- Konu Sahibi white_flowers
-
bende 2 aylık evliyim evlendiğim günden beride aynı sıkıntıyı çekiyorum. kabusum oldu artıkallah hepimizin yardımcısı olsun çeken bilir nası zor olduğunu. bende mümkün olduğunca çok su içmeye çalışıyorum. başka bir yöntem varsa lütfennnn yardımmm
canım maydanoz suyu iyi geliyor bide ibrahim saraçoğlunun kürü var sitesinde karabaş otu varmış o iyi geliyormuş canım bide bol bol su içeceksin canım
elma sirkesinin tadı nasıl oluyor arkadaşım hiç denemedim sirke sevmiyorum genelde bende 1,5 yıllık evliyim hala dvm ediyor sistit kurtulamadım
zayıflamaya da bire bir zaten kapsülünü alcam bende eğer faydası olursa orjinalini içerim
1 yıllık evliliğim ve bir türlü geçmeyen sistit rahatsızlığım var 50 ye yakın antibiyotik kullandım çok doktora gittim ama sadece 1 ay koruma sağlıyor şuandada çok ağrım var sadece idrarımı yaparken değil otururkenden o bölgemde bi sızı yanma var kaynamış sütün buharının üstüne durun diyorlar deneyen varmı arkadaşlar?neyi deniyeceğimi şaşırmış durumdayım bu hastalık beni çok yıpratıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ben elma sirkesinin çok faydasını gördüm. zaten internette de araştırırsanız faydaları saymakla bitmez. benim doktorum bile tavsiye etti, ilaçların yanında ek tedavi olarak kullanabilirsin dedi. tadı kötü olsa bile bebek için her acıya dayanırım diyerek içmiştim. sonradan da alışıyorsun artık tadı kötü gelmiyor. eşimde alıştı mesela tadına, o da içiyor. sistit geçmezse hamile kalamazsın demişti doktorum. bir bardak ılık suya bir çay kaşığı yada bir tatlı kaşığı katacaksın. dene bakalım, inşaallah faydası olur.
geçmiş olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?