• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistit Tekrarlar mı? Hiç Tedavisi Yok mu?

white_flowers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
154
0
116
merhaba arkadaslar,
ben sitede yeni sayilirim. daha once bir konuda yardimlarinizi almistim sagolun hepiniz.
bir sorunum var (yine ) :(
yaklasik 15 gun once sistit olmustum (balayi sistiti) cok sancim oldu acile gittim;
idrar yolu enf. dediler ilac kullandim 4-5 gun, iyiydim.

dun geceden beri yine sancilandim. kasiklarim cok agriyor.. yeniden mi sistit oldum acaba? var mi bilgisi olan,

tsk

sistit tekrarlayan bir rahatsızlık kendini üşütmemeye bak bol bol su iç 2-2,5 litre
günlük ped kullanma ilişkiden sonra ilk on dakika içinde idrara çıkmaya bak
idrarını uzun süre tutmaktan kaçın idrardaki bakteriler uzun süre tuttuğumuz zaman
mesane duvarına yapışırmış çok fazla kahve ve çay tüketimi mesanenin tahriş olmasına neden olurmuş
bütün bunların içinde en güzel çözüm bol bol su içmek ben çok faydasını görüyorum tabi bazen fazla iltihap olunca faydası olmuyo ilaç kullanmam gerekiyo birde ben çay kahveyi de denedim eğer su içmeyip o gün üstüne birde çay kahveyi fazla kaçırdıysam akşama doğru yanma başlıyo
birde karnıbahar brokoli kürünün iyi geldiği söyleniyor ama hiç yapmadım sadece en son sistit olduğumda maydanoz suyu içmiştim ve buharına oturmuştum o da faydalı oldu

canım çok geçmiş olsun onun verdiği yanma acısını çok iyi bilirim 2 yıldır çekiyorum çünkü böbreklerime sıçrayacak diye çok korkuyorum çünkü sık sık oluyorum bazen antibiyotik işi bile yaramıyor.
iipekkk ciğim dediği herşeyi yapıyorum ben ama yine oluyor yine oluyor kronikleşince ne yaparsan yap peşini bırakmıyor doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan bakalım inş kurtulursun.

tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.
bu siteyi iyiki buldum.

isyeri klimali, acik ayakkabilarla ayagimi usutuyorum herhalde :((

kadin olmak cok farkliymis, bekarliga benzemiyor icin,
jinekolojik rahatsizliklar basliyor hemen :(((( daha 1,5 aylik evliyim, bari 1-2 sene sonra ciksaydi bu hastaliklar :((((((((((((((((

canım aynı rahatsızlığı bende geçirdim.Dr gitmiştim özellikle yeni evlilerde oluyor.Sürekli tekrarlıyor.Antibiyotikle geçiyor,annem bana mısır püskülünü,kiraz çöpünü kaynat aktarlarda satılıyor.Sürekli idrara çıkartıyo.Ayaklarını sıcak tut.Nöbet şekeri yemeni tavsiye ederim.Şekercilerde satılıyor.Geçmiş olsun

aynen bende sık sık olurum.ama başladığını hissettiğim anda bol su içer sık sık tuvalete gidince hemen atlatırım.bide hazırlıksız ilişkiye girincede oluyor.

Merhaba arkadaşlar bende yeni enfeksiyon gecirdim , ara ara yanmalar oluyor ne içsem faydalı olur yardım edin iyi gelen bitki çayı varmı acaba

ben bunu 2 yıldır çekiyorum size elma yağını tavsiye ederim bakalım ben daha başlamadım yeni duydum çünkü yapanlar çok memnun babaannem bile ilk evlendiğinde yapmış ve o zaman bu zamandır daha hiç böyle şeylerle karşılaşmamış 3 gece yatarken tampona damlatıyorsunuz birazda sıvıyağ damlatıyorsunuz çünkü çok etkili yakıcı özelliği var inceltmek için sıvıyağ kullanıyorsunuz vajinanıza sokup yatıyorsunuz sabahta çıkarıyorsunuz 3 gün sonra iltihap döküyorsunuz bende yapcam ama 2 gün sonra adetim olcak o bi olsun bitsin hemen başlayacağım.

canım sen yaptıktan sonra burda deneyimlerini paylaş bizimle , merakla sonucunu bekliyorum umarım başarılı olur bizlerede tavsiye edersin

sistit tekrarlayan bir rahatsızlık kendini üşütmemeye bak bol bol su iç 2-2,5 litre
günlük ped kullanma ilişkiden sonra ilk on dakika içinde idrara çıkmaya bak

şimdi günlük pet kullanmak sakıncalımı bu durumda ben anlayamadım arkadaşlar biraz daha acıklayıcı yazarsanız sevinirim.

günlük ped eğer pamuklu ise sakıncası yok diğerlerinde naylon karışımı var oyüzden papatya çok iyi geliyor ve civan perçemi hamilelik var ise kullanmak sakıncalı ama sistit kronikleşmiş ise geçmiyor ben çekiyorum 1 senedir kabus gibi :çok üzgünüm:

aha aha bu hastalıgı sız bana sorun valahı 10 senedır cekıyorum ıcmedıgım ılac yamadıyım ıgne kalmadı yınede gecmedı ben vucudum kendı kendıne uretıyo gecse bıle kronıuklassmıs artık bence doktorunuz ılac vermedıgı surece agrı kesıcı bıle ıcmeyın cunku benım bu kullandıgım ılaclar bobregımde kuculme yapmıss yarı yarıya hemde aman kızlar kendınıze cok dıkkat edın sakası yok hıc bır hastalıgın

aha aha bu hastalıgı sız bana sorun valahı 10 senedır cekıyorum ıcmedıgım ılac yamadıyım ıgne kalmadı yınede gecmedı ben vucudum kendı kendıne uretıyo gecse bıle kronıuklassmıs artık bence doktorunuz ılac vermedıgı surece agrı kesıcı bıle ıcmeyın cunku benım bu kullandıgım ılaclar bobregımde kuculme yapmıss yarı yarıya hemde aman kızlar kendınıze cok dıkkat edın sakası yok hıc bır hastalıgın

çok geçmiş olsun canım , umarım bir caresini bulurlar ve iyileşirsin. benimki kürtajdan 10gün sonra oldu ilaç kullandım 15gün şimdi yeni yeni geçti ama tekrarlarmı bilmiyorum ,adet düzensizligide var civanpercemini bende kullandım bir ay düzeldi biraz ama son bir senedir içmedim yine düzensizleiti.

bende 2 aylık evliyim evlendiğim günden beride aynı sıkıntıyı çekiyorum. kabusum oldu artık :(:( allah hepimizin yardımcısı olsun çeken bilir nası zor olduğunu. bende mümkün olduğunca çok su içmeye çalışıyorum. başka bir yöntem varsa lütfennnn yardımmm

bende 1 aylık evliyim.mantar olmaktanda bıktım artık.üstelik kuruluk yüzünden çok acı çekiyorum,hatta ilişkiye giremiyorum eşimle.çok moralim bozuk.gyno-flor tavsiye ettiler.

18 günlük evliyim 10 gündür bu acıyı çektim ve sonun da dr gittim idrar tahlili yaptı intahap yokmuş balayı sistiti olmuşsun dedi yeni evlilerde çok sık rastlanan bir durummuş bol bol su iç dedi birde sıcak bişey koycakmışız karnımızın biraz altına birde bir hap verdi içiyorum şimdilik yanma azaldı gibi umarım birdaha tekrarlanmaz kadın olmak ne zor işmiş böyle hepimize çoook geçmiş olsun

canım geçmiş olsun.Ayaklarını sıcak tut.Aynı rahatsızlık bendede olmuştu yeni evliyken.Annem aktarlardan mısır püskülü,kiraz çöpünü kaynat iç.Sık idrara çıkarsın ama düzenli günde bir bardak iç.Tadı kötü ama kesin geçiriyor.Geçmiş olsun

evlendikten 6 ay sonra falan oldum ilk sonra 7-8 ay çektim her ay adetim bitti ilk ilişkiden sonra oldum en son çok şşükür olmadı o ayda hamile kaldım zaten şimdi ara ara yine oluyo
çamaşırını sık değiştir sakın bekletme tuvaletini az bile olsa git mutlaka bide hemen kalkma biraz bekle kalmasın hiç içinde
çok zor Allah acil şifalar versin

soğan kürü dene uygulayıp memnun kalanlar var onu araştır canım

Back