2 senedir bu kadar sıkıntı yaşamak yerine düşük dozda bir ilaçla çözebilirdiniz. Bağımlılık oluşturan etkisini bilmiyoruz ayrıca, gayet de iyileşince bırakabiliyorsunuz. Kişisel tercihiniz tedaviyi reddetmek olsa da insanları yanlış yönlendirecek, kötü etkileyecek bu yorumu yapmanızı doğru bulmuyorum sonuçta burada yazdıklarımızı herkes okuyabilir. İlaç kullanmam gerektiği halde bu tarz yorumlar yüzünden bir süre ilacı reddetmiş ve sonrasında ilaç kullanarak rahatlayınca boşuna kendime eziyet etmişim demiş biri olarak bunu yazıyorum. Bir de naçizane fikrim anksiyete ve panik atakla yıllarca mücadele etmektense bir ilaca bağımlı olmak (siz böyle düşündüğünüz için bu örneği veriyorum) bana daha mantıklı geliyor. İlaçların hepsinin yan etkileri var bu bir gerçek ve haklısınız bu noktada fakat kötünün iyisi diyoruz ya hani, bizi mevcut durumumuzdan daha iyi hissettirecek tedavi yöntemlerini de yok saymamalıyız diye düşünüyorum.
Nefes probleminiz için acilde çözüm bulacağınızı sanmıyorum. Bana kalırsa panik ataktan dolayı bunları yaşıyorsunuz gibi. Baş dönmesi ben de çok sık yaşıyorum şu sıra, bence sıcaklardan olabilir. İhmal etmeyin, geçmiş olsun