- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
düşünsene 1 adet kırmızı gul sisterhood başarılar diler dermisizHahaha guzelmis ama bwnim oglumun dogum gunu var yarin olamam buyuk ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünsene 1 adet kırmızı gul sisterhood başarılar diler dermisizHahaha guzelmis ama bwnim oglumun dogum gunu var yarin olamam buyuk ihtimal
Sabah bir kalkiyormusuz kk da kimse yok herkes okula kosmusOkullara mı gitsinler
düşünsene 1 adet kırmızı gul sisterhood başarılar diler dermisiz
işte bizi bulurlar belkiOkullara mı gitsinler
Çok külfetli iş o ya üsenirimdüşünsene 1 adet kırmızı gul sisterhood başarılar diler dermisiz
Anladım kaçırdım zannettimGörev oldugunda ilk mesaja yazıyorum
Sabahkini erken kalkan kızlar içlerinden gelmiş yazmıslar
Sabah bir kalkiyormusuz kk da kimse yok herkes okula kosmus
Anladım kaçırdım zannettim
Tamam canım :)Yok görev olursa etiketliyorum
Benim sinav evde yarin birsuru miso var yarin. Basarilar sinava giren butun sistalara
Burdan basarılar dilesek o da yeter ama kim sınava giriyor kim girmiyor bilmiyoruz birkaç kişi haricinde
sadece hayal bu belki buyuruz sokaklara tasarız sokakta olan dostlarmizi besler vsÇok külfetli iş o ya üsenirim
sista bulamayiz zaten tüm kadınlar kime denk gelirseYok görev olursa etiketliyorum
.Selamlar sistalarim.. Nasilsiniz bakalim? Hazir miyiz yeni gorevlere?
@The Calender'im hoş geldin
Tamam sistam, elele omuz omuza.
Her zaman hazırız beybiii
Pattisim hos geldinsista bulamayiz zaten tüm kadınlar kime denk gelirse
.Yarın için görev önerim var tüm kızlar okullara gidip aöf sınavına giren kadın öğrencilere başarılar dileyecekhele biri bana denk gelirse oturur ağlarım sevinçten sisterhood. hahaha.. çok kalabalık olsak konusulurduk.
.Tamam sistam, elele omuz omuza
Hosbuldum canımmm pattisler gotursun seniPattisim hos geldin
Niye kiz hahahahHosbuldum canımmm pattisler gotursun seni