• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistit Tekrarlar mı? Hiç Tedavisi Yok mu?

meraba bayanlar bende de aynı progremler vardı sogan suyunu denedim ve çok faydasını gordum yanma kaşıntı kayboldu ve iltihap döküldü sizede öneririm deneyin bence

meraba bayanlar bende de aynı progremler vardı sogan suyunu denedim ve çok faydasını gordum yanma kaşıntı kayboldu ve iltihap döküldü sizede öneririm deneyin bence

sen tam olarak sogan kürünü nasıl uyguladın , değişik değişik uygulayanlar var bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor sen nasıl yaptın canım bize bilgi verirmisin acaba

ben elma sirkesini 3 haftadır içiyorum sanki olucak gibi yine bu illet rahatsızlık ama sirke koruyor diye düşünüyorum çünkü olucağı zaman insan hissediyor artık o kadar alıştım kii:(?? şişenin yarısına geldim bitsin bakalım sonucu ne olucak

merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum benim böbreklerime sıçradı günlük ped kullanıyorum onun ne zararı var ki anlayamadım

sistit tekrarlayan bir rahatsızlık kendini üşütmemeye bak bol bol su iç 2-2,5 litre
günlük ped kullanma ilişkiden sonra ilk on dakika içinde idrara çıkmaya bak
idrarını uzun süre tutmaktan kaçın idrardaki bakteriler uzun süre tuttuğumuz zaman
mesane duvarına yapışırmış çok fazla kahve ve çay tüketimi mesanenin tahriş olmasına neden olurmuş
bütün bunların içinde en güzel çözüm bol bol su içmek ben çok faydasını görüyorum tabi bazen fazla iltihap olunca faydası olmuyo ilaç kullanmam gerekiyo birde ben çay kahveyi de denedim eğer su içmeyip o gün üstüne birde çay kahveyi fazla kaçırdıysam akşama doğru yanma başlıyo
birde karnıbahar brokoli kürünün iyi geldiği söyleniyor ama hiç yapmadım sadece en son sistit olduğumda maydanoz suyu içmiştim ve buharına oturmuştum o da faydalı oldu

abla bende aynı sorunu yaşıyorum böbreklerime sıçramış günlük ped kullanıyorum onun ne zararı var ki:1shok:

günlük pedler eger pamuklu degillerse bakteri üretme acısından çok zararlılar arkadaşlar, pamuk yüzeylü olanlarını tercih edin.

Aynı sorundan bende şikayetcıyım yarın doktora gıdıcem sanırım bu 4.sistitim şu yaşıma kadar. ama onceden hep bekarken oldum :)) Yarın doktora gıdıcem ıkı gundur gun yuzu gormedım tozdan ıcdım ılac olandan banamısın demedı ne testlerı yapıyorlar bılen varmı ?

kızlar size yeni formül bende 2 yıldır hem sistit hemde kum var ikisi aynı anda başlayınca çektiğim acı tarifsiz oluyor sanırım bu bizde ırsi çünkü ailemdeki birçok kişide böbrek kumu var neyse iltihap kurutmak için 3 tane soğanı kabuklarıyla beraber fırına atıyorsunuz yumuşamaya başlayınca alıp kabuklarını soyup üzerine sıvıyağ gezdirip bir atlet gibi beze sarıp sıcak sıcak vajinanıza koyuyorsunuz o sıcaklığı çekene kadar tutun ve görün iltihabınız nasıl dökülüyor yengemin yiğeni söyledi 6 yıl önce köyde böyle yapmışlar ona ve o dur bu dur birdaha asla tekrarlamadı dedi.
bende deneyeceğim bu akşam yaparım herhalde.

walla ben denedim soğan kürünü, 3-4 ay rahattım şimdi yine başladı, şu sirkeli suda oturma tedavisini denicem artık. gelişmeleri yazarım..

Back