Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

biz niye yılbaşı çekilişi falan yapmadık yaesma bu konuyu biraz daha erken açsaymış ya(esmaaaaaaaaaa)dedikodunu yapıyom

saçımı boyamam lazım ya ama km dışarı çıkıcakta boya lıcakta boyıcakk pööfffmafoldumben

saçımı boyamam lazım ya ama km dışarı çıkıcakta boya lıcakta boyıcakk pööfffmafoldumben

ne renk boyucaksın saçını benimde bir huyu var aklıma ne geldiyse onu o an yapmalıyım ben olsam çokdan almış gelmiş boyamıştım bile.. ama şimdi kuaförde boyatıyorum valla daha rahat oluyo

saçını mı boyatıcan hangi renge?
Ben de kızılımın akmasını bekliyorum yaza kadar boyamıycam sonra düğüne yakın boyatırım diye düşünüyorum..
Efuli yaş kaçtı?

canım karamel e boyuyorum devamlı ben normalde kozmetk bişeyi hmen alıp yapmm lazm ama çok uyşugum bugn ya

canım karamel e boyuyorum devamlı ben normalde kozmetk bişeyi hmen alıp yapmm lazm ama çok uyşugum bugn ya

bende o tonlarda düşünüyodum bide tarçın bakırı var o da güzel kuaföre gittim tatçın bakırı dedim o hangi tonlarda dedi kotologdan baktım ben palettede görmüştüm ama lorealde yoktu o tonlarda bende kumral bakıra boyattım benim düşünüm nisanda da bi kaç kerede renk otursun diye erken başladım anlıcan boyatmayakaydirigubbakcemile5

evet cnm ya tarçn bakırda çok hoş gerçektn ama bn cesaret edemyrm boyamaya yakşmaz die bnm bildiğimde o renk sadece palette de var başka markada hç görmedm bencede cnm düğününe kadar iyice oturur renkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…