Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Tubtub. Evliligin %70'i cinselliktir diyor iliski uzmanlari.
Gel gör ki, ben sürekli iliskiden kacar hale geldim. Cok net söyleyeyim, kocam baska kadina giderse bu sistit yuzunden olur.
Ciddi anlamda hayat kalitem dustu. Yok yani cozum bulamiyorum.
Herkes ne guzel sevisiyor, evliliklerini ayakta dinc tutuyorlar. Benim gunahim ne anlayamiyorum!
Kadinlarin %50'si hayatlarinda 1 kere bile sistit olmuyormus. Ben niye her hafta sistit oluyorum?!!!! Biktim inan!
Kalamidya mikrobu olabilir .Dr esinle birlikte onun tedavisini vermeli .Bi çözüm bulan iyileşen var mı?her hafta tekrarlıyor. İyi olduğum günüm yok2.5senedir çekiyorum.
Evet engel olabiliyormuş ve gebelikte erken doğuma bile yol açabiliyormuş bende çok kürler denemiştim ama en iyisini kızılcık eksisinde buldum günde en az 1 fincan kadar suya karstrip içmeye başlamıştım hamile olana kadar yaptım içtim çok şükür olmadı ve halen yaşamıyorum denemenizi tavsiye ederimKonuyu hortlatmış olacağım ama karnabahar kürünü 10 gündür yapıyorum. Şu ana kadar acısı,yanması olmadı şükür. Olacak gibi oluyor hafif yanıyor ama acı artmadan geçiyor. Ancak tuvalete gittiğimde neredeyse çıkamıyorum. Sürekli azar azar akıyor. Bitiyor,tekrar bitiyor tekrar... kürü 3 haftaya tamamlamayı düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel midir acaba bilen var mı?
Sağ olun ben de deneyeceğim. Kayınvalidem kızılcık marmelatı vermişti onunla başlayayım bari.Evet engel olabiliyormuş ve gebelikte erken doğuma bile yol açabiliyormuş bende çok kürler denemiştim ama en iyisini kızılcık eksisinde buldum günde en az 1 fincan kadar suya karstrip içmeye başlamıştım hamile olana kadar yaptım içtim çok şükür olmadı ve halen yaşamıyorum denemenizi tavsiye ederim
Peki miktarı ne kadardı,bir fincana ne kadar koydunuz yani? Aç karnına ya da tok fark eder mi? Hamile kalınca kullanmak zararlı olduğu için mi bıraktınız? Çok sordum kusura bakmayın.Evet engel olabiliyormuş ve gebelikte erken doğuma bile yol açabiliyormuş bende çok kürler denemiştim ama en iyisini kızılcık eksisinde buldum günde en az 1 fincan kadar suya karstrip içmeye başlamıştım hamile olana kadar yaptım içtim çok şükür olmadı ve halen yaşamıyorum denemenizi tavsiye ederim
Sizin aynı sıkıntınız bende de var. Ne yaptınız acaba . Aradan çok zaman geçmiş ama belki görürsünüz.Arkadaslar gecmis olsun. 3 haftadir bitmeyen sistit belirtilerim var benim de. Idrar tahlilinde enfeksiyon yok. Intersistiyel sistitten suphelendim ama kan da cikti. Surekli surekli idrar hissi var. siz de nasil oluyor belirtiler? Delirmek uzereyim.