- Konu Sahibi white_flowers
-
Paylaşımların için teşekkürler arkadaşım
meraba bayanlar bende de aynı progremler vardı sogan suyunu denedim ve çok faydasını gordum yanma kaşıntı kayboldu ve iltihap döküldü sizede öneririm deneyin bence
sistit tekrarlayan bir rahatsızlık kendini üşütmemeye bak bol bol su iç 2-2,5 litre
günlük ped kullanma ilişkiden sonra ilk on dakika içinde idrara çıkmaya bak
idrarını uzun süre tutmaktan kaçın idrardaki bakteriler uzun süre tuttuğumuz zaman
mesane duvarına yapışırmış çok fazla kahve ve çay tüketimi mesanenin tahriş olmasına neden olurmuş
bütün bunların içinde en güzel çözüm bol bol su içmek ben çok faydasını görüyorum tabi bazen fazla iltihap olunca faydası olmuyo ilaç kullanmam gerekiyo birde ben çay kahveyi de denedim eğer su içmeyip o gün üstüne birde çay kahveyi fazla kaçırdıysam akşama doğru yanma başlıyo
birde karnıbahar brokoli kürünün iyi geldiği söyleniyor ama hiç yapmadım sadece en son sistit olduğumda maydanoz suyu içmiştim ve buharına oturmuştum o da faydalı oldu
meraba bayanlar bende de aynı progremler vardı sogan suyunu denedim ve çok faydasını gordum yanma kaşıntı kayboldu ve iltihap döküldü sizede öneririm deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?