• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistit Tekrarlar mı? Hiç Tedavisi Yok mu?

aynı dert bendede vardı 1 senelik 2 ay vee halladaaa var hiç geçmedii kullanmadığım antibiyotik,fitil,suda eritilen ilaçlar banamısın demedi sürekli tekrarlıyo ve artı azda olsa kanıma karışmış ve bgtün halada var kurtulamadım br türlü fazla antibiyotikde içmek istemiyorum yeterince içtim çünkü birde tedavi görüyorum (çocuk için)o yüzden ne yapacağımı şaşırdım ya hamile kalırsam çocuğuma geçermi düşüncesi falan??bende maydonoz suyu,soğan suyu içtim ama banamısın demedi valla...umarım seninki geçer...

birde kızlar şu saraçoğlunun karnıbahar kürünü bilen varsa yazarsanız çok sevinirim

250 – 300 gram karnabaharı yaklaşık 750 gram kaynayan suya ilave edin. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlayın.

Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısını sabah, diğer yarısını da akşam (aç ya da tok farketmez) için.
Hergün taze olarak hazırlamanız gerekir. Yedi gün müddetle devam ettikten sonra üç gün ara verin.

Üç gün aranın ardından tekrar yedi gün uygulayın ve tekrar üç gün ara verin. Son olarak tekrar yedi gün uygulayın .Bu şekilde kürü tamamlamış olacaksınız.

Karnabahar kürü toplam yirmibir gün süren kürdür (üç günlük aralar hariç).

Burada dikkat etmeniz gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle ya da akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz.

aynı dert bendede vardı 1 senelik 2 ay vee halladaaa var hiç geçmedii kullanmadığım antibiyotik,fitil,suda eritilen ilaçlar banamısın demedi sürekli tekrarlıyo ve artı azda olsa kanıma karışmış ve bgtün halada var kurtulamadım br türlü fazla antibiyotikde içmek istemiyorum yeterince içtim çünkü birde tedavi görüyorum (çocuk için)o yüzden ne yapacağımı şaşırdım ya hamile kalırsam çocuğuma geçermi düşüncesi falan??bende maydonoz suyu,soğan suyu içtim ama banamısın demedi valla...umarım seninki geçer...

olmaz olmaz deme canım sende bu karnıbahar kürünü dene , ama önemli olan düzenli bir şekilde yapabilmek ara vermeden yapmak, sadece 3 gün ara veriyorsun birde bir ay yapıp bırakma tam 3ay yap canım, yoksa digerleri gibi bir faydasını göremezsin biraz dişini sıkıp aksatmadan yapacaksın antibiyotik kullanmadan iyidir hem böbreklerinide yormaz böylece

250 – 300 gram karnabaharı yaklaşık 750 gram kaynayan suya ilave edin. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlayın.

Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısını sabah, diğer yarısını da akşam (aç ya da tok farketmez) için.
Hergün taze olarak hazırlamanız gerekir. Yedi gün müddetle devam ettikten sonra üç gün ara verin.

Üç gün aranın ardından tekrar yedi gün uygulayın ve tekrar üç gün ara verin. Son olarak tekrar yedi gün uygulayın .Bu şekilde kürü tamamlamış olacaksınız.

Karnabahar kürü toplam yirmibir gün süren kürdür (üç günlük aralar hariç).

Burada dikkat etmeniz gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle ya da akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz.

canım teşekkür ederim tarif için. ama bayağı zahmetli bir işmiş:((( bende şimdi elma sirkesi aldım onu içiyorum bakalım devam edicem buna. başka şeylerede çok faydası varmış bir taşla bir kaç kuş vurucam yani:)))

canım teşekkür ederim tarif için. ama bayağı zahmetli bir işmiş:((( bende şimdi elma sirkesi aldım onu içiyorum bakalım devam edicem buna. başka şeylerede çok faydası varmış bir taşla bir kaç kuş vurucam yani:)))

Bende nette okumuştum canım elma sirkesinin vucuda çok faydası varmış ama birebir uygulamadım arkadaşım denedi benim oda yarıda kesti :) biz genelde birşeye başlayıp erkenden sıkılıp yada üsenip yarıda bırakanlardanız , sonrasındada işte işe yaramdı flan diye konuşuruz:) arkadaşımada aynısını söyledim bir gün iç ikigün içme anca bukadar faydasını görürsün diye. sana şimdiden başarılar canım

Bu arada sonrasında farkettigin faydalarını banada yazarmısın canım , yani bayagı kullandıktan sonra :)

dediklerinin hepsini yapıyorum ama yine oluyorrrr sinir ediyor beni her ay tekrarlıyor artık ara vermeden sanırım kronikleşti:1no2: antibiyotikler daha kötü yapıyor mantara çeviriyor bide onunla uğraşıyorsun..elma sirkesi için diyorlar ama deneyen varmı

sistit için bol su için,sık sık idrara çıkın, ve
tuvalet kağıdı kullanmayın,
su da eritilen granül veriyor doktorlar o da iyi geliyor aslında...
hem sistit için hem de mantar için en son yaptığım şeyi söylemek isterim...
tatildeyken çok rahatsız etti beni ama bunu yaptım ve geçti...
1 litre kaynamış suyun içine 1-2 sirke kapağı sirke koyuyorsunuz ve
her lavaboya gittiğinizde o suyla yıkıyorsunuz ama kesinlikle
tuvalaet kağıdı kullanmıyorsunuz,hiçbir zararı yok,deneyin,inşallah iyi gelir sizlere de...
sevgiler...

internette araştırırken bu kronikleşmiş sistite çare olan gökçek iksiri çayı ve toniğini görmüştüm çözüm olur belki diye onları sipariş ettik geldi ama boşa gitti tadları iğrenççç içinden kokusu çıkmıyor bi kez içtim ama bidaha ağzıma süremedim aklıma kokusu gelince bile midem bulanıyor insan derdine çare ararken herşeye başvuruyor:(:(:(

sistit için bol su için,sık sık idrara çıkın, ve
tuvalet kağıdı kullanmayın,
su da eritilen granül veriyor doktorlar o da iyi geliyor aslında...
hem sistit için hem de mantar için en son yaptığım şeyi söylemek isterim...
tatildeyken çok rahatsız etti beni ama bunu yaptım ve geçti...
1 litre kaynamış suyun içine 1-2 sirke kapağı sirke koyuyorsunuz ve
her lavaboya gittiğinizde o suyla yıkıyorsunuz ama kesinlikle
tuvalaet kağıdı kullanmıyorsunuz,hiçbir zararı yok,deneyin,inşallah iyi gelir sizlere de...
sevgiler...

bende bugün gittim ve iltihap mantara çevirmiş şuanda bikini bölgem tamamen kabarcıklarla dolu ve şiş üstüne birde bugün adet oldumm banada dr bugün granül verdii içicem bakalım fitil ve krem verdi kremi eşimle kullanacağım öle söledi dr birde normaldede biz bayanlar o bölge için asla sabun kullanmamalıymışız dr söledi bana o bölgeye özel br şampuan verdi ve iltihabı,mantarı önlüyormuş..kullanıyoorum bakalım ne olacak bu arada iltihap sadece bünyeden değilmiş sık kullanılan klazötlerden de bulaşabiliyormuşş.. yine dr.um söledi :)

çok geçmiş olsun canım mantarı antibiyotiklerde tetikliyor ben çok çektim sistitden kurtulmak için antibiyotik kullanıyordum sonrada mantardan kurtulmak için uğraşıyordum şimdi sirkeli su içiyorum bakalım ne olucaakkkafamçokkarıştı

Bende nette okumuştum canım elma sirkesinin vucuda çok faydası varmış ama birebir uygulamadım arkadaşım denedi benim oda yarıda kesti :) biz genelde birşeye başlayıp erkenden sıkılıp yada üsenip yarıda bırakanlardanız , sonrasındada işte işe yaramdı flan diye konuşuruz:) arkadaşımada aynısını söyledim bir gün iç ikigün içme anca bukadar faydasını görürsün diye. sana şimdiden başarılar canım

canım bu elma sirkesinin vücuda ne kadar faydası var bilmem ama benim midemi mahvediyodu az daha:))) iki üç sefer içtim bir gece acayip miğde yanmasıyla uyandım özellikle gece içtiğim çokdokundu bana. zaten miğde rahatsızlığım vardı benim daha kötü etti. bakalım bir ramazan bitsin tekrar deniycem zaten bu dönem insanın midesi daha bir hassas oluyo:((

canım bu elma sirkesinin vücuda ne kadar faydası var bilmem ama benim midemi mahvediyodu az daha:))) iki üç sefer içtim bir gece acayip miğde yanmasıyla uyandım özellikle gece içtiğim çokdokundu bana. zaten miğde rahatsızlığım vardı benim daha kötü etti. bakalım bir ramazan bitsin tekrar deniycem zaten bu dönem insanın midesi daha bir hassas oluyo:((

kıyamam sana çok geçmiş olsun , bak miden hassasa sen kullanma bence çünkü elma sirkesi asitli birşey bildigin gibi midesi rahatsız olanların midesi normalden daha fazla asit salgılar ve asit fazlasıda midede yanma yapar agrı yapar.Sen fazl asitli şeyler tüketmemeye çalış canım

okuduğum bi habere göre papatya çayıda mantar mikroplardan arındırıyormuş

ama içilmiyecek o sorunlu bölgeye sürülecek

attachment.php

merhaba arkadaşlar.bende uzun zamndır bu sistit belasıyla uğraşıyorum.ilk zamanlar antibiyotik içtim.sonra iğne üstüne vuruldum.yine geçmedi.evlendkten sonra tekrarlamaya başladı zaten.bazzı arkadaşlarım spermlerin yapabileceğini söyledi.vücut alışana kadar olur dedi.
ben size kendi yöntemlerimi söyleyim.öncelikle gerçekten civanperçemi çayı var aslında ben karışık toz aldım aktardan ne zamn onu içsem geçiyor.ama tam geçirmedi.diğer yöntem küvete dayanabileceğiniz kadar sıcak su ve bir avuç tuz at.yarım saat kadar otur.hatta bunu yapan arkadaş sonrasında pet koy sürekli akıntı gelecek dedi.ama benimkinde az geldi.
diğer bir yöntem hatta doktor söylemiş.arkdaşın dediği gibi kaynmış bir lt suya 2-3 kapak sirke koyuyorsun.aşağı bölgene parmağınla en derine kadar sürüyormuşsun.ben bunu yapıncada hemen yanma geçiyor.benim duyduklarım bu kadar.tabi bide soğan kürü var o da iyi geliyor.

Back