Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir konu açmış diye kızı dış görünüşü ile vurmak bana etik gelmiyor. O konusunu okumadığım için bişey diyemiyorum ama öbür konusunda gerçekten haksızlık edilmiş.
O konuda ben yorum yapmadım ama tavırları hoş değil hanımefendinin …

Sugar daddy deyince ilk aklıma gelen Ağaoğlu. 😃 O zenginlikte birisi olmayacaksa anlamı da yok sanki?
46 yaşında adamı 20lerin başlarında başka türlü çekemezsin ya. O başlarda verdiği hayvani ilgi de gidecek zaten bir gün, öyle çok konu var burda yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.

Ne oldu da bu hale geldik ya. O yemekteyiz programlarına inanamıyorum, hem de bizim kültürümüzde, yemek, misafirlik ve sofra bir adaptır. Yiyecek nimettir. Bulamayanlar var. tamam yemek yarışması, yemeğin tuzu tadı veya yapılışı ile ilgili eleştiriler yapılır ama saygı çerçevesinde olur çünkü bizim kültürümüzün bir özelliğidir bu sofraya karşı. Ama terbiyesizlik had safhada. Yemekle ilgisi bile olmayan kişisel aşağılamalar, kavgalar vs. Zap yaparken rastladığım an kapatıyorum artık dayanamıyorum görmeye.
Onların modelleri burada işte aynı segment aynı hareketler orası televizyon burası da sosyal medya mecrası aynı cahil hareketler

Çilekli sen bir hakkaniyetli ol beni delirttiniz ve o lafları söyledim havadan gelmedi o sözler sana da diyeceğim bir şey var kapa çeneni bu kadar
Ben gayet hakkaniyetli bir insanım bana haktan bahseden insan başka erkeklerin paralarını yemek hakkında tavsiye mi almaya çalışıyor ? Haktan bahsedebilmen için haketmen gerek 😬 havadan gelen tek şey ne biliyor musun senin hala üste çıkıyor olman havadan havadan geri aşağı geliyorsun 🤷‍♀️
Ve nerede konuşacağıma da ben karar veririm daha fazla kendini burada bu durumlara getirme …

Hanımefendinin yorumlarına baktınız mı hiç “sizlerin psikolojisi çok bozuk “ ayna var bende bi yerine monte ederim tarzında cevapları var “ böyle birini ne konuda olursa olsun haklı bulmam kendini güzelce ifade edebilene can feda .
Ama insan böyleyse 🤷‍♀️
Onlari okumadim
Ama oyle yorumlarda yaptiysa onuda asla dogru bulmam.

Ben gayet hakkaniyetli bir insanım bana haktan bahseden insan başka erkeklerin paralarını yemek hakkında tavsiye mi almaya çalışıyor ? Haktan bahsedebilmen için haketmen gerek 😬 havadan gelen tek şey ne biliyor musun senin hala üste çıkıyor olman havadan havadan geri aşağı geliyorsun 🤷‍♀️
Ve nerede konuşacağıma da ben karar veririm daha fazla kendini burada bu durumlara getirme …
Nöbetteyim sabahta okula gideceğim vallahi hadi bye

Benim sözüm dis gorunus uzerinden insanlari rencide edenlereydi. O hanimefendi diger konuda haksizdir, bilmiyorum o konuyu okumadim ama oyleyse dahi bu kimseye o insani yinede dis gorunusu uzerinden vurma hakkini vermez diye düşünüyorum.
Diğer konuda ne söylendiğini bilmeden, varsayım üzerinden yorum yapmanız da çok doğru değil yalnız.

Şu an profilinde yer alan fotoğraf değil, farklı bir fotoğrafla ilgili yorumlar yapılmıştı. Fotoğrafın kendisine ait olup olmadığıyla ilgiliydi ilk yorumlarda. O fotoğrafın internette tanınan başka birine ait olduğu söylenmişti.

Diğer konuda ne söylendiğini bilmeden, varsayım üzerinden yorum yapmanız da çok doğru değil yalnız.

Şu an profilinde yer alan fotoğraf değil, farklı bir fotoğrafla ilgili yorumlar yapılmıştı. Fotoğrafın kendisine ait olup olmadığıyla ilgiliydi ilk yorumlarda. O fotoğrafın internette tanınan başka birine ait olduğu söylenmişti.
Bazı üyeler bazı sert yorumlara sinirleniyorlar ama söyleyemiyorlar. Hep böyle bir konu bekleyip fırsat kolluyorlar.

Bu açıdan bakmamıştım. Cidden peşinde koştuğu adamdan muhtemelen 10 yaş falan küçüğüm bana teyze diyor. Adama da amca mı diyecek bu durumda 😂
Amca değil olgun erkek onlar bi kere.
Ben amcalardan hoşlanıyor, onlardan daha fazla fayda sağlayacağımı umuyorum demeyecek herhalde. :KK53:

Eski konusunda herkesi yaştan vuruyordu hanımefendi, teyze yazıyordu herkese.

Artıl bende bir teyzeyim desenize 🥲
Benim yazdıgım bu hanımefendinin konusuna özgü değil aslında başka konularda bile konuyu saptırıp başka yöne çeken bir sürü üye var. Böyle bir konu varken bende eteğindeki taşları dökeyim dedim 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X