Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

sıcak bişeyler iç bari için ısınsınnn laelaelaelaelae

içim ısınacak da burnum ne olacak kızardı zavallı ,işyerinin servisini kaçırmaktan nefret ediyorum ama kaçırıyorum da ,kaçırınca da böyle kızarıyorum senağlama

çay içiyorum zaten ALLAH işyerine hergün dolmuşla gidenlere sabır versin ,çekilecek çile değil kötükedihüsokötükedihüso

içim ısınacak da burnum ne olacak kızardı zavallı ,işyerinin servisini kaçırmaktan nefret ediyorum ama kaçırıyorum da ,kaçırınca da böyle kızarıyorum senağlama

çay içiyorum zaten ALLAH işyerine hergün dolmuşla gidenlere sabır versin ,çekilecek çile değil kötükedihüsokötükedihüso

evtt bende otobüsle geliyorum bide bazen küçük otobüs oluyo tıklım tıkış doluyo adamlarla akraba olcak bi gün senağlama

slm tekrar amanın donuyorummmmm kaç kat giyindim yahu ellerim ve burnum ısınmıyo burnuma bere örücem valla:)

evtt bende otobüsle geliyorum bide bazen küçük otobüs oluyo tıklım tıkış doluyo adamlarla akraba olcak bi gün senağlama

ALLAH kolaylık versin ne diyeyim

zuzu hoşgeldin ,sen örme ben sana örerim bere burnun çok mu uzun da üşüyo benimki biraz uzun sanırım ne de olsa karadeniz kızıyım sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
ALLAH kolaylık versin ne diyeyim

zuzu hoşgeldin ,sen örme ben sana örerim bere burnun çok mu uzun da üşüyo benimki biraz uzun sanırım ne de olsa karadeniz kızıyım sırnaşık şeysırnaşık şey

hoşbulduk canım yok ya aksine ufak burnum ama ısınmıyo soğuktan acıyo artık yaaa:KK43:

kızlar bişey sorucam size aranızda basenleri sıkılaştırmak için krem kullanan var mı veya selülit için krem kullanan var mı

ya öle kremler hiç bir halta yaramıyo hikaye hepsiii bence

kızlar bişey sorucam size aranızda basenleri sıkılaştırmak için krem kullanan var mı veya selülit için krem kullanan var mı

ah ah sen demi bıktın basenlerinden kuzu?
Aynı dert bende de var,bel ince maşallah geri kalan :):):)
varsa bana da söleyin bi krem

ah ah sen demi bıktın basenlerinden kuzu?
Aynı dert bende de var,bel ince maşallah geri kalan :):):)
varsa bana da söleyin bi krem

canım aslında ben 51 kiloyum öyle çok fazla kiloluda değilim benimde belim felan incecik ben çok kilo alıp vermekden kalçamda çatlaklar oluştu o yüzden sıkılaştırıcı kulanırsam iyi gelir diye düşünüyorum aslında bitkisel yağlar var ama onlar kötü kokar diye krem düşünüyorum ama kullanan iyi sonuç alan kimsede yok sanrım bi kaç hareket yapıyorum biraz selülite iyi geliyoda çatlaklara ne yapmak gerek onu bilmiyorum

ooooooooooo sen süpermişin cnm ya:) valla çatlaklar için suna dumankaya falan şekerli bişiler yapıyor ya onun sitesine bi bak istersen:)

dertlerine bak şunların yok o kremi yok bu kremi kremim faydası olsaydı millet kremlerle dünya güzeli olurdu belülülülülülü

öyle şeylere hiç pirim vermiyorum krem yerine spor yapın en iyisi bu tembelsiniz kremle işi halledeceksiniz dans edin dans oryantal çok ii vucudunuz şekillenir ,6 yaşından beri dans eden biri olarak tavsiye ediyorum zemuszemus

dertlerine bak şunların yok o kremi yok bu kremi kremim faydası olsaydı millet kremlerle dünya güzeli olurdu belülülülülülü

öyle şeylere hiç pirim vermiyorum krem yerine spor yapın en iyisi bu tembelsiniz kremle işi halledeceksiniz dans edin dans oryantal çok ii vucudunuz şekillenir ,6 yaşından beri dans eden biri olarak tavsiye ediyorum zemuszemus
spor yapıyorum canım bi kaç hareketim var oryantele başlıcam gıcığım tavsiyen üzerine zaten kapı gıcırtısına oynayan biriyim :teytey:

dans okulu açayım bari size anca yola gelirsiniz spor başka dans çok başka bi kere :mymeka::mymeka:

bu arada pelerinlinin günaydın çiki çikiler lafına da koptum yawww :roflol::roflol:

o nasıl bir hitap şekli nerden duydu da yazdı acep :roflol:

şahsen ben çiki çiki değilim onun yerine muku mukuyum :roflol::roflol::roflol:

X