Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl 20 günde bir sistit olup üniv hastanesinden sonuçlar 2 gün sonra çıkınca ilaç yazacağını söyleyen profa saydırarak gelirken ben ....Şimdi hamdolsun iyiyim .Sistite sebep olan kalamidya diye bir mikrop olduğunu vede ilişkiyle bulaşıp erkekleri hasta etmeyip bizi hasta ettiğini öğrenip ilacını eşimede kullandırıp epeydir iyiyim.
Bu kolay bi mikrop otel klozetlerinden fln filan geçiyomuş .Seminerden seminere koşar.Test mest yaptırmadım zaten kendim araştıra araştıra uzman oldum nerdeyse direk gittim ilacını kullandım.Antibiyotik manyağı olmuştum bide özel dr du ozamanlar ilacıda kendim alıyodum 50 -60 liralık töbe tööbe yine kızdım biri proftu.Dayanacak halim yok 2 günsonra test çıkar ilaç veririm dedi bida gitmedim.Su ve sık tuvalete gidilecek.Benlacivert selam,
Eşin o mikrobu ne zaman almış?
Benim eşim de 15 yıl önce almış. Ama tedavi oldum geçti diyor. Tedaviden sonra sana bulaşmaz diyor.
Acaba yıllar sonra tekrar çıkabilir mi? Ne diyorsun?
Jinekoloğa gittim ben de benlacivertin mesajından sonra.Klamidya testi pahalıdır,ben sana antibiyotik yazarım varsa da yoksa da kullanırsın dedi.Bir de bunu deneyelim bakalım belki de sorun budur.
Intikam'cim cok tesekkurler.Sevgili Lale şekerli besinleri kesinlikle tüketme,unlu,mayalı,etli besinlerden de uzak dur.Et suyu,balık tüket.Sütden de uzak dur.Kanaman için faydalı olabilir.Yoğurt yiyebilirsin.Ben özellikle şekerli yediğimde çok yanma yapıyor.Bir dene bakalım.Ben bazen diyeti bozuyorum,baktım yanma var yeniden başlıyorum.
Arkadaşlar ben yildim artık bu yanma beni mahvediyor bir senelik evliyim evlensigime pişman oldum diyebilirim.Hergün bu acıyı yaşıyorum en ağır iğneleri vuruldum iliskiye girince yine hemen idrarimin kokusu değişiyor hergün antibiyotik iciyorum banamisin demiyor napim ben bi yol gösterin.eşim bıktı artık bu sorunumdanIntikam'cim cok tesekkurler.
Testlerimi yaptirdim bu hafta. Bel soguklugu, gonerea, klamidya cikmadi. Doktor bakteriye bagli bir durum dedi ve antibiyotik verdi. Idrar testi sonuclari cok korkunc.
Ürolojiden randevu aldim. 2 ay sonraya randevu verdiler. Bakalim, o zaman belli olacak her sey.
Bu arada, ben hakikaten her hafta bu aciyi 3 gun ceken biriyim. Fakat bir sure sistit olmadim. Su karnabahar kürünü yaptim. Onun etkisi mi bilemiyorum ama o beni birkac hafta hastaliksiz kurtardi. Organik karnabahar buldum. Kürü öyle yaptim. Sanki cok faydasini gördüm gibi.
Sonra da asiri ciddi bu sistit vurdu beni. Sadece kan isedim gunlerce. Ama uzun bir aradan sonra oldugu icin, (uzun dedigime bakma bir iki hafta yani o da) saglik olsun diyorum, Allah beterini vermesin.
Bu duruma stres oluyorum o ayri. Esimin buna sinir olmasina da stres oluyorum. Hakli adam. Evde sersefil bir kadin görüyor. Ama yani bilerek mi yapiyorum sanki kendime?
Arkadaşlar ben yildim artık bu yanma beni mahvediyor bir senelik evliyim evlensigime pişman oldum diyebilirim.Hergün bu acıyı yaşıyorum en ağır iğneleri vuruldum iliskiye girince yine hemen idrarimin kokusu değişiyor hergün antibiyotik iciyorum banamisin demiyor napim ben bi yol gösterin.eşim bıktı artık bu sorunumdan
Çok güzel bir fikir verdin bana sağol Kumsl'cım. Hem polikistik overim de var.
İki kür aynı anda yapılmıyormuş galiba. Önce karnabaharı yapayım. Sonra dediğin gibi soğana geçeyim.
Karnabahar küründen bir tek biz Türkler bahsediyoruz sanırım. Yabancı dillerde hiçbir kaynakta karnabahar kürüyle ilgili bir şey okumadım. Sadece bir amerikan sitesinde gördüm, onu da bir Türk yazmış zaten. Bir ürologa sordum, "Karnabahar kürü denen şey Saraçoğlu'nun şarlatanlığından başka şey değil. Onu kaynat bunu kaynat diye insanlara umut veriyor. Hiçbir sistit ilacının içinde karnabahara dair bir özüt yok" dedi. O yüzden haklı olabilirsin, hakikaten işe yaramıyor da olabilir. Valla bilemiyorum btur yaşatan insanı :) Ben yine de bir deneyeceğim :) Eğer işe yararsa sana mutlaka haber veririm canım.
Kronik sistiti aşmış arkadaşlar, nasıl başardınız? Yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? :)
Aşağıya 3 konuda soru yazdım. Bunlar hakkında fikirleriniz varsa, paylaşımınız çok makbule geçer, sağolun kızlar!
1) 21 günlük karnabahar kürünü deneyen oldu mu?
Onlarca antibiyotik tedavisi gördüm. Yine de 10 günün sistitsiz geçebileceğine dair inancım sıfır şu an. Karnabahar kürü gerçekten işe yarıyor mu? Kürü yapanlardan bazıları "Allah razı olsun, kurtuldum" diyor. Doktora sordum, "Bilimsel en ufak dayanağı yok" dedi. Aranızda kürü yapan ve iyileşen var mı?
2) Maydonoz küründen fayda gören oldu mu? Elma sirkesi içmeyi denediniz mi?
"3 gün maydonoz suyu içtim, 2 yıldır sistit olmadım" diyen arkadaşlara maşallah diyor gıpta ediyorum. Bu yöntemi deneyen oldu mu? İlaç gibi elma sirkesi içenler varmış. Her gün mü içiyorsunuz koruma amaçlı?
3) Cinsel ilişki sistiti neden tetikliyor? İlişkiden sonra yıkamamak mı gerekiyor?
Kızlar ilişkiden soğudum. Çünkü ilişkiden 1 gün sonra hemen yine sistit. İlişkiden önce cinsel organları silmek için antiseptik mendiller var. Onlar ticari ürünler mi yoksa deneyen varsa işe yarıyor mu?
- Eşiniz siz sistit olmayın diye bir şey yapıyor mu?
- İlişki sırasında yapılmaması gereken şeyler var mı?
- İlişkiden sonra dış vajinayı suyla yıkıyor musunuz, yıkamıyor musunuz? Spermli kalması daha iyi mi?
- Dış vajinayı her banyoda uygun PH'ı olan intim temizleyicilerden azıcık kullanarak yıkıyorum. Zararlı mı?
Arkadaşlar,
Evliliğim kronik sistit yüzünden sallantıda. Eşimin sabrı tükenmek üzere. Günlük fonksiyonlarımı yerine getiremiyorum. Vücudum iltihaplı sonuçta. Yaşantımın kalitesi düştü. Psikolojimi zor ayakta tutuyorum. Hissettiğim duygu "çaresizlik". Sürekli korku içindeyim. Herkes şıkır şıkır topuklu ayakkabıları giyiyor, ben ayakları sıcak tutmalıyım diye kar botlarıyla. Çünkü kan işiyorum, ateşim çıkıyor, acıdan bayılıyorum. Doktorlar antibiyotikler veriyor, biraz geçiyor, yine tekrarlıyor. Çok antibiyotik almaktan mantar oluyorum. Kronik sistiti yaşayan bilir.
Şu illetten kurtulan bir Allah'ın kulu varsa nolur bana ne yaptığını anlatsın!
ilk evlendigim de o kadar cok cektim ki antibiyotikler tozlar banamisin demedi sogan kuru yaptim ve o ay 5 .5 kistim cikti yumurtaliklarda bol su icerek hallettim sistisi arada bi belli eder kendini 2 lt su ile hallederim kürlere inancim kalmadi cok korktum