- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Pattisim dedin ya hoşuma gittiNiye kiz hahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pattisim dedin ya hoşuma gittiNiye kiz hahahah
Gel seni de öpüjemPattisim dedin ya hoşuma gitti![]()
.Hadi ben kaçtım
Şu sınavı da bitirip gelim
Başarılar ♡Hadi ben kaçtım
Şu sınavı da bitirip gelim
Deniyorum hepsini :) isik tutmak.konusmak muzik dinletmek vs vs bir suru deneme yapiyorum suan :) hayirlisi artik. Dondu dondu donmedi sezaryeniBibibella yapacak bizzat :) hem az da boydan kisaltir beni
![]()
Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))Gene aklıma geldi o boyda hadın mı olur ya çekil şurdan![]()
Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
Ya 1.80 gadın nerde görülmüş nerde büyüdün ne yidin içtin güya bende uzunumKiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
Sen iyimişsin kiz. Ben 1.62Biriniz 180 digerlerinizz 176 ,170
Ben de 163![]()
Valla fast food urunuyum. Sanirim hormonum fazla gelmis ondan boy 1.80Ya 1.80 gadın nerde görülmüş nerde büyüdün ne yidin içtin güya bende uzunumbenim anne tarafımda çok uzun :/ ben ola ola 1.70 olmuşum
![]()
Sorma. Aliyorum fistik gibi bir kiyafet giyiyorum. Es kisi diyo ki bunun altina pantolon giycen demi. Adamda hakli zira o mini elbise bana oluyor tisort.Ben de 176yim iyi ki daha uzun degilim diyorum.Kıyafet sıkıntı oluyor![]()
Oyyy 1.80 mi :)Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
.Valla fast food urunuyum. Sanirim hormonum fazla gelmis ondan boy 1.80
1 numarali besin kaynagim chiken royal extra peynirli
Sorma. Aliyorum fistik gibi bir kiyafet giyiyorum. Es kisi diyo ki bunun altina pantolon giycen demi. Adamda hakli zira o mini elbise bana oluyor tisort.
Hele bir de topuklu giyince pff deve bir ben iki.