- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Ben kizlarina gicik oluyorum, o yuzden biraktim fazilet komikti amaAkşama dizi var fazilet hanım bayılıyorrum fazilete
İzleyen var mı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kizlarina gicik oluyorum, o yuzden biraktim fazilet komikti amaAkşama dizi var fazilet hanım bayılıyorrum fazilete
İzleyen var mı kızlar?
Ben kucugune gicik oluyom onun bide fazil'in gelinineBen kizlarina gicik oluyorum, o yuzden biraktim fazilet komikti ama
Hosgeldin bebişim..İyi akşamlar sistalar
Dur hele, simdi tatildesinizIyi akşamlar görevi sabırsızlıkla bekliyorum
Acele etme arkalarda dir sen senin karnonda mercimek sista var unutmaIyi akşamlar görevi sabırsızlıkla bekliyorum
Fazil kim ayol, hazim hahahBen kucugune gicik oluyom onun bide fazil'in gelinine
Nasil bir plan yapiyonuz onu merak ediyom patron sistaDur hele simdi tatildesiniz
Ayyy pardonFazil kim ayol, hazim hahah
Evelynn sistam gelmedi henüz, @JustHoldMe'nin de misafirleri var.. Toplanti sonrasi bildiri yayinlariz InsaAllahNasil bir plan yapiyonuz onu merak ediyom patron sista
Ooo harika olmus canim sagol ellerine saglik))
Geçen haftayı iple çekiyordum bir baktim bu haftaymis. DelirecektimAkşama dizi var fazilet hanım bayılıyorrum fazilete
İzleyen var mı kızlar?
Agir plan gelmiyo neyse bugun tatil ilan edilmis sistalar dineninEvelynn sistam gelmedi henüz, @JustHoldMe'nin de misafirleri var.. Toplanti sonrasi bildiri yayinlariz InsaAllah
nasil değiştircem bunu yav?)
Kişisel bilgilerden kuşum.. Ismine 2 kez tikla, hesap bilgileri açılır..nasil değiştircem bunu yav?)
Uzerine basili tut indir sonra yapnasil değiştircem bunu yav?)
Akşam oldu bekliyoruzDur hele, simdi tatildesiniz
Tamam canim deneyeyim sagolUzerine basili tut indir sonra yap
Fotoyu indiremedim o yuzden))teknoloji ozurlu olunca)Kişisel bilgilerden kuşum.. Ismine 2 kez tikla, hesap bilgileri açılır..
Yaa yapmayın böyle hamileyim yatalak degil küçük sistada altan fiştekliyo zaten yerimde duramıyorumAcele etme arkalarda dir sen senin karnonda mercimek sista var unutma