- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
-
acilseniz zaten bakılır değilseniz poliklinik randevusu almanızı önerirler.aciller fazlasıyla yoğun ki bi de üstüne bir çok acil covid de bakiyorKizlar selam. Sitede sağlıkçı arkadaşlarımız var mı acaba? Bir sorum olacakti. Hastanelerin acil bölümleri ne durumda acaba? En azından çalıştıkları yerde? Aşırı kalabalık mi? Doktora gitmek istiyorum fakat bos randevu kesinlikle yok. Beklemem gerekiyor fakat rahatsızlığın çok fazla tetikliyor. Gitme ihtiyacı hissediyorum.
Mesela pandemi için yeni hastaneler açıldığından dolayı oraya yönlendiren hastaneler vardır belki diye düşündüm. Ama aslında acillerin durumu her zaman kalabalık ne yazık ki. İşin sinir bozucu tarafı poliklinik randevusu alamıyorum. Bekliyorum mecburacilseniz zaten bakılır değilseniz poliklinik randevusu almanızı önerirler zaten. aciller fazlasıyla yoğun ki bi de üstüne bir çok acil covid de bakiyor
Nefes problemim var. Göğsümde baskı hissi var bazen terleme eşliğinde zor nefes alıyorum.Arada oluyor fakat olduğunda çok kötü oluyorum. Bunun yanında carpintimda var. Ayağa aniden kalktığımda baş dönmesi ve çarpıntı yaşıyorum.Hastalığınız nedır
Malesef kaçırıyorum o randevuları. Dikkatli olacağım. Teşekkür ederim.Yalnız acil randevu bulamayanların gittiği bir yer değil. Telefondan MHRS uygulamasını indirin ve randevu bildirimlerini açın. Yeni randevu açıldığı an bildirim geliyor. Haftanın sadece 3 günü çalışan doktoruma dahi bu yöntemle randevu alabiliyorum.
şöyle diyeyim acilin mantığı gerçekten acil olan durumlara bakmaktır, ayrıntılı test yapalım her hastalığa tanı koyalım derlerse hem personel sayısı yetmez hem de bekleyen hastalara sıra gelmez.şikayetinizi daha ayrıntılı yazarsanız daha iyi yorum yapabilirimMesela pandemi için yeni hastaneler açıldığından dolayı oraya yönlendiren hastaneler vardır belki diye düşündüm. Ama aslında acillerin durumu her zaman kalabalık ne yazık ki. İşin sinir bozucu tarafı poliklinik randevusu alamıyorum. Bekliyorum mecbur
Nefes problemim var. Göğsümde baskı hissi var bazen terleme eşliğinde zor nefes alıyorum.Arada oluyor fakat olduğunda çok kötü oluyorum. Bunun yanında carpintimda var. Ayağa aniden kalktığımda baş dönmesi ve çarpıntı yaşıyorumşöyle diyeyim acilin mantığı gerçekten acil olan durumlara bakmaktır, ayrıntılı test yapalım her tanısı koyalım derlerse hem personel sayısı yetmez hem de bekleyen hastalara sıra gelmez.şikayetinizi daha ayrıntılı yazarsanız daha iyi yorum yapabilirim
Bu belirtileri yaşıyorsan maskeni takıp acile git erteleme daha kötü sonuçla karşılaşmaNefes problemim var. Göğsümde baskı hissi var bazen terleme eşliğinde zor nefes alıyorum.Arada oluyor fakat olduğunda çok kötü oluyorum. Bunun yanında carpintimda var. Ayağa aniden kalktığımda baş dönmesi ve çarpıntı yaşıyorum.
Korona olduğumu düşünmüyorum açıkçası yani bilemiyorum ama bakalimBu belirtileri yaşıyorsan maskeni takıp acile git erteleme daha kötü sonuçla karşılaşma
bu şikayetleriniz aniden 1- 2 gün içinde başladıysa acile gidebilirsiniz. ancak daha uzun süreli varsa polikliniğe gidin. ihmal etmeyin yalniz şikayetleriniz ciddi. onun disinda bol su tüketin ani ayağa kalkmayın önce oturup sonra yavaş yavaş kalkin, sigara içiyorsanız azaltın.geçmiş olsunNefes problemim var. Göğsümde baskı hissi var bazen terleme eşliğinde zor nefes alıyorum.Arada oluyor fakat olduğunda çok kötü oluyorum. Bunun yanında carpintimda var. Ayağa aniden kalktığımda baş dönmesi ve çarpıntı yaşıyorum
Aile hekimligimden check up yapmasını istedim fakat pandemiden ötürü yapmıyor. Yani bilemiyorum yapar belkiAcaba aile hekimine gitsen sevk filan yapamıyor mu?
Merhaba, saglik sektöründe misiniz?bu şikayetleriniz aniden 1- 2 gün içinde başladıysa acile gidebilirsiniz. ancak daha uzun süreli varsa polikliniğe gidin. ihmal etmeyin yalniz şikayetleriniz ciddi. onun disinda bol su tüketin ani ayağa kalkmayın önce oturup sonra yavaş yavaş kalkin, sigara içiyorsanız azaltın.geçmiş olsun
Şikayetim ne kadar ciddi acaba çok panik oldum.Merhaba, saglik sektöründe misiniz?
evetMerhaba, saglik sektöründe misiniz?
şikayetleriniz uzun süreli varsa ve aralıklı oluyorsa poliklinik kontrolünü ihmal etmeyin. dahiliye, göğüs hastalıkları ve kardiyolojiden birinden randevu alabilirsiniz. eğer ataklar şeklinde geliyorsa tam atak geldiği sırada acile gidebilirsiniz.yeni baslangicli bikac gündür varsa yine acile gidebilirsinizŞikayetim ne kadar ciddi acaba çok panik oldum.Bazen kalp krizi filan da diye korkudan dolanıyorum. Ya da kötü bı hastalık Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?