Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben erkekleri para olarak görüyorum bana taktik verin onları nasıl sömürebilirim diye konu açan bir kadına lütuf yağdırmalıydık değil mi ?
Alnının teriyle para kazanıp ayaklarının üstünde duran ben ve hemcinslerim böyle şeylere illa ki tepkili oluruz
Sokakta da sesimiz çıkar
Sana alkıştutmadık diye psikolojimiz mi bozuk oluyor .

Bu sitede dediginiz tarzda yorumlari bazen bende görüyorum ve resmen konu sahibesine üzülüyorum. Bazende o kadar mantiksiz sirf saldirma amacli yorum yapanlar oluyor ki asil onlara uzulmek gerektigini anlayıp gülüp geciyorum. Size yazdiklarini okumadim ama bu konunuza yazilan yorumlardan anladigim kadariyla dis gorunusunuze laf atmislar. Ne kadar ayip vede cahilce. Bi kere hoş bir hanimefendisiniz ama diyelim ki güzel olmasaydiniz Allah oyle yaratmis degil mi bunun üzerinden insanlari vurmak ne buyuk ahmakliktir. Insan Allah tan korkar. Kaldi ki dedigim gibi güzel de bi hanımefendisiniz.
Bosverin bi güzel hakkiniza girmis o yorumlari yapanlar.

Burada bi kere bi hanımefendi esi ile iyi bir insan oldugu icin evlendigini fakat yanina yakistiramadigini yazmis. Bana guzel oldugumu soylerler vs birbirine yakisan ciftleri görünce imreniyorum demis. O konu ile ilgili fikrimi yazmayacagim suan elbette ama o kadina eminim o kadar güzel degilsinizdir bile yazmislardi saldiri tarzinda trajikomik gercekten. Konu kadinin guzelligi bile değildi üstelik.

Ben yurtdışında dogup buyudum ve oradaki yemekteyiz vb formatlarda insanlar birbirine cok saygili davranir. Birde memleketimizdeki versiyonlarina bakın. Sanki görevleri saldirmak, rencide etmek vb. Sanirim bu tarz programlarda bozdu insani iliskilerimizi. Oysaki biz cok guzel degerleri olan bir milletiz.

Neyse siz kafaya takmayin, degmez. Kim ne yaparsa,kendine yapar. Kendini egitmis, guzel ahlaki ve insani degerlere sahip urada cok insanlar var neyse ki hem eminim burada hemde gercek hayatta.

Hanımefendinin erkekleri para olarak gördüğü ve onları sömürmek paralarını yemek istediğine dair bir konusu var bu konu hakkında ne düşünürdünüz acaba ?

Ben seviyorum ya
Önceki konuyu okumadım ama bu konuda arada bir yerde 'erkeklere nasıl para harcatabilirim' gibisinden mesajınızı gördüm. Olgun adamı parası için seviyor olabilirsiniz belki... Yalnız bu hayatta kimse kimseye kolay kolay boşuna para yedirmez, alacak verecek dengesini iyi düşünmek lazim

Bazı had bilmez insanlar var bu sitede tüm kinini nefretini kusmaya geliyor bir çoğu stresini kusup gidiyorlar. Konuyu saptıran insanlara gerçekten ciddi bir yaptırım olmalı bu arada konu sahıbı hakaretten dava açabilirsiniz ilgili üyeye

Bu kendinden yaşça büyük erkeklere ölüp biten hanım kızların söz konusu kadınlar olunca o erkeklerden daha genç olanlara dahi teyze muhabbeti yapması ve bunu da kadınlar birbirine destek temalı konu açıp yapması, güya eleştirdiğiniz kişilerden hiçbir farkınızın olmadığınızın kanıtı aslında.
Boş boş duyar kasmışsınız sadece.

Son düzenleme:
Ben bu konu hakkında fikrimi belirtmiyorum çünkü konuyu bilmiyorum ama , diğer bir konusunda erkekleri nasıl kullanabiliriz paralarını yemek istiyorum gibi bir konusu var bu konuda birine de bu sebepten dava açılsa ne olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…