site ve ürünler hakkında fikri olan var mı

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
$complete set.webp

$pike.webp

ceyizevi.com adresinde bu ikisini beğendim, yeşil olan pike tk, diğer istanbul 4 mevsim set.
Marka olarak duymamıştım hiç ayrıca internetten daha önce alışveriş yapmadım, hiçbir şey almadım, güvenilir midir?

ben almadım ama çeyizevi sitesinden alışveriş yapanlar vardı. olumsuz bi yoruma denk gelmedim. ama nevresimlerin kalitesi hakkında hiç bir fikrim. bana kalırsa bilinen markalardan alman daha yi olur parana yazık olmasın. :42:

Çeyizevi nin şubesi izmirde var. Adı Dantel çeyiz-Dantelce Çeyiz olarak geçiyor.
kii annemin vazgeçilme mağazasıdır:)Ki byada samimiyizdir..
Dantel çeyiz olarak kesinliklee tavsiye ederim. Sitesininde güvensiz olacaağını düşünmüyorum açıkçası...

Son düzenleme:
ben almadım ama çeyizevi sitesinden alışveriş yapanlar vardı. olumsuz bi yoruma denk gelmedim. ama nevresimlerin kalitesi hakkında hiç bir fikrim. bana kalırsa bilinen markalardan alman daha yi olur parana yazık olmasın. :42:

teşekkür ederim cevabın için, zaten var başka markalardan aldığım şeyler ancak bunlar hoşuma gitti işte :)

Çeyizevi nin şubesi izmirde var. Adı Dantel çeyiz-Dantelce Çeyiz olarak geçiyor.
kii annemin vazgeçilme mağazasıdır:)Ki byada samimiyizdir..
Dantel çeyiz olarak kesinliklee tavsiye ederim. Sitesininde güvensiz olacaağını düşünmüyorum açıkçası...

Teşekkür ederim :) markayla ilgili de bilgi alabilir misiniz acaba kendilerinden? samimiyetiniz varsa daha sağlıklı olur size verecekleri cevaplar.

Samimiyetim evet var fakat bizim eve yarım saat uzaklıkta.
Siz bana söyleyin yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
Özellikle nevresimm vs Days İn Colourslar çok güzel ve kalitelidir.
Ama o 49,90 a var mikrofiber özellikli mi yanlış olmasın o iyi değil pek onu biliyorum.

Son düzenleme:
Samimiyetim evet var fakat bizim eve yarım saat uzaklıkta.
Siz bana söyleyin yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
Özellikle nevresimm vs Days İn Colourslar çok güzel ve kalitelidir.
Ama o 49,90 a var mikrofiber özellikli mi yanlış olmasın o iyi değil pek onu biliyorum.

benim merak ettiğim sadece ARAN CLASY markasının kalitesi, bunu da ceyizevi.com adresinde sattıkları için kendileri bilir diye size sormuştum.
yoksa Days in colours vs marka olarak bildiğim şeyler, ayrıca almak istediğim ürünlerden biri 4 mevsim diğeri pike

benim merak ettiğim sadece ARAN CLASY markasının kalitesi, bunu da ceyizevi.com adresinde sattıkları için kendileri bilir diye size sormuştum.
yoksa Days in colours vs marka olarak bildiğim şeyler, ayrıca almak istediğim ürünlerden biri 4 mevsim diğeri pike

Bilmiyorum bende o markanın iyi olup olmadığını ama öğrenmeye çalışırım. İletişime geçtiğim an sizede ulaşırım...

Siteden bende alışveriş yaptım memnun kaldım. canlı destek hattı var sorulan sorulara cevap yazıyorlar.siparişim elime güvenilir geldi. Kargom nerede olduğunu adım adım takip ettim. Sizlere de tavsiye ederim. Bende bi siteden alışveriş yapacaksam önce yorumlara bakarım çünkü etraf dolandırıcı dolu.

Back
X