Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelir son güne kadar inşallahYok disi kisisi. Anasi gibi asi durusu bile ters
Gö rev is te rizEvelynn gorevi aksam verelim o zaman, bugun dinlensin sistalar.. Ne dersin?
kimi topa tutyozaha neslihan geldi koyar şimdi ortaya havan topunu:d
Nasil isterseniz biz her daim haziriz.Evelynn gorevi aksam verelim o zaman, bugun dinlensin sistalar.. Ne dersin?
Şişttt ayaklanmayin sakınbugun gunduz tatil veriyoruz, Evelynn ve @JustHoldMe ile toplantı yapip aksam haber edecegiz insaAllah..Gö rev is te riz
BalNasil isterseniz biz her daim haziriz.
Tamam o zaman akşama bomba gibi bi görev istiyoruzŞişttt ayaklanmayin sakınbugun gunduz tatil veriyoruz, Evelynn ve @JustHoldMe ile toplantı yapip aksam haber edecegiz insaAllah..
Sakin olun
Onu da getir ozaman hahahCui Bono beni koca aksam erken geleyi o kendi basina bir cete giremwm
Evelynn gorevi aksam verelim o zaman, bugun dinlensin sistalar.. Ne dersin?
Yok yoookk o galsin lutfen ceteme karismasin kendi kendine cete oOnu da getir ozaman hahah
Görev varmı anlamadım bir kaç arkadaş profil mesajı yazmışta #sisterhood luHiç yorulmus gibiler mi
Olur lavantam
Hahaha guzelmis ama bwnim oglumun dogum gunu var yarin olamam buyuk ihtimalYarını için görev önerim var tüm kızlar okullara gidip aöf sınavına giren kadın öğrencilere başarılar dileyecekhele biri bana denk gelirse oturur ağlarım sevinçten sisterhood. hahaha
Görev varmı anlamadım bir kaç arkadaş profil mesajı yazmışta #sisterhood lu
Yarın için görev önerim var tüm kızlar okullara gidip aöf sınavına giren kadın öğrencilere başarılar dileyecekhele biri bana denk gelirse oturur ağlarım sevinçten sisterhood. hahaha.. çok kalabalık olsak konusulurduk.