Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
46 yaşında adamı 20lerin başlarında başka türlü çekemezsin ya. O başlarda verdiği hayvani ilgi de gidecek zaten bir gün, öyle çok konu var burda yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.
Zaten gerçekten aklı başında olan bir adamın, kendinden o kadar genç bir kadınla ne işi olabilir? Sadece cinsellik o kadar. Bu da bana hastalıklı ve sapıkça geliyor yani... çocuğu yaşında.

Artıl bende bir teyzeyim desenize 🥲
Benim yazdıgım bu hanımefendinin konusuna özgü değil aslında başka konularda bile konuyu saptırıp başka yöne çeken bir sürü üye var. Böyle bir konu varken bende eteğindeki taşları dökeyim dedim 😁
Ben 35 yaşındayım teyze dedi buna da şükür 😂

Bu insanlarla bir yerde denk gelseniz ve bir muhabbet doğsa aynı konuyu açsanız daha naif cvplar verirlerdi emin olun (konuyu bilmiyorum ).Ben de hic anlamamisimdir yuzyuze verecegim sekilde bildiririm goruslerimi hep burda da.Konu açmamanız en mantıklısı okuyun gecin biri bir konu acmissa cvp verin canınız isterse o da.

Zaten gerçekten aklı başında olan bir adamın, kendinden o kadar genç bir kadınla ne işi olabilir? Sadece cinsellik o kadar. Bu da bana hastalıklı ve sapıkça geliyor yani... çocuğu yaşında.
Kızlar kendini nimet sanıyor ama şeyi kaçırıyolar; bu adamlar da kendilerine genç kızı hak görüyor. O yüzden yaşlı adam kıymet bilir durumu olmuyor yani. 🥲

E o vurduğu için. Yok yolda görse laf edemeyecek teyzeler burda bla bla bla
40 yaşindaki kadına teyze diyen biri mi savunulmalı?
Ben sadece bu konuyu okudum ve gözüme dis bir kac yorum carpti.. dis gorunusune laf atan uyeler hakkinda yazan bir kac uyenin yorumuna denk geldim. Bunun uzerinede yorum yaptım bugune kadar gozlemlediklerimdende yola cikarak.

Dedigim gibi ben konu sahibesinin dediginiz o yorumlarini veya baska yanlis yorumlarini okumadim. Konu sahibesi oyle yazdiysada onlarda cok yanlis ve hatali yorumlar.

Ben sadece bu konuyu okudum ve gözüme dis bir kac yorum carpti.. dis gorunusune laf atan uyeler hakkinda yazan bir kac uyenin yorumuna denk geldim. Bunun uzerinede yorum yaptım bugune kadar gozlemlediklerimdende yola cikarak.

Dedigim gibi ben konu sahibesinin dediginiz o yorumlarini veya baska yanlis yorumlarini okumadim. Konu sahibesi oyle yazdiysada onlarda cok yanlis ve hatali yorumlar.
Sizin de fikriniz yok zikriniz çok. Onu okumadım bunu bilmiyorum ama bu üyeler çok rererö 🙄

Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X