tutar tecrube konusuyor
Iyi de kastedilen üyeler her yere yazıyo. Hiç böyle bi delirme yok valla kimsede.Delirtip delirtip çileden çikartiyorlar sonrada mağduru oynuyorlar. Buna ne denir
Ben sadece bu konuyu okudum ve gözüme dis bir kac yorum carpti.. dis gorunusune laf atan uyeler hakkinda yazan bir kac uyenin yorumuna denk geldim. Bunun uzerinede yorum yaptım bugune kadar gozlemlediklerimdende yola cikarak.E o vurduğu için. Yok yolda görse laf edemeyecek teyzeler burda bla bla bla
40 yaşindaki kadına teyze diyen biri mi savunulmalı?
Adamda para varsa maksimum 2 sene sonra daha gencine gidiyor zaten. Ne uğraşacak kıymet bilmekle falan.Kızlar kendini nimet sanıyor ama şeyi kaçırıyolar; bu adamlar da kendilerine genç kızı hak görüyor. O yüzden yaşlı adam kıymet bilir durumu olmuyor yani.
Kadın 49 olsa teyze değil nene dersin ama erkek olunca kötü olmuyor tabi. Aynen kadın kadının dostu olmalı.49 yaşında olmuştu bir erkek arkadaşım çok kötü olmuyorlar ki
Sizin de fikriniz yok zikriniz çok. Onu okumadım bunu bilmiyorum ama bu üyeler çok rereröBen sadece bu konuyu okudum ve gözüme dis bir kac yorum carpti.. dis gorunusune laf atan uyeler hakkinda yazan bir kac uyenin yorumuna denk geldim. Bunun uzerinede yorum yaptım bugune kadar gozlemlediklerimdende yola cikarak.
Dedigim gibi ben konu sahibesinin dediginiz o yorumlarini veya baska yanlis yorumlarini okumadim. Konu sahibesi oyle yazdiysada onlarda cok yanlis ve hatali yorumlar.
Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.Ben sadece bu konuyu okudum ve gözüme dis bir kac yorum carpti.. dis gorunusune laf atan uyeler hakkinda yazan bir kac uyenin yorumuna denk geldim. Bunun uzerinede yorum yaptım bugune kadar gozlemlediklerimdende yola cikarak.
Dedigim gibi ben konu sahibesinin dediginiz o yorumlarini veya baska yanlis yorumlarini okumadim. Konu sahibesi oyle yazdiysada onlarda cok yanlis ve hatali yorumlar.
Kadınlara pozitif bakıyor, çünkü Bulgaristanlı, sen Erzurumlu olduğun için tabi anlamıyon.Kadın 49 olsa teyze değil nene dersin ama erkek olunca kötü olmuyor tabi. Aynen kadın kadının dostu olmalı.