- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
- Konu Sahibi siyahvemavi
Konudaki her şey normal mi geldi yani size?
Misafir olarak gittiğiniz yerde hiçbir işe el sürmeyip, evin kızını hizmetçi gibi kullanıp bir de üstüne hesabı ben değil erkek arkadaşım ödesin kafasında mısınız?
O zaman siz de o kızla aynısınız.
Ayrıca misafir umduğunu değil bulduğunu yesin bir zahmet.
Her şey normal demedim ama abartılacak bir şey göremedim ortada. Yani anne/baba varken ablayı ilgilendiren bir durum yok.
Rahatsız olsa annesi, gelen kıza şunları da sen mutfağa götür vb şeklinde şeyler yaptırabilir. Belki sofra kurarken kaldırırken vs yardım edilir ama gittiğim evde temizlik yapacak değilim. Hee kendi evimde de asla kimseye iş yaptırmam çünkü herkesin düzeni, temizlik anlayışı farklıdır. Biri gelip bulaşık makinesini bile yerleştirmeye kalksa sinir olurum benim düzenime karışılmasına
Valla gittiğim yerde yemediğimi bildikleri bir yemeği inadına önüme koyarlarsa kimse kusura bakmasın ama o sofraya oturmam. Altı üstü et yemiyor denmiş yani her yemeğe et koymak şart mı? Belki vejetaryen ve bunu zaten kardeşi de biliyordur, saygı duymak dışında yapılacak bir şey göremiyorum.
Bugüne kadar gittiğim hiçbir yerde dışarı çıktığımda evet hesap ödemedim, evime gelen hiçbir misafire de gezmeye çıkardım diye hesap ödetmedim. İlk defa böyle saçma bir şey duyuyorum.