Bu sitede dediginiz tarzda yorumlari bazen bende görüyorum ve resmen konu sahibesine üzülüyorum. Bazende o kadar mantiksiz sirf saldirma amacli yorum yapanlar oluyor ki asil onlara uzulmek gerektigini anlayıp gülüp geciyorum. Size yazdiklarini okumadim ama bu konunuza yazilan yorumlardan anladigim kadariyla dis gorunusunuze laf atmislar. Ne kadar ayip vede cahilce. Bi kere hoş bir hanimefendisiniz ama diyelim ki güzel olmasaydiniz Allah oyle yaratmis degil mi bunun üzerinden insanlari vurmak ne buyuk ahmakliktir. Insan Allah tan korkar. Kaldi ki dedigim gibi güzel de bi hanımefendisiniz.
Bosverin bi güzel hakkiniza girmis o yorumlari yapanlar.
Burada bi kere bi hanımefendi esi ile iyi bir insan oldugu icin evlendigini fakat yanina yakistiramadigini yazmis. Bana guzel oldugumu soylerler vs birbirine yakisan ciftleri görünce imreniyorum demis. O konu ile ilgili fikrimi yazmayacagim suan elbette ama o kadina eminim o kadar güzel degilsinizdir bile yazmislardi saldiri tarzinda
trajikomik gercekten. Konu kadinin guzelligi bile değildi üstelik.
Ben yurtdışında dogup buyudum ve oradaki yemekteyiz vb formatlarda insanlar birbirine cok saygili davranir. Birde memleketimizdeki versiyonlarina bakın. Sanki görevleri saldirmak, rencide etmek vb. Sanirim bu tarz programlarda bozdu insani iliskilerimizi. Oysaki biz cok guzel degerleri olan bir milletiz.
Neyse siz kafaya takmayin, degmez. Kim ne yaparsa,kendine yapar. Kendini egitmis, guzel ahlaki ve insani degerlere sahip urada cok insanlar var neyse ki hem eminim burada hemde gercek hayatta.