- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Pattisim dedin ya hoşuma gittiNiye kiz hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pattisim dedin ya hoşuma gittiNiye kiz hahahah
Gel seni de öpüjemPattisim dedin ya hoşuma gitti
.Hadi ben kaçtım
Şu sınavı da bitirip gelim
Başarılar ♡Hadi ben kaçtım
Şu sınavı da bitirip gelim
Deniyorum hepsini :) isik tutmak.konusmak muzik dinletmek vs vs bir suru deneme yapiyorum suan :) hayirlisi artik. Dondu dondu donmedi sezaryeni Bibibella yapacak bizzat :) hem az da boydan kisaltir beni
Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))Gene aklıma geldi o boyda hadın mı olur ya çekil şurdan
Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
Ya 1.80 gadın nerde görülmüş nerde büyüdün ne yidin içtin güya bende uzunum benim anne tarafımda çok uzun :/ ben ola ola 1.70 olmuşumKiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
Sen iyimişsin kiz. Ben 1.62Biriniz 180 digerlerinizz 176 ,170
Ben de 163
Valla fast food urunuyum. Sanirim hormonum fazla gelmis ondan boy 1.80Ya 1.80 gadın nerde görülmüş nerde büyüdün ne yidin içtin güya bende uzunum benim anne tarafımda çok uzun :/ ben ola ola 1.70 olmuşum
Sorma. Aliyorum fistik gibi bir kiyafet giyiyorum. Es kisi diyo ki bunun altina pantolon giycen demi. Adamda hakli zira o mini elbise bana oluyor tisort.Ben de 176yim iyi ki daha uzun degilim diyorum.Kıyafet sıkıntı oluyor
Oyyy 1.80 mi :)Kiz ne var boyumda. 1.80 cik.kizim :) minnak :))
.Valla fast food urunuyum. Sanirim hormonum fazla gelmis ondan boy 1.80
1 numarali besin kaynagim chiken royal extra peynirli
Sorma. Aliyorum fistik gibi bir kiyafet giyiyorum. Es kisi diyo ki bunun altina pantolon giycen demi. Adamda hakli zira o mini elbise bana oluyor tisort.
Hele bir de topuklu giyince pff deve bir ben iki.