- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
Yok bende söyledim aynısını o erkek sayılmıyormuş daha rahatım o yüzdenNeyse ilerleyen haftalarda cinsiyeti öğreneceksin erkekse kovulmayasın çeteden demedi demenifakımıda soktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende söyledim aynısını o erkek sayılmıyormuş daha rahatım o yüzdenNeyse ilerleyen haftalarda cinsiyeti öğreneceksin erkekse kovulmayasın çeteden demedi demenifakımıda soktum
nemesis sen de miDeniyorum hepsini :) isik tutmak.konusmak muzik dinletmek vs vs bir suru deneme yapiyorum suan :) hayirlisi artik. Dondu dondu donmedi sezaryeni @Bibibella yapacak bizzat :) hem az da boydan kisaltir beni
Caresiz durumlar umutsuz mudahaleler gerektirirnemesis sen de mi
Yavru sen çok usluydun hangi ara aklını çeldiler,hemde son haftan,bebe etkilenmiyor muCaresiz durumlar umutsuz mudahaleler gerektirir
İnşallah düzelir canım sezaryan çok zor ama bibimin eli hafiftir acıtmazDeniyorum hepsini :) isik tutmak.konusmak muzik dinletmek vs vs bir suru deneme yapiyorum suan :) hayirlisi artik. Dondu dondu donmedi sezaryeni @Bibibella yapacak bizzat :) hem az da boydan kisaltir beni
Bebe mide me mideme kafa dalagima dalagima tekme atiyor. Suan baska bi seyden etkilenme hakki yok kirsin dizini otursun assaYavru sen çok usluydun hangi ara aklını çeldiler,hemde son haftan,bebe etkilenmiyor mu
Offf zor Allah yardım etsin neyseki az kalmış:)Benim sıpada aynıydı şimdi her tıngırtıya oynuyor:)çok oynak oldu,erkekmi acep?Bebe mide me mideme kafa dalagima dalagima tekme atiyor. Suan baska bi seyden etkilenme hakki yok kirsin dizini otursun assa
Sende mi bebiş bekliyorsunOfff zor Allah yardım etsin neyseki az kalmış:)Benim sıpada aynıydı şimdi her tıngırtıya oynuyor:)çok oynak oldu,erkekmi acep?
Yok disi kisisi. Anasi gibi asi durusu bile tersOfff zor Allah yardım etsin neyseki az kalmış:)Benim sıpada aynıydı şimdi her tıngırtıya oynuyor:)çok oynak oldu,erkekmi acep?
Maskeler de yakıyor:))
Kız sende mi Gripsin öyle fenaydim ki pecete 4 kat her katini cevire cevire kullandım sonra yeni peceteme devam ettim Evelynn
bu foyograf nasil ben cok begendim
Sisterhood ekibi goreve aç vaziyette sayın liderimiz Evelynn
Yok cnm 28 ay oldu gün ışığına çıkalıSende mi bebiş bekliyorsun
Ben yanlış anladım canım yaaaYok cnm 28 ay oldu gün ışığına çıkalı
Hepiniz seksi,hamileler ayrı bir seksiBöyle seksi çete gordun mu:d
Ahahahhaha
Grip değilim ama akar benim burnum sınavlarda
Bir de bazen öksürük krizi gelir
Ben bakıyorum sınava gelenlere hepsi kalem ve kimlikle geliyor
Ben koca canta goturuyorum peçete su şeker krem cart curt:d
Güzel bu da sistoş
Ben sınava gitcem tekrar buralar sende kızkardeşim
Evet biz daha seksiyiz biraz tombigiz ama idare edinHepiniz seksi,hamileler ayrı bir seksi