Sistitten kurtulma yolları hakkında yorumlarınız

C CCece Canim hala iyi misin? Cidden ise yaradi mi D-Mannose? Ben de siparis vermek istiyorum.
lale101 senin nasil gidiyor arkadasim? Halloldu mu sorun?

Bi tek bende var diyodum bu kadar ağrı. 1 hafta karnabahar kullandım tam geçti rahatladım derken eşimle beraber olunca tekrar hortladı.
Küre devam edicem ama kesin çözüm bulan varsa onu da deneyim

Ben de şu an senin çektiklerini çekiyorum, hayattan bezdim resmen. Buldun mu bi çare canım

Konuyu bastan okumadim ama bende de cok sık tekrarliyor.
Iliski oncesi ve sonrasi mutlaka wc gidin.
Wc ertelemeyin.
Temizlige dikkat edin ic camasirlari yuksek derecede yikayin.
Usutmeyin.
Idrar sokturucu bitkisel caylari deneyebilirsiniz.
Bol su icin.
Ben bunlari yaptigimda azaliyor sikayetim

Bi çözüm bulan iyileşen var mı?her hafta tekrarlıyor. İyi olduğum günüm yok 2.5senedir çekiyorum.

Bi çözüm bulan iyileşen var mı?her hafta tekrarlıyor. İyi olduğum günüm yok 2.5senedir çekiyorum.
Kalamidya mikrobu olabilir .Dr esinle birlikte onun tedavisini vermeli .
Bu mikrop sistite sebep oluyor ve bu mikroba yonelik tedavi sistiti bitiriyor .Dr unuza bunu da hatırlatın.

Kalıcı kesin bi tedavi bulamadım. Bu ay az su içip birazda üşüyünce yine hortladı. Cranberry kullanıyorum daha iyiyim. Bi araştırın kızlar

Foruma girmeyeli cok oldu. Girmisken gecen zamana ragmen dedigim yontemlerle herseyin yoluna girdigini tegit etmek istedim. Tum tetkikleri yaptiktan sonra bir aciklama getiremiyorsa dr lar denemenizi tavsiye ederim. En az iki litre su, duzenli cranberry, ilk isaretlerde daha fazla su ve dmanose. Bir de dus jeli olarak gercekten eczanelerde satilan yikanma jellerini tercih etmenizi tavsiye ederim. marketler de cranberry li diye satilanin bile iyi gelmedigi hatirliyorum. Son olarak tuvalette sadece kucuk tuvaletimi bile yapmis olsam, buyuk tuvaletimi yapmis gibi temizlik yapiyorum, tabi sadece suyla, islak mendiller vs tabris eder o siklikta. Tavsiye ederim. Herkese sifalar dilerim

Konuyu hortlatmış olacağım ama karnabahar kürünü 10 gündür yapıyorum. Şu ana kadar acısı,yanması olmadı şükür. Olacak gibi oluyor hafif yanıyor ama acı artmadan geçiyor. Ancak tuvalete gittiğimde neredeyse çıkamıyorum. Sürekli azar azar akıyor. Bitiyor,tekrar bitiyor tekrar... kürü 3 haftaya tamamlamayı düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel midir acaba bilen var mı?

Evet engel olabiliyormuş ve gebelikte erken doğuma bile yol açabiliyormuş bende çok kürler denemiştim ama en iyisini kızılcık eksisinde buldum günde en az 1 fincan kadar suya karstrip içmeye başlamıştım hamile olana kadar yaptım içtim çok şükür olmadı ve halen yaşamıyorum denemenizi tavsiye ederim

Arkadaşlarımızın dediği canberry kizilckmis araştırmış oldum ve doğal eksisinde ilacı kadar etkili

Sağ olun ben de deneyeceğim. Kayınvalidem kızılcık marmelatı vermişti onunla başlayayım bari.

Peki miktarı ne kadardı,bir fincana ne kadar koydunuz yani? Aç karnına ya da tok fark eder mi? Hamile kalınca kullanmak zararlı olduğu için mi bıraktınız? Çok sordum kusura bakmayın.

Arkadaslar gecmis olsun. 3 haftadir bitmeyen sistit belirtilerim var benim de. Idrar tahlilinde enfeksiyon yok. Intersistiyel sistitten suphelendim ama kan da cikti. Surekli surekli idrar hissi var. siz de nasil oluyor belirtiler? Delirmek uzereyim.
Sizin aynı sıkıntınız bende de var. Ne yaptınız acaba . Aradan çok zaman geçmiş ama belki görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…