esma sıcak su torbası ütü ile ısıtılmış havlu kas gevsetici krem ler
ayrıca fazla sağ sol yapma boynu daha kötü olabilir( tv izlerken veya pc basında destekleyici bişeyler koy boynuna )[/QU
blacksperet blacksperet blacksperetnaniknanik
umu umu umunaniknanik
ayrıca fazla sağ sol yapma boynu daha kötü olabilir( tv izlerken veya pc basında destekleyici bişeyler koy boynuna )[/QU
umu umu umunaniknanik
zuzu zuzu zuzuhihoyyythihoyyythihoyyyt
umu umu umunaniknanik
kız sen dalgamı geçiyon :mymeka::mymeka:
hejarcım Allah kavuştursun
zemuszemuscanım sıkılıyo şımarıklık yapıyom he heeeezemuszemuszemuszemuszemuszemus
robotum nerde benim yaaaaa
ya ben pc bası destek dedim ama biraz saçmaladım galibakafamçokkarıştı
ya ben pc bası destek dedim ama biraz saçmaladım galiba kafamçokkarıştı
vah caaaaaanıııımmmm beni özlemiş ne o öyle yılışıklık heee özleme beni istemem sevmem ben özlenmeyi hem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
boynun tutulur tabi ahımı alırsan kaydirigubbakcemile
yeni gelenlere selam bu arada
aniden çıktım işim vardı ne işin vardı demeyin size hesap mı verecem leyyyyyyyyyynnn:mymeka::mymeka:
çok teşekkür ederim canım...
ne dedin kime dedin bende bundan bişey anlamadım :mymeka:
hoşgeldin robot, maşallag gözünde hep burda gizli gizli mi okuyorsun nedir:))vah caaaaaanıııımmmm beni özlemiş ne o öyle yılışıklık heee özleme beni istemem sevmem ben özlenmeyi hem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
boynun tutulur tabi ahımı alırsan kaydirigubbakcemile
yeni gelenlere selam bu arada
aniden çıktım işim vardı ne işin vardı demeyin size hesap mı verecem leyyyyyyyyyynnn:mymeka::mymeka:
gıcık yokken burası ne güzel diyen arkadaşla da biraz sonra ayrıca ilgileneceğim :mymeka::mymeka:
allah kavuştursun canım
hoşgeldin robot, maşallag gözünde hep burda gizli gizli mi okuyorsun nedir:))
kızlar yüreğim sızlar derdime derman kızlar bir kereden ne çıkar yandım yanayım kızlar kaydirigubbakcemile3
sıkıldım yawwwwwwwwwww
kızlar ben yarın ve cuma yıllbaşı tatilindeyim :teytey: