Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
Merhabalar,

Uzun zamandır sitede sohbet edeceğim kişiler arıyorum ama herkes birbiriyle o kadar samimi olmuşki arada kaynıyoruz kaydirigubbakcemile3
Gelin adayları,bekarlar,evliler sohbet etmek isteyenler
Burada tanışalım fikirlerimizi paylaşalım arkadaş olalım hadi kızlar bekliyorum

merhaba,
bende uzun süredir okuyorum ve en çok da içtenliklerini sevdim burda olmalıyım diye düşündüm..
daha çömeziz biz zamanla kaynaşırız di mi ama :)

evet canım zamanla kaynaşacağız tabii ee senelerdir burada insanlar çömeziz biz tabi :ecrin_bebek:

bende yeniyim burada cömez yanikaydirigubbakcemile5 is yermde internet var o yüzden vaktimin cogunu KK da geciriyorum insanlar la konusup kaynasmayi severim KK resmen tiryakilik yapiyor diyebilirim cok güzel bir site....

bende katıldım aranıza kızlar bende yeni sayılırım sohbet edecegim insanlara ihtiyacım var ailemden ayrıyım ve onları cok özledimsenağlama

Slm. Bende yenilerdenim :)
Bu üye olduğum ilk site, sadece kadınlara ait olduğu için çok güzel ve özel olmuş bence. Umarım hep böyle devam eder.

selam bende yeni sayilirim cok vakit geciriyorum kk da ama oyle sohbet ettigim arkadas oldugum kimse yok ...... esma01 cok haklisin vala herkes bulmus arkadaslarini bi biz bole laelaelaelaelae

Öyle valla canım ee baksana bizde bulduk işte kaydirigubbakcemile3 kızlar bende ilk kez bir siteye üye oluyorum çokta güzel bir site

günaydın bende yeniyim ve siteyi yeni yeni keşvetmeye çalışıyorum.bu konuda yardımcı olurmusunuz???

kızlar bu arada tanışalım şuan kimse yok ama umarım gelirsiniz ben esma 27 yaşındayım kimya mühendisiyim nişalıyım ve haziranda evleniyorum iş yerinde evde kk ne sürekli fırsat buldukça giriyorum :enbuyukkk:

hoşgeldiniz kızlarr ben yeni deilim eskidim artık size bi hoşgeldiniz demek istedimma.s.

canım nasıl bir yardım istiyorsun kaydirigubbakcemile3 burada hep yeniler var yardım bilmeyiz ama aramıza hoşgeldin alkisalkisalkis

mesela yazılan mesajları kendi bloğumda gelen mesajlarda görmek istiyorum .sedece girdiğim sayfada görebiliyorum yapılan cevaplarıda bu sayfada görebiliyorum.böyle oluncada takip etmem çok zor oluyor.kendi blogumda gelen mesajlarda nasıl görebilirim bunu için arkadaş listemde olmanızmı gerekiyor???

aY evt kıskanıorum bndee herkes birbirini tanıyo ne gzll... bn dahaa kmseylee kaynaşamadım :-)

selam kızlarr bende geldim aman burasıda çömez kızların topici olsun biz bize yeteriz valla

X