• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiştim

Aynı taktiği uygulasaniz olmaz mı bir yere gittiğinizde kendi yediğinizi içtiğinizi ödeyin alman usulü ülke ekonomisi deyip çıkın işin içinden yemek yapıldı mı isteyen oturur yer yemeyene de lokanta değil burası az aşağıda var ama gidiip yiyebilirsiniz deyin...
Onlar muhabbet ederken komedi filmi açın içinizden geldiği gibi gülün kitap okuyun hizmet etmeyin...
Balkon yattıkları oda da ise sizden utanmayan insandan utanmayip girin alın lazım olanı kısacası saygısı olmayana saygı gösterip tepenize çıkartmayın
Sabah sofraya oturtmadım seninle kahvaltı yapmak istemiyorum kalkıp gidebilirsin dedim kardeşime aldı arabayı dışarı gittiler kahvaltı yapmaya
Görümce olmak tam da böyle gelin adayları için var 😀
Onlar uyurken balkona geç laf ederlerse siz 15 saat uyuyacaksınız diye sizi mi beklicem de
arabayla şuraya gidelim dediğinde hayır derlerse o zaman siz başka vasıta bulun bende araba bugün de
Ki ben olsam onlarla asla gezmem o ayrı
kız oturuyorsa xcim gel hadi yemek hazırlıcaz yardım et artık misafirlik süren geçti derdim şunu doğra şunu yıka vs
Onu bezdirirdim ki şehirdeki eve de damlamasın
Gerekirse bana artistlik yapan kardeşimi de azarlardım hizmetçiniz miyiz biz burda madem çok biliyorsunuz gidin otelde kalın derdim
Kıza kimliğini ver bakayım bizim nüfusa mı aldık seni haberimiz yok bi bakıcam derdim 🥴
Kız buraya üyeyse gelip sinir görümce adayı diye konu açtığında da selam canım şu konuyu yazarken bile bizim wifiden bağlanıyorsun bu kadar otlakçı olma yazardım 😀 ay çok canım çekti şu an keşke yerinde olup uygulayabilsem 🤣
Ehliyetim var ama direksiyonum yok olsa bırakmam ki babam bırak arabayı bana lazım diyor mesela ne gerek var diyip tartışma çıkartıp alıyor araba. Ben öne oturuyorum diye bana laf ediyor bende kızın yanında bu araba benim babamın arabası senin araban değil haddini bil dedim. Babamın gelip alamayacağı Uzak bir yere çekti al git arabayı o zaman hadi bakalım diye Bıraktı gitti.bizim evde yemek saati vardır o saatte akşam yemeği yenir ama onlar o saatte denizden gelip daha yeni duşa giriyor oluyor 🤦🏼‍♀️
İkisi de gitsin evden herkes kendi evinde rahat olsun
Başkasının evinde kalıyorsak kurallar ona göredir istemiyorsak kendi evimize çıkarız
Ya da çatır çatır parayı basıp otele gideriz tatile çok basit

Ki anne baba evinde de anne baba otoritesini konuşturacak
Siz ne yapsanız da bir anlamı olmayacak
20 yaş ve 25 yaş arasındaki fark 5 yaştan daha farklı.
Ki kadınında kendine ait bir hayatı yokmuş
İkisinde de olgunluk yok hadi 20 yaşındaki ergenlik çocuk
25 yaşındakinde de olgunluk yok
Ailenizden bahsetmiyorum bile valla ben karışmazdım anne babamın evi yansın dünya madem bana ne.

Kardeşimle ilişkisi hakkında konuşurdum sadece.
Kızınla resmen sübyancılık kız benden 3 yaş küçük sadece 🤦🏼‍♀️ Ama anlamıyor utanan insan çeker gider otelde kalırdı

Gencler eglenıyor bırakın eglensınler:)
Yaz askı muhtemelen,gorumcelik bı durum yok:)
Yazlık kımın?Aıle yazlıgıysa karısamazsınız.Ama mısafırlık bıyere kadar ben kımsenın keyfını beklemem 2-3lere kadar.Yemek de kalsın yapsın kendı.Ya da zeytınyaglı zaten yapıyorsunuzdur otursun onlardan yesin.
Yaş aşkı değil kızın çalıştığı şehirde kardeşim üniversite okuyor.

Sabah sofraya oturtmadım seninle kahvaltı yapmak istemiyorum kalkıp gidebilirsin dedim kardeşime aldı arabayı dışarı gittiler kahvaltı yapmaya

Ehliyetim var ama direksiyonum yok olsa bırakmam ki babam bırak arabayı bana lazım diyor mesela ne gerek var diyip tartışma çıkartıp alıyor araba. Ben öne oturuyorum diye bana laf ediyor bende kızın yanında bu araba benim babamın arabası senin araban değil haddini bil dedim. Babamın gelip alamayacağı Uzak bir yere çekti al git arabayı o zaman hadi bakalım diye Bıraktı gitti.bizim evde yemek saati vardır o saatte akşam yemeği yenir ama onlar o saatte denizden gelip daha yeni duşa giriyor oluyor 🤦🏼‍♀️

Kızınla resmen sübyancılık kız benden 3 yaş küçük sadece 🤦🏼‍♀️ Ama anlamıyor utanan insan çeker gider otelde kalırdı
Sizin kardeşinde burnunun sürtmesi lazım bakarsanız ikisi de reşit kanunda.
Sevgilisi olabilir ben aynı odada kalmaya da karışmam ama her evin kuralı var
Sizin anne baba neden bir şey yapmıyor

Kız evlenmez bu ayran budalası ile. Eppeğinin peşinde, bedava tatil var desen gelir sonra arazi.
Evlenmesin bir zahmet kapılarını dahi açmam
Sizin kardeşinde burnunun sürtmesi lazım bakarsanız ikisi de reşit kanunda.
Sevgilisi olabilir ben aynı odada kalmaya da karışmam ama her evin kuralı var
Sizin anne baba neden bir şey yapmıyor
Annem yok babamda bu terbiyesizlerle baş edemiyor artık

Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.
Bu konuda sizlik bir şey yok, ev ailenizin, araba ailenizin resti çekecek olan da aileniz.
Anne babanız oğulları ve kızın tavırlarından şikayetçiyse arabanın anahtarını çekip alacaklar, oğullarına da al kızı git, biz bu yaşta gencecik kıza hizmet etmek zorunda değiliz diyecekler.

Evlenmesin bir zahmet kapılarını dahi açmam

Annem yok babamda bu terbiyesizlerle baş edemiyor artık
Yallah atarım sokağa babanızın yerinde olsam, yiyici dünden kaçar gider zaten, küçük bey de görür dünya kaç bucak.

Yaş aşkı değil kızın çalıştığı şehirde kardeşim üniversite okuyor.
Ben cok cıddıyet goremedım ,evlenecegın kızı ailenın yazlıgına getırırp ,fantazı yapmazsın yanı.O yuzden uzun soluklu bısey gıbı gelmedı:)Ha ılla bu kız benım esım olacak dıyorsa,kızın tavrı ortada ,ugrasacaksa bı omur buyursun evlensın:)
Sızın yerınızde olsam yok sayar,tatilimi zehır etmem.

Bu konuda sizlik bir şey yok, ev ailenizin, araba ailenizin resti çekecek olan da aileniz.
Anne babanız oğulları ve kızın tavırlarından şikayetçiyse arabanın anahtarını çekip alacaklar, oğullarına da al kızı git, biz bu yaşta gencecik kıza hizmet etmek zorunda değiliz diyecekler.
İşte kardeşim işi çirkefliğe vuruyor diye alttan alıyor onlar da
Yallah atarım sokağa babanızın yerinde olsam, yiyici dünden kaçar gider zaten, küçük bey de görür dünya kaç bucak.
Alır kızı da gider bizim gerizekalı aptal karısı sanki

Ben cok cıddıyet goremedım ,evlenecegın kızı ailenın yazlıgına getırırp ,fantazı yapmazsın yanı.O yuzden uzun soluklu bısey gıbı gelmedı:)Ha ılla bu kız benım esım olacak dıyorsa,kızın tavrı ortada ,ugrasacaksa bı omur buyursun evlensın:)
Sızın yerınızde olsam yok sayar,tatilimi zehır etmem.
Kız 25 yaşında bizim ki daha önümüzdeki ay 20 olacak. Ne evliliği 🤦🏼‍♀️

Kusura bakmayın da bu kızın suçu değil aileniz demek ki izin veriyor ki aynı oda da yatıp kalkabiliyorlar kardeşinize bişey deseler o kız ne aynı oda da kalabilir ne de istediğini yaptırabilir.

Bırakın gitsin ayol biraz da kız beslesin bu danayı ahahah
Hah çok besler 🤦🏼‍♀️
Kusura bakmayın da bu kızın suçu değil aileniz demek ki izin veriyor ki aynı oda da yatıp kalkabiliyorlar kardeşinize bişey deseler o kız ne aynı oda da kalabilir ne de istediğini yaptırabilir.
Bizim gerizekalı kıyameti koparır o kadar çirkef salak

Back