- 7 Temmuz 2022
- 143
- 313
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Ohaaa diyorum yaa. Pardon çüşş yani. Kardesinize Allah akıl versin. Size de sabır versin. Anneniz bu duruma el atsın gerekirse kıza s.git desin. Bu kadar da ağır diyorum. Bu ne genişlik. Her şeyi geçtim kardesiniz ne kadar kendine saygısız.Günaydın hanımlar.
Klasik görümcelik vakası değil bu belirteyim öncelikle bu hanımlar. Kardeşimin kız arkadaşı yazlığımıza geldi. Öncesinde kardeşim bu hafta gelme başka zaman gelirsin demesine rağmen biletimi aldım iptal edemem planımı ona göre yaptım demesi. Geldiği günden beri aynı odada yatıp kalkıyorlar. Uygunsuz sesleri yan odaya kadar geliyor. Yanımda hiç utanmadan kulaktan kulağa konuşmalar. Kız, oğlanın dudaklarına yapışıp durmalar. Kız kendi anne babasının yanında sigara içmediğini istemediklerini söyleyip bizimkilerin yanında bacak bacak üstüne atıp sigarasını yakıyor. Kız nereye isterse oraya götürtüyor kendini. ( araba kardeşime ait değil ) ona rağmen başka şehirlerde ki arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Kardeşime bir şey diyorum araya giriyor ama xx öyle yapmıyor ki xx bana söz vermişti diye kardeşimden yana. Geldiğinden bu yana hazır sofraya oturup yemesi içmesi dışında elini cebine atmaz. Hani geldim misafirim bir tatlı alayım şu bu diye bir düşünce de yok. Geçen bir yere oturduk bir şeyler yedik hesabı ben ödedim karşılığında kız içtiğimiz kahveyi ısmarlayayım dedi benim gerizekalı kardeşim direkt Alman yapın ne gerek var diyor. Bulunduğumuz yer akşamları serin oluyor mesela üşüdüm titriyorum kalkalım mı diyorum ne gerek var deniliyor. 4 gündür onlar nereye isterse oraya gidiliyor onlar ne isterse o dinleniyor. Hastayım başım ağrıyor müziğin sesini kıs denilince inatlarına daha çok açılıyorZ 2 de 3 de kalkıyorlar o saatte kahvaltı sofrası kuruluyor. Kız et yemiyor diye ona göre yemek yapılıyor memnuniyetsiz bir davranışlar. Bir tek onların yattığı odada balkon var oraya sermek zorundayız yıkanan bikiniler çamaşırlar vs ve onlar kalkmadan girip almak sorun oluyor. Şuraya gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var deniliyor. Habire Kendi ortak tanıdıklarından bahsetmeleri muhabbetten karşıdaki kişiyi soyutlama çabaları. Benim aptal kardeşimin beni aptal aptal terslemeleri de cabası. Kardeşimin alkol almasını istememe rağmen uyarıyorum çok içtin geldiğimizden beri diyorum ama xx çok içmiyor Ki diye atlıyor oradan kız. Habire bir içme derdi. bizimkinde de aptalca hareketler yok kocanın sözünü dinleyeceksin yok şu bu. Ulen ne kocası. Şam kocası mı? Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.
Ahahaha kâtip, yapmışsın yine sarrafligini...Çok doğru, bence ikisi de eppeginin peşinde...Kız evlenmez bu ayran budalası ile. Eppeğinin peşinde, bedava tatil var desen gelir sonra arazi.
Yok bacım aile zaten geri kafalı olmasa erkek çocuğunu bu kadar tepelerine çıkarmaz, ablaya da kendilerine de böyle davranmasına izin vermezlerdi. Aynı şeyin yarısını bu kız yapsa görürdük işin aslını....Bekar erkek sevgilisini aile evinde ağırlamasını,
aynı odada tüm gece sabahlar olmasınlar bir banamı vay ne rahat aile diye düşündürtü? Burdaki tek geri kafalı benmiyim yada?
Yeri geliyor evli karı-koca anne baba evinde sevişmeye çekiniyor, böyle sevgililer rahat rahat takılması ben şokYok bacım aile zaten geri kafalı olmasa erkek çocuğunu bu kadar tepelerine çıkarmaz, ablaya da kendilerine de böyle davranmasına izin vermezlerdi. Aynı şeyin yarısını bu kız yapsa görürdük işin aslını....
Aksine bu anne baba konu komşuya karşı bizim oğlan boğa gibi maşallah, diye övunümüyorsa ben de bişey bilmiyorum.... Kız onların nüfusta olmadığı sürece sıkıntı yok, evlenirlerse başlarlar saygı aramaya...Yeri geliyor evli karı-koca anne baba evinde sevişmeye çekiniyor, böyle sevgililer rahat rahat takılması ben şok
Kınamıyorum, bende evlatlarım var
Ailenizde sözü dinlenen kimse yok mu? Kardesinizi bi kenara cekip uyarsin.Ailem artık kardeşime diyecek bir şey bulamıyor kardeşim 20 kız 25
Konudaki her şey normal mi geldi yani size?İyi de burada sizi sinir eden şey ne?
Aile büyükleri laf etmiyorken neden kendi kendinize sinir oluyorsunuz ki?
Benim kardeşim de kız arkadaşıyla nereye gitse (aile, akraba vs) evli gibi takılırlar, zaten çoğunlukla beraber yaşadıkları için kimse garipsemez. Bir yere gittiğinizde vs rahatsız oluyorsanız bırakın onlar kendileri çıksınlar yani 20-25 yaş çocuk değil ki ne kadar içmiş, nereye gitmiş vs kendileri karar verebilirler.
Şahsen ben de erkek arkadaşımın ailesinin yanına gitsem dışarı çıktığımda kalkıp hesap ödemem yani, hem misafir gelmişim hem zaten erkek arkadaşım yanımda der geçerim..
Sigara konusuna değinmeyeceğim bile çünkü bence sigara içip içmemek falan bir saygı göstergesi değil.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer muhabbeti artık yok sonuçta biz eve gelen kişiyi rahat ettirmek için uğraşan bir milletiz. Et yemiyorsa elbette buna hassasiyet göstermek lazım..
Bilemedim yani
Zaten kız yiyici, parazit şekilde yaşamını sürdürüyor baksana. Biraz daha paralısını bulunca buna yol verecek. Hatta başka sponsorlarının da olduğunu düşünüyorum. Kendinden 5 yaş ufak bir avanağı ne yapacak. Oğlan da arizona kertenkelesi gibidir dişisini etkilemek için her şeyi yapacak türden, çünkü düşünme organı henüz beyin değil.Kız evlenmez bu ayran budalası ile. Eppeğinin peşinde, bedava tatil var desen gelir sonra arazi.
Yok cidden güç yetiremiyor babam bu oğlanaSon cümlenizi şu an kardeşinize çok öfkeli olduğunuz için söylüyorsunuz, ona bir şey olsa en çok sizin içiniz yanar ama cidden resti çekin, kız arkadaşı olmasa bile kafasına göre takılması, her şeyine tamam denmesi veya ses çıkarılmaması hiç iyi değil.
Bir mesajınızda kardeşim işi çirkefliğe vuruyor demiştiniz, babanız oğluna ya edebinle burada kal ya da kapı orada demezse, ileride şimdi yaptığı çirkefliklerin bin mislini yapar.
Kendiniz bile ne diyorsunuz kavga etsek ben zarar görürüm, demek ki kardeşiniz gözü dönerse sizin de babanızın da üstüne yürür, döver de.
Babanız biraz daha yaşı geçip evladından dayak yemek istemiyorsa dur diyecek, sizin babanız üzerinde ne kadar etkiniz var bilmiyorum lakin babanızla konuşun gerekirse birlikte hareket edin, arabayı da anahtarları da alın, harçlık da vermeyin, onlara özel yemek yapıp sofra kurmayın, ne zaman gelirlerse gelsinler ne buluyorlarsa onu yesinler, baktınız kardeşiniz yine de dediğini yaptırmaya çalışıyor kapı orada deyin.
Gitsin bir çalışsın alnından bir ter aksın para kazanmak ev geçindirmek ne’ymiş öğrensin.
Evler araba falan var maddi olarak değil de mal mülk olarak tam konsa yiyecekBu kadın eğer maddi durumunuz da iyiyse kardeşinize nikah da kıydırır.
Ben olsam kardeşime sahip çıkardım, aileniz baş edemiyorsa görev size düşer siz de ailesisiniz.
20 yaş biraz beynin sulu olduğu yaş, ters yaparsanız teper, o yüzden huyuna gidin güzelce konuşun. Sevgilisine yüz vermeyin ona atış serbest.:)
Çünkü anlattıklarınıza bakılırsa, fazla rahat fazla çiğ, köylü uyanığı bi tip gibi geldi.
Babamın arabasında ön koltukta hak iddia edecek ailemin evinde yan gelip yatacak ben hizmet edeceğim bir de.. daha neler yani yok artık. Ona maşanızı gösterin yoksa daha da yapışıp kalır ilerde kardeşiniz için üzülen yine siz olursunuz.
Bende gidemem açıkçasıAy biz nişanlıyız benim nişanlımla ailesi farklı şehirde ben evlerine tek başına günübirlik gitmeye bile çekiniyorum halen laf söz olur diye. Millette ne cesaret var
Ailemizin rahatlığı değil kardeşime laf söz anlatılamamasıBekar erkek sevgilisini aile evinde ağırlamasını,
aynı odada tüm gece sabahlar olmasınlar bir banamı vay ne rahat aile diye düşündürtü? Burdaki tek geri kafalı benmiyim yada?
Benim paramla hesap ödeyecek sevgilisini gezdirecek benim paramla. Ben kendimden kısıp ona harçlık vereceğim o elin kızına yedirecek yok öyle bir dünyaİyi de burada sizi sinir eden şey ne?
Aile büyükleri laf etmiyorken neden kendi kendinize sinir oluyorsunuz ki?
Benim kardeşim de kız arkadaşıyla nereye gitse (aile, akraba vs) evli gibi takılırlar, zaten çoğunlukla beraber yaşadıkları için kimse garipsemez. Bir yere gittiğinizde vs rahatsız oluyorsanız bırakın onlar kendileri çıksınlar yani 20-25 yaş çocuk değil ki ne kadar içmiş, nereye gitmiş vs kendileri karar verebilirler.
Şahsen ben de erkek arkadaşımın ailesinin yanına gitsem dışarı çıktığımda kalkıp hesap ödemem yani, hem misafir gelmişim hem zaten erkek arkadaşım yanımda der geçerim..
Sigara konusuna değinmeyeceğim bile çünkü bence sigara içip içmemek falan bir saygı göstergesi değil.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer muhabbeti artık yok sonuçta biz eve gelen kişiyi rahat ettirmek için uğraşan bir milletiz. Et yemiyorsa elbette buna hassasiyet göstermek lazım..
Bilemedim yani
Kendilerine yemek yapıyorlar şuan. Yok ayrı annemle babamDevamını çok merak ediyorum. Napiyorlar şu an gerçi saat iki de uyaniyorlarsa gelişme yoktur şu an. Bedava tatil bulmuş gelmiş kız, kardeşiniz de aaa kız benimle diye havalara uçuyor büyük ihtimalle. Anneniz vefat mi etti yoksa orda mi değil. O olsa tepkisi olurdu çünkü. Harçlık vermeyin bakın görün kız napiyo bedavaya alıştı büyük ihtimalle o
Rahatlık benim salak kardeşimdeBöyle düşünmek neden geri kafalılik olsun ki . Çocuk daha yirmisine bile girmemis var bir rahatlık ama kimde bilmiyorum şu an çocuk ve kızda görünüyor
Sabah sofraya oturtmadım halam hazırladı sofrayı hanımefendi gelip oturacaktı kardeşime seni sofrada görmek istemiyorum dedimAy 20 yaşında ki çocuğu niye ciddiye alıyorsunuz. Kıza laf sokun kalk yardım et yap getir götür gibisinden tersleyin. İstenmediğini anlasın kardeşinizin de ağzına iki tane çakabilirsiniz bence :) neyse kardeşinizi de tersleyin anlayacaklardır diye düşünüyorum
Kendileri bilirler o saatten sonra kardeşim yok der silerimKardeşiniz hormonlarıyla düşündüğü için sizi dinleyeceğini hiç sanmıyorum. İş yine anne babada bitiyor.
Kız yakında yüzüğü taktıracak belli ki. Kardeşiniz de bir gün uyanacak ama ne zaman?
Annem yok bizle yaşamıyor babam da bununla baş edemiyor artık20 yaşında çocuk şeyinin derdinde, koca kadın da cebinin ve gezmesinin derdinde. Tencere kapak kız iyi yerleşti size ama anne baba bu gevşek ortama bir şey demeyip ayak uyduruyorsa siz de akıl sağlığınız için durmayın orda. Yani söylenecek laf yok okurken mal gibi kaldım bu nasıl ortam diye kaçın gidin ordan ar damarı çatlamışla baş edemezsiniz
Amin. Annem yok babamla ayrılar bizle yaşamıyorOhaaa diyorum yaa. Pardon çüşş yani. Kardesinize Allah akıl versin. Size de sabır versin. Anneniz bu duruma el atsın gerekirse kıza s.git desin. Bu kadar da ağır diyorum. Bu ne genişlik. Her şeyi geçtim kardesiniz ne kadar kendine saygısız.
Ben harçlık veriyorum babam veriyor hani bizim paramızla kadına artistlik yapmış oluyor ben de dedim yalını ben veriyorsam haddini bilip ona göre davranacaksın. Yatacak yer yok ki davet edeyimBir kere sizin hesap ödemeniz falan yanlış.
Hanımefendi kalkıp gelmiş demek ki parası var gerekirse kardeşinizin hesabını da o ödeyecek.
Sonuçta 20 yaşında calismayan bir erkekle beraber oluyorsa para hesap beklentisi olmamalı.
Siz de evinizde rahat takılın eşyanızı gidin alin yemeğinizi yapın kafanıza göre kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz.
Hatta sizin yerinizde olsam yakın bir arkadaşımı davet ederdim yazlığa kafama göre eğlenir takilirdim.
Kardeşim halen eski sevgilisini unutamadı zaten geçen akşam kızı sayıklıyor. Hani kız normalde çok umrunda değildiYazlığa kardeşin yaşında bi kızı davet et kardeşinin de tanıdığı bi kız olsun
Kardeşin yokken kıza de ki aslında x kardeşimin eski flörtü ama hala ailecek görüşürüz uzaktan akrabayız zaten
Kardeşimle bi kopamadılar hep araya birileri girdi işte şimdi de sen varsın gitsen bunlar yine çifte kumru olurlar da neyse falan de araya nifak tohumları sok
Gerçi kız yüzsüz ama ben olsam huzur vermezdim ay bu gözlük kimindi üstüne bastım kırıldıanne bu ruj senin rujundu dimi az süreyim dedim ikiye ayrıldı tarzında fıttırtacak şeyler olabilir
Rezalet resmenAnne babanız müsade etmese bunlar olmaz. Sizin elinizden bir şey gelmez ki
Aptallık işte yaahahahha cok ıyı yasıkma canını evlenmedıklerı surece problem yok. şahsı fıkrımde takılmayın onlarla...
muhtemeln kardesınızın yasındakıler sevısmedı ondan buyuklerle takılıyor
Kimseyi anlamıyor kiAilenizde sözü dinlenen kimse yok mu? Kardesinizi bi kenara cekip uyarsin.
Gerci bu kiz kalıcı degil kardesinizin imkanlarini kullaniyor tatilini bedavaya getirmek icin ama gercekten cok ileri goruslu ve anlayisli bir aileniz varmis..
Alma arabayı diyor kıyamet koparıyor kime ne Sanane diye. Sabah söyle almasın arabayı dedi almayacakmışsın dedim neden diyor istemiyor adam bitti gitti diyorum bağrınıyor gerizekalıben burda okurken gelip o kafalarını birbirine tokuşturmak istedim. siz anlattınız ben gözümün önünde yaşadım.
anneniz nerde, gelebilecekse çağırın gelsin. daha 19unu süren doğurduğum çocuğun beni parmağında oynatmasına kabullenemem. babanız niye otoriter davranmıyor. niye harçlığını kesmiyor vermiyorum anahtarı deyip çektir git demiyor.
kışlığıma falan da sokmam bu arsızları. kızın peşinde nereye giderse gitsin, evlenecekse de evlensin. laftan anlamayanı bırak, düzelmiyorsa vazgeç.
baba parasıyla centilmenlik nedir görsün ebelerinin örekesini.
siz ablası olarak elinizden geleni yapmışsınız ama iş ebeveynlerde. onların otoriter davranması gerekiyor. devamı daha da kötü olur.
sinir oldum ya!
Kusura bakmayin yanlis anlamayin beni ama sizin kardesinizin size saygisi yokmuski kız dan saygi bekleyeceksiniz. Kardesinizde hata bir aile ortamina anne baba abla varken o şekilde iyişmeli sevismeli vs kadin sokulmaz.3 gündür birbirimizi yiyoruz kardeşimle dayanamadım kavga etme moduna girdim en sonunda artık dedim kardeşime yalını ben veriyorum ona göre saygı duyacaksın bana diye ama kız anlamıyor. Utanma vs yok hani kavga ediyorlar huzursuzluk verdim gideyim yok
Yok hani ne ağırlığı xxxl bunlarda ki. Kardeşim anlamıyor maalesef afedersiniz ama *m salak benim kardeşim de
Ya saygı duymayı öğrenecek ya da maddi manevi desteğimi keserim ondanKusura bakmayin yanlis anlamayin beni ama sizin kardesinizin size saygisi yokmuski kız dan saygi bekleyeceksiniz. Kardesinizde hata bir aile ortamina anne baba abla varken o şekilde iyişmeli sevismeli vs kadin sokulmaz.
KeseceğimHarcligini kesin ufakligin.
Daha çok saçını başını yolup eline vereceğim.Terliğimin tersiyle tam ağzının ortasına yapıştırmalık karakter... İyi dayanmışsınız vesselam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?