Farkında değiliz ama hastalıktan dolayı depresyondayız zaten.Mesaneye asit etkisi yapan iki şey var bence;biri stres,ikincisi yiyecekler.İslamda kıskançlık,fitne gibi şeylerden niçin uzak durmamız söyleniyor?Hepsi vücudu zehirleyen şeyler,asit etkisi yapıyor bana kalırsa.İşimiz zor,diyeti yapmak,stresi azaltmak o kadar ulaşılmaz ki haliyle iyileşmek de zor gibi.Antibiyotikler bir gün böbrekleri,karaciğeri iflas ettirecek diye korkuyorum.
İdrar yolu enfeksiyonum için kullandığım multivitamin işe yarıyor.Bağışıklık korunduğu için enfeksiyon olmuyorum artık heralde.Cranberry'ler hiç işe yaramadı boş yere para kaybı.Nerdeyse üç günde bir enfeksiyon geçiren ben 10 gündür temizim,inşallah böyle gider.
Cok gecmis olsun. Bi daha gelmesin ins. Clamidya negatif cikmisti bende bi sure once rutin kontrolde. Simdi bi daha baktirmak lazim heralde. Her iliski sonrasi boyle. Ama ilk defa antibiyotikler ise yaramadi. Bitmiyo. Surekli cisim var ama yok;(2 yıl 20 günde bir sistit olup üniv hastanesinden sonuçlar 2 gün sonra çıkınca ilaç yazacağını söyleyen profa saydırarak gelirken ben ....Şimdi hamdolsun iyiyim .Sistite sebep olan kalamidya diye bir mikrop olduğunu vede ilişkiyle bulaşıp erkekleri hasta etmeyip bizi hasta ettiğini öğrenip ilacını eşimede kullandırıp epeydir iyiyim.
Sizin sikayetleriniz neydi acaba? Iliski sonrasi mi basladi? Bu intersistiyel sistiti cok arastirdim ben. Bu konuda dr larin degisik tedavi yaklasimlari varmis. Kimisi psikolojik oldugunu bile soyluyormus ama kesinlikle degilmis. Ingilizce akademik yazilar okudum. Mesane duwarindaki sorun neyse, tahrip, ulser vs, onu duzeltmek icin ilaclar hatta antibiyotikler veriliyor imis. Normal sistit icin verilenlerden farkli. Eger sorun mesane kaslari ile alakali ise de, antidepresan veriliyor fakat bu bizim depresyon yahut anksiyete icin kullandiklarimizdan degil. Biraz kas gevsetici gibi. Umarim artik iyisinizdir. Hepimize sifa versin Allah.Yazıştığımızda özel mesajda yazmıştım,şimdi de psikiyatriye gideceğim,doktorun biri yönlendirdi.
Rezene alın aktardan kaynatıp için bolsu için..Antiseptikler var onlar iyi oluyo Bide ben karbonatlı su içiyordum mesane temizlensin diye .Sıcak su torbasıda iyi geliyo.Geçmiş olsun .Ben test yaptırmamıştım.Ecoli baktılar temizdi.Peynir hiç yememişim.Kendi çabalarımla dikkat ettim.Cok gecmis olsun. Bi daha gelmesin ins. Clamidya negatif cikmisti bende bi sure once rutin kontrolde. Simdi bi daha baktirmak lazim heralde. Her iliski sonrasi boyle. Ama ilk defa antibiyotikler ise yaramadi. Bitmiyo. Surekli cisim var ama yok;(
2 yıl 20 günde bir sistit olup üniv hastanesinden sonuçlar 2 gün sonra çıkınca ilaç yazacağını söyleyen profa saydırarak gelirken ben ....Şimdi hamdolsun iyiyim .Sistite sebep olan kalamidya diye bir mikrop olduğunu vede ilişkiyle bulaşıp erkekleri hasta etmeyip bizi hasta ettiğini öğrenip ilacını eşimede kullandırıp epeydir iyiyim.
İyiyim hamdolsun diyorum korkumdan.İnşallah sende iyi olursunÇok üzüldüm. Sanırım aynı mikrop bel sokukluğu hastalığına da neden oluyor.
Umarım şimdi her şey yolundadır. Çok geçmiş olsun.
Ben yine delirecek gibiyim. İçtiğim suyun haddi hesabı yok. Allahım diyorum, benim günahım ne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?