• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiştim

İşte kardeşim işi çirkefliğe vuruyor diye alttan alıyor onlar da

Alır kızı da gider bizim gerizekalı aptal karısı sanki
Alttan almaları çok yanlış, şimdi rest çekmezlerse bu hep böyle gider, bir gün bir bakarsınız istediğini yaptırmak için ailesinin boğazına yapışan, evin altını üstüne getiren biri haline dönmüş kardeşiniz.

Babanız ağırlığını koyacak, bu evde yaşayacaksan kurallara uyacaksın, senin ve kız arkadaşının keyfine göre yemek de yapılmaz sofrada kurulmaz, işine geliyorsa ne ala gelmiyorsa git kendi evini kur diyecek.

Allah bilir arabanın benzini, kızla gezme tozma paraları bile babanızın cebinden çıkıyordur.

Böyle yapan çok erkek çocuğu gördüm sonları hiç iyi olmadı, ailenizle konuşup ikna edin, oğullarının huyuna gitmek, rest çekmemek çocuklarına zarar, şimdi önüne geçmezlerse yarın öbür gün çok ağlarlar.

20 yasında cocukmus ya.Nasıl eve getırmesıne ızın verdınız pardonda?Ya kız hamıle kalsa?Yanı bu kadar serbestlık bılemedım.Cocuk yasta bukadar serbest olmamalı,eve getirememelı en azından.

Kardeşiniz küçük, baya da aşık olmuş işin içinde ateşli geceler de var:) Kız da bu pişkinlikle ne söyleseniz safa yatar kardeşinizi doldurur. Burada sorun hiç sınır çekmeyen anne babanızda. Oğullarını köşeye çekip sen napıyorsun diyen yok. Demek onlar da oğlan geç takılıyor işte diye içten içe oğullarıyla gurur duyuyor.
Siz onlarla olabildiğince az muhattap olun. Onların uyandığı saatte denize gidin. Onların uyuduğu saatte sabah temizlik yapın. Yemeği yiyip sofrayı kaldırın.

İşte babanızdan falan çekinmiyor demek ki bizim evde asla öyle bir durum olmadı olamaz da babam asla izin vermez ne hadde hangi sıfatla bize gelecek bide aynı oda 🤦

Alttan almaları çok yanlış, şimdi rest çekmezlerse bu hep böyle gider, bir gün bir bakarsınız istediğini yaptırmak için ailesinin boğazına yapışan, evin altını üstüne getiren biri haline dönmüş kardeşiniz.

Babanız ağırlığını koyacak, bu evde yaşayacaksan kurallara uyacaksın, senin ve kız arkadaşının keyfine göre yemek de yapılmaz sofrada kurulmaz, işine geliyorsa ne ala gelmiyorsa git kendi evini kur diyecek.

Allah bilir arabanın benzini, kızla gezme tozma paraları bile babanızın cebinden çıkıyordur.

Böyle yapan çok erkek çocuğu gördüm sonları hiç iyi olmadı, ailenizle konuşup ikna edin, oğullarının huyuna gitmek, rest çekmemek çocuklarına zarar, şimdi önüne geçmezlerse yarın öbür gün çok ağlarlar.
Kardeşim öğrenci çalışmıyor benden ve babamdan harçlık alıyor
İçim şişti ya, ergen ergen hareketler
Hemde ne ergen
İyi sevişiyorsa besler bence. Sonra sıkılır basar tekmeyi. İyi sevişmeyeni bile besliyorlar.
Aptallık resmen ya
20 yasında cocukmus ya.Nasıl eve getırmesıne ızın verdınız pardonda?Ya kız hamıle kalsa?Yanı bu kadar serbestlık bılemedım.Cocuk yasta bukadar serbest olmamalı,eve getirememelı en azından.
Oturur evlenir birbirlerine bakarlar artık 🤦🏼‍♀️ Gerçi kız xxl gider kürtaj olur
Ben sok!20 yasında cocugun eve kız getırmesıne ızın vermek gıbı daha buyuk sorunlarınız var.Sız kızı bosverın de.
Ben ebeveyni değilim o izin konusu benim sorumluluğumda değil sonuçta

Kardeşiniz küçük, baya da aşık olmuş işin içinde ateşli geceler de var:) Kız da bu pişkinlikle ne söyleseniz safa yatar kardeşinizi doldurur. Burada sorun hiç sınır çekmeyen anne babanızda. Oğullarını köşeye çekip sen napıyorsun diyen yok. Demek onlar da oğlan geç takılıyor işte diye içten içe oğullarıyla gurur duyuyor.
Siz onlarla olabildiğince az muhattap olun. Onların uyandığı saatte denize gidin. Onların uyuduğu saatte sabah temizlik yapın. Yemeği yiyip sofrayı kaldırın.
Alım da değil işin özü daha 3 gece önce eski sevgilisini unutamadığından bahsediyordu

Kardeşim öğrenci çalışmıyor benden ve babamdan harçlık alıyor

Hemde ne ergen

Aptallık resmen ya

Oturur evlenir birbirlerine bakarlar artık 🤦🏼‍♀️ Gerçi kız xxl gider kürtaj olur

Ben ebeveyni değilim o izin konusu benim sorumluluğumda değil sonuçta
Kesin harçlığını toplayın eşyalarını, gidin kızın evinde ne yaşıyorsanız yaşayın deyin, bu kardeşinizden vazgeçmek değildir bazen bunu yapmak gerekir, şu an aileniz oğullarına sesini çıkarmayarak en büyük kötülüğü yapıyor.
kızla ilişkilerine engel olamazsınız ikisi de reşit ama madem yetişkin madem sevgilisi var, o zaman sevgilisine yemek ısmarlarken, onu gezdirip tozdururken kendi parasını harcayacak, öyle babasıyla ablasından geçinerek sevgiliye he canım ne istersen o denmez.

Yok sizinle kalacaklarsa o zaman evin kurallarına uyulacak, kuralsızlık dur dememek sizin canınızı yakar.

Kesin harçlığını toplayın eşyalarını, gidin kızın evinde ne yaşıyorsanız yaşayın deyin, bu kardeşinizden vazgeçmek değildir bazen bunu yapmak gerekir, şu an aileniz oğullarına sesini çıkarmayarak en büyük kötülüğü yapıyor.
kızla ilişkilerine engel olamazsınız ikisi de reşit ama madem yetişkin madem sevgilisi var, o zaman sevgilisine yemek ısmarlarken, onu gezdirip tozdururken kendi parasını harcayacak, öyle babasıyla ablasından geçinerek sevgiliye he canım ne istersen o denmez.

Yok sizinle kalacaklarsa o zaman evin kurallarına uyulacak, kuralsızlık dur dememek sizin canınızı yakar.
Şuan açıkçası gram para vermem artık bir de kız içn benle kavga ediyor niye ben huzursuzluk çıkarıyormuşum niye ben arabanın önünde oturuyormuşum vs. Gerisi beni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsınlar oğullarıyla ben artık kardeşim yok deme raddesine geldim

Şuan açıkçası gram para vermem artık bir de kız içn benle kavga ediyor niye ben huzursuzluk çıkarıyormuşum niye ben arabanın önünde oturuyormuşum vs. Gerisi beni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsınlar oğullarıyla ben artık kardeşim yok deme raddesine geldim
Son cümlenizi şu an kardeşinize çok öfkeli olduğunuz için söylüyorsunuz, ona bir şey olsa en çok sizin içiniz yanar ama cidden resti çekin, kız arkadaşı olmasa bile kafasına göre takılması, her şeyine tamam denmesi veya ses çıkarılmaması hiç iyi değil.
Bir mesajınızda kardeşim işi çirkefliğe vuruyor demiştiniz, babanız oğluna ya edebinle burada kal ya da kapı orada demezse, ileride şimdi yaptığı çirkefliklerin bin mislini yapar.

Kendiniz bile ne diyorsunuz kavga etsek ben zarar görürüm, demek ki kardeşiniz gözü dönerse sizin de babanızın da üstüne yürür, döver de.

Babanız biraz daha yaşı geçip evladından dayak yemek istemiyorsa dur diyecek, sizin babanız üzerinde ne kadar etkiniz var bilmiyorum lakin babanızla konuşun gerekirse birlikte hareket edin, arabayı da anahtarları da alın, harçlık da vermeyin, onlara özel yemek yapıp sofra kurmayın, ne zaman gelirlerse gelsinler ne buluyorlarsa onu yesinler, baktınız kardeşiniz yine de dediğini yaptırmaya çalışıyor kapı orada deyin.

Gitsin bir çalışsın alnından bir ter aksın para kazanmak ev geçindirmek ne’ymiş öğrensin.

Bu kadın eğer maddi durumunuz da iyiyse kardeşinize nikah da kıydırır.
Ben olsam kardeşime sahip çıkardım, aileniz baş edemiyorsa görev size düşer siz de ailesisiniz.

20 yaş biraz beynin sulu olduğu yaş, ters yaparsanız teper, o yüzden huyuna gidin güzelce konuşun. Sevgilisine yüz vermeyin ona atış serbest.:)
Çünkü anlattıklarınıza bakılırsa, fazla rahat fazla çiğ, köylü uyanığı bi tip gibi geldi.
Babamın arabasında ön koltukta hak iddia edecek ailemin evinde yan gelip yatacak ben hizmet edeceğim bir de.. daha neler yani yok artık. Ona maşanızı gösterin yoksa daha da yapışıp kalır ilerde kardeşiniz için üzülen yine siz olursunuz.

Günaydın hanımlar.
Klasik görümcelik vakası değil bu belirteyim öncelikle bu hanımlar. Kardeşimin kız arkadaşı yazlığımıza geldi. Öncesinde kardeşim bu hafta gelme başka zaman gelirsin demesine rağmen biletimi aldım iptal edemem planımı ona göre yaptım demesi. Geldiği günden beri aynı odada yatıp kalkıyorlar. Uygunsuz sesleri yan odaya kadar geliyor. Yanımda hiç utanmadan kulaktan kulağa konuşmalar. Kız, oğlanın dudaklarına yapışıp durmalar. Kız kendi anne babasının yanında sigara içmediğini istemediklerini söyleyip bizimkilerin yanında bacak bacak üstüne atıp sigarasını yakıyor. Kız nereye isterse oraya götürtüyor kendini. ( araba kardeşime ait değil ) ona rağmen başka şehirlerde ki arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Kardeşime bir şey diyorum araya giriyor ama xx öyle yapmıyor ki xx bana söz vermişti diye kardeşimden yana. Geldiğinden bu yana hazır sofraya oturup yemesi içmesi dışında elini cebine atmaz. Hani geldim misafirim bir tatlı alayım şu bu diye bir düşünce de yok. Geçen bir yere oturduk bir şeyler yedik hesabı ben ödedim karşılığında kız içtiğimiz kahveyi ısmarlayayım dedi benim gerizekalı kardeşim direkt Alman yapın ne gerek var diyor. Bulunduğumuz yer akşamları serin oluyor mesela üşüdüm titriyorum kalkalım mı diyorum ne gerek var deniliyor. 4 gündür onlar nereye isterse oraya gidiliyor onlar ne isterse o dinleniyor. Hastayım başım ağrıyor müziğin sesini kıs denilince inatlarına daha çok açılıyorZ 2 de 3 de kalkıyorlar o saatte kahvaltı sofrası kuruluyor. Kız et yemiyor diye ona göre yemek yapılıyor memnuniyetsiz bir davranışlar. Bir tek onların yattığı odada balkon var oraya sermek zorundayız yıkanan bikiniler çamaşırlar vs ve onlar kalkmadan girip almak sorun oluyor. Şuraya gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var deniliyor. Habire Kendi ortak tanıdıklarından bahsetmeleri muhabbetten karşıdaki kişiyi soyutlama çabaları. Benim aptal kardeşimin beni aptal aptal terslemeleri de cabası. Kardeşimin alkol almasını istememe rağmen uyarıyorum çok içtin geldiğimizden beri diyorum ama xx çok içmiyor Ki diye atlıyor oradan kız. Habire bir içme derdi. bizimkinde de aptalca hareketler yok kocanın sözünü dinleyeceksin yok şu bu. Ulen ne kocası. Şam kocası mı? Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.
Ay biz nişanlıyız benim nişanlımla ailesi farklı şehirde ben evlerine tek başına günübirlik gitmeye bile çekiniyorum halen laf söz olur diye. Millette ne cesaret var 😲

Günaydın hanımlar.
Klasik görümcelik vakası değil bu belirteyim öncelikle bu hanımlar. Kardeşimin kız arkadaşı yazlığımıza geldi. Öncesinde kardeşim bu hafta gelme başka zaman gelirsin demesine rağmen biletimi aldım iptal edemem planımı ona göre yaptım demesi. Geldiği günden beri aynı odada yatıp kalkıyorlar. Uygunsuz sesleri yan odaya kadar geliyor. Yanımda hiç utanmadan kulaktan kulağa konuşmalar. Kız, oğlanın dudaklarına yapışıp durmalar. Kız kendi anne babasının yanında sigara içmediğini istemediklerini söyleyip bizimkilerin yanında bacak bacak üstüne atıp sigarasını yakıyor. Kız nereye isterse oraya götürtüyor kendini. ( araba kardeşime ait değil ) ona rağmen başka şehirlerde ki arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Kardeşime bir şey diyorum araya giriyor ama xx öyle yapmıyor ki xx bana söz vermişti diye kardeşimden yana. Geldiğinden bu yana hazır sofraya oturup yemesi içmesi dışında elini cebine atmaz. Hani geldim misafirim bir tatlı alayım şu bu diye bir düşünce de yok. Geçen bir yere oturduk bir şeyler yedik hesabı ben ödedim karşılığında kız içtiğimiz kahveyi ısmarlayayım dedi benim gerizekalı kardeşim direkt Alman yapın ne gerek var diyor. Bulunduğumuz yer akşamları serin oluyor mesela üşüdüm titriyorum kalkalım mı diyorum ne gerek var deniliyor. 4 gündür onlar nereye isterse oraya gidiliyor onlar ne isterse o dinleniyor. Hastayım başım ağrıyor müziğin sesini kıs denilince inatlarına daha çok açılıyorZ 2 de 3 de kalkıyorlar o saatte kahvaltı sofrası kuruluyor. Kız et yemiyor diye ona göre yemek yapılıyor memnuniyetsiz bir davranışlar. Bir tek onların yattığı odada balkon var oraya sermek zorundayız yıkanan bikiniler çamaşırlar vs ve onlar kalkmadan girip almak sorun oluyor. Şuraya gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var deniliyor. Habire Kendi ortak tanıdıklarından bahsetmeleri muhabbetten karşıdaki kişiyi soyutlama çabaları. Benim aptal kardeşimin beni aptal aptal terslemeleri de cabası. Kardeşimin alkol almasını istememe rağmen uyarıyorum çok içtin geldiğimizden beri diyorum ama xx çok içmiyor Ki diye atlıyor oradan kız. Habire bir içme derdi. bizimkinde de aptalca hareketler yok kocanın sözünü dinleyeceksin yok şu bu. Ulen ne kocası. Şam kocası mı? Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.

İyi de burada sizi sinir eden şey ne?
Aile büyükleri laf etmiyorken neden kendi kendinize sinir oluyorsunuz ki?
Benim kardeşim de kız arkadaşıyla nereye gitse (aile, akraba vs) evli gibi takılırlar, zaten çoğunlukla beraber yaşadıkları için kimse garipsemez. Bir yere gittiğinizde vs rahatsız oluyorsanız bırakın onlar kendileri çıksınlar yani 20-25 yaş çocuk değil ki ne kadar içmiş, nereye gitmiş vs kendileri karar verebilirler.
Şahsen ben de erkek arkadaşımın ailesinin yanına gitsem dışarı çıktığımda kalkıp hesap ödemem yani, hem misafir gelmişim hem zaten erkek arkadaşım yanımda der geçerim..
Sigara konusuna değinmeyeceğim bile çünkü bence sigara içip içmemek falan bir saygı göstergesi değil.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer muhabbeti artık yok sonuçta biz eve gelen kişiyi rahat ettirmek için uğraşan bir milletiz. Et yemiyorsa elbette buna hassasiyet göstermek lazım..
Bilemedim yani 🙄🙄

Devamını çok merak ediyorum. Napiyorlar şu an gerçi saat iki de uyaniyorlarsa gelişme yoktur şu an. Bedava tatil bulmuş gelmiş kız, kardeşiniz de aaa kız benimle diye havalara uçuyor büyük ihtimalle. Anneniz vefat mi etti yoksa orda mi değil. O olsa tepkisi olurdu çünkü. Harçlık vermeyin bakın görün kız napiyo bedavaya alıştı büyük ihtimalle o

Bekar erkek sevgilisini aile evinde ağırlamasını,
aynı odada tüm gece sabahlar olmasınlar bir banamı vay ne rahat aile diye düşündürtü? Burdaki tek geri kafalı benmiyim yada?
Böyle düşünmek neden geri kafalılik olsun ki . Çocuk daha yirmisine bile girmemis var bir rahatlık ama kimde bilmiyorum şu an çocuk ve kızda görünüyor

Ay 20 yaşında ki çocuğu niye ciddiye alıyorsunuz. Kıza laf sokun kalk yardım et yap getir götür gibisinden tersleyin. İstenmediğini anlasın kardeşinizin de ağzına iki tane çakabilirsiniz bence :) neyse kardeşinizi de tersleyin anlayacaklardır diye düşünüyorum

Kardeşiniz hormonlarıyla düşündüğü için sizi dinleyeceğini hiç sanmıyorum. İş yine anne babada bitiyor.

Kız yakında yüzüğü taktıracak belli ki. Kardeşiniz de bir gün uyanacak ama ne zaman?

Back