- 21 Aralık 2009
- 289
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adım atalı çok oldu güzelim buraya:)))))))))) senle anlaşıcaz:))))))
nerede olacak nişanlısın yanında ,nişanlısının yanında ,nişanlısının yanında lülülülülülü
MERHABA BENDE SİTEYE ÜYE OLALI BİR HAFTA OLDU AMA SOHBET EDECEK MUHABBET EDECEK KİMSE OLMADIĞI İÇİN SIKILIYODUM PEK GİRMİYODUM BİŞEYLERDEN BAHSETSEM PEK CVP ALAMIYORDUM BENİ DE ARANIZA ALIRMISINIZ.....
MERHABA BENDE SİTEYE ÜYE OLALI BİR HAFTA OLDU AMA SOHBET EDECEK MUHABBET EDECEK KİMSE OLMADIĞI İÇİN SIKILIYODUM PEK GİRMİYODUM BİŞEYLERDEN BAHSETSEM PEK CVP ALAMIYORDUM BENİ DE ARANIZA ALIRMISINIZ.....
menn geldmmdelikafadulden
güzelim mi ,nerden güzelin oluyorum ben senin heee kaydirigubbakcemile
bana güzelim dedi ,bana güzelim dedi ,ben ne yaparım şimdi sizce bunu :mymeka::mymeka:
hoşgeldin merak etme ben sana yeterince cevap veririm laelaelaelaelae
onlar aynı iş yerindeydi dimi evtt orda olabilir :1closedeyes:
güzel değilmisin yoksa:))))))
alırız tabi neden almayalım buyur anlat anlata bilğin kadar konuş konuşa bildiğin kadar
çok sıkı dostluklar oluşuyo ya sonradan gelenlere pek sıcak bakmayan topikler gördüm o yüzden yani....
çok sıkı dostluklar oluşuyo ya sonradan gelenlere pek sıcak bakmayan topikler gördüm o yüzden yani....
yemişim dostluklarını ,sen onlara bakma ,benden ala sıcak mı var bee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemişim dostluklarını ,sen onlara bakma ,benden ala sıcak mı var bee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3