Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

esma sıcak su torbası ütü ile ısıtılmış havlu kas gevsetici krem ler
ayrıca fazla sağ sol yapma boynu daha kötü olabilir( tv izlerken veya pc basında destekleyici bişeyler koy boynuna )[/QU

blacksperet blacksperet blacksperetnaniknanik

umu umu umunaniknanik

zemuszemuscanım sıkılıyo şımarıklık yapıyom he heeeezemuszemuszemuszemuszemuszemus

robotum nerde benim yaaaaa

vah caaaaaanıııımmmm beni özlemiş ne o öyle yılışıklık heee özleme beni istemem sevmem ben özlenmeyi hem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

boynun tutulur tabi ahımı alırsan kaydirigubbakcemile

yeni gelenlere selam bu arada

aniden çıktım işim vardı ne işin vardı demeyin size hesap mı verecem leyyyyyyyyyynnn:mymeka::mymeka:

gıcık yokken burası ne güzel diyen arkadaşla da biraz sonra ayrıca ilgileneceğim :mymeka::mymeka:

vah caaaaaanıııımmmm beni özlemiş ne o öyle yılışıklık heee özleme beni istemem sevmem ben özlenmeyi hem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aniden çıktım işim vardı ne işin vardı demeyin size hesap mı verecem leyyyyyyyyyynnn:mymeka::mymeka:

aman be iyi özlemiyom küstüm konuşma benlemafoldumben

gıcık yokken burası ne güzel diyen arkadaşla da biraz sonra ayrıca ilgileneceğim :mymeka::mymeka:
hoşgeldin robot, maşallag gözünde hep burda gizli gizli mi okuyorsun nedir:))

kızlar tavsiyelerinize teşekkür ederim akşam hemen yapıcam ölüyom valla
kız ne edicemde tutulacam kaydirigubbakcemile3
boynum yaniiii
ben dün okula gittim ders çalıştım sınavım vardı kafayı kaldırmadan ders çalıştım ee bünyede alışık değil böyle oldum işte

kızlar yüreğim sızlar derdime derman kızlar bir kereden ne çıkar yandım yanayım kızlar kaydirigubbakcemile3
sıkıldım yawwwwwwwwwww
kızlar ben yarın ve cuma yıllbaşı tatilindeyim :teytey:

kızlar yüreğim sızlar derdime derman kızlar bir kereden ne çıkar yandım yanayım kızlar kaydirigubbakcemile3
sıkıldım yawwwwwwwwwww
kızlar ben yarın ve cuma yıllbaşı tatilindeyim :teytey:

tabi sıkılırsın çünkü ben yokum laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

görmemişin tatili olmuş topiğe hava atıyor :mymeka::mymeka:

hehehe az değil ama 4 gün yatış var sen ne kaçaksın bugün fasulye topikte bulamıoz seni ne haltlar eidon kıza görümcesi aptal demiş okudunmu bizim karşımıza çıkacaktı o görümce kaydirigubbakcemile

X