- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.205
Koleksiyonumu gostersem sasirirsin boyum uzun diye giymemezlik hic yapmadim.. deve gibi gezmeyi tercih ettim :)Oyyy 1.80 mi :)
Topuklu ayakkabi nedir bilin mi ?
Tanistiniz mi hic :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koleksiyonumu gostersem sasirirsin boyum uzun diye giymemezlik hic yapmadim.. deve gibi gezmeyi tercih ettim :)Oyyy 1.80 mi :)
Topuklu ayakkabi nedir bilin mi ?
Tanistiniz mi hic :)
:)...ozguvenine bayildimKoleksiyonumu gostersem sasirirsin boyum uzun diye giymemezlik hic yapmadim.. deve gibi gezmeyi tercih ettim :)
Niye iki buklum gezeyim yav. Bayiliyorum ben kendime. Su aralar yarim dunyayim. O yuzden genellikle yuvarlanarak ilerliyorum yurumek yerine ama Yine de bayiliyorum. :)):)...ozguvenine bayildim
Uzunum diye iki buklum gezenlerden olmamana bayildim
.istersen ucarak yuru kime neee!Niye iki buklum gezeyim yav. Bayiliyorum ben kendime. Su aralar yarim dunyayim. O yuzden genellikle yuvarlanarak ilerliyorum yurumek yerine ama Yine de bayiliyorum. :))
Gunaydin kizlar..Nasil herkes?hani benim maskem ayol?))
Bizim sulalenin en kisa erkegi 180Bizim sülalenin erkekleri bile 180 değil:d
:)buna cok guldum kardesim tam 1.90Bizim sülalenin erkekleri bile 180 değil:d
Tamam canim..iyiyim cok sukur.bir suru ssyfa kacirmisim onlari okuycam birazdan))Bilgisayara gecince yapicam
Sen nasılsın may
Tamam canim..iyiyim cok sukur.bir suru ssyfa kacirmisim onlari okuycam birazdan))
ooo teşekkür ederim çok beğendim.
Cogunlukla izliyorumAkşama dizi var fazilet hanım bayılıyorrum fazilete
İzleyen var mı kızlar?
KaçırmamCogunlukla izliyorum
Iyi aksamlarİyi akşamlar sistalar