- 26 Mart 2024
- 883
- 1.860
- 28
O konuda ben yorum yapmadım ama tavırları hoş değil hanımefendinin …Öyle bir konu açmış diye kızı dış görünüşü ile vurmak bana etik gelmiyor. O konusunu okumadığım için bişey diyemiyorum ama öbür konusunda gerçekten haksızlık edilmiş.
46 yaşında adamı 20lerin başlarında başka türlü çekemezsin ya. O başlarda verdiği hayvani ilgi de gidecek zaten bir gün, öyle çok konu var burda yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.Sugar daddy deyince ilk aklıma gelen Ağaoğlu.O zenginlikte birisi olmayacaksa anlamı da yok sanki?
Onların modelleri burada işte aynı segment aynı hareketler orası televizyon burası da sosyal medya mecrası aynı cahil hareketlerNe oldu da bu hale geldik ya. O yemekteyiz programlarına inanamıyorum, hem de bizim kültürümüzde, yemek, misafirlik ve sofra bir adaptır. Yiyecek nimettir. Bulamayanlar var. tamam yemek yarışması, yemeğin tuzu tadı veya yapılışı ile ilgili eleştiriler yapılır ama saygı çerçevesinde olur çünkü bizim kültürümüzün bir özelliğidir bu sofraya karşı. Ama terbiyesizlik had safhada. Yemekle ilgisi bile olmayan kişisel aşağılamalar, kavgalar vs. Zap yaparken rastladığım an kapatıyorum artık dayanamıyorum görmeye.
Ben gayet hakkaniyetli bir insanım bana haktan bahseden insan başka erkeklerin paralarını yemek hakkında tavsiye mi almaya çalışıyor ? Haktan bahsedebilmen için haketmen gerekÇilekli sen bir hakkaniyetli ol beni delirttiniz ve o lafları söyledim havadan gelmedi o sözler sana da diyeceğim bir şey var kapa çeneni bu kadar
Onlari okumadimHanımefendinin yorumlarına baktınız mı hiç “sizlerin psikolojisi çok bozuk “ ayna var bende bi yerine monte ederim tarzında cevapları var “ böyle birini ne konuda olursa olsun haklı bulmam kendini güzelce ifade edebilene can feda .
Ama insan böyleyse
Olmadı olgun seviyorumHiç çıtır sevgılın oldu mu nisacğm olmamış gibi
O konuda ben yorum yapmadım ama tavırları hoş değil hanımefendinin …
Amann bende bişey aldı sandım. Benim kocamda aldı bunları, illa sugar daddy bulmaya gerek yok.Ev ve araba almış diyor kendileri.
Kusura bakmayın, eşinizin mesleğini merak ettim. Kurallara uyma hem de ceza al ve ödeme. Maşallah
Eski konusunda herkesi yaştan vuruyordu hanımefendi, teyze yazıyordu herkese.Doğrudur ben eski konularını bilmediğim için bişey diyemeyeceğim
Nöbetteyim sabahta okula gideceğim vallahi hadi byeBen gayet hakkaniyetli bir insanım bana haktan bahseden insan başka erkeklerin paralarını yemek hakkında tavsiye mi almaya çalışıyor ? Haktan bahsedebilmen için haketmen gerekhavadan gelen tek şey ne biliyor musun senin hala üste çıkıyor olman havadan havadan geri aşağı geliyorsun
Ve nerede konuşacağıma da ben karar veririm daha fazla kendini burada bu durumlara getirme …
Diğer konuda ne söylendiğini bilmeden, varsayım üzerinden yorum yapmanız da çok doğru değil yalnız.Benim sözüm dis gorunus uzerinden insanlari rencide edenlereydi. O hanimefendi diger konuda haksizdir, bilmiyorum o konuyu okumadim ama oyleyse dahi bu kimseye o insani yinede dis gorunusu uzerinden vurma hakkini vermez diye düşünüyorum.
Niye teyzem değil misinEski konusunda herkesi yaştan vuruyordu hanımefendi, teyze yazıyordu herkese.
Belli arkadaşim, sizinde marifet gibi anlattığınızı okuyunca şaşırmadım.Evet maşallahı var
Bir okumam gerek o başlıkları46 yaşında adamı 20lerin başlarında başka türlü çekemezsin ya. O başlarda verdiği hayvani ilgi de gidecek zaten bir gün, öyle çok konu var burda yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.
Bazı üyeler bazı sert yorumlara sinirleniyorlar ama söyleyemiyorlar. Hep böyle bir konu bekleyip fırsat kolluyorlar.Diğer konuda ne söylendiğini bilmeden, varsayım üzerinden yorum yapmanız da çok doğru değil yalnız.
Şu an profilinde yer alan fotoğraf değil, farklı bir fotoğrafla ilgili yorumlar yapılmıştı. Fotoğrafın kendisine ait olup olmadığıyla ilgiliydi ilk yorumlarda. O fotoğrafın internette tanınan başka birine ait olduğu söylenmişti.
Yaz aramaya bulursun inan halim yok.Bir okumam gerek o başlıkları
Amca değil olgun erkek onlar bi kere.Bu açıdan bakmamıştım. Cidden peşinde koştuğu adamdan muhtemelen 10 yaş falan küçüğüm bana teyze diyor. Adama da amca mı diyecek bu durumda
Eski konusunda herkesi yaştan vuruyordu hanımefendi, teyze yazıyordu herkese.