Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkışlar şu taraftanTamam mesaj alınmıştır öğrenmek istediğim de tam olarak buydu kısa yoldan öğrendim sizleri de yormadım sağol
Aynen canımArkadasim biz burda guzel guzel muhabbet edip egleniyoruz, ortalik karistirmayin lutfen ya.. Polemik, cekisme vs istemiyoruz..
Tamam kızlar teşekkür ederim öptüm hepinizi
Bütün maskelilerde burda ama siz çakmasınız asıl maskeli benim kızım kafasında ama
Dur sakin olun, bugun 2 gorev yaptik, yeterli
Çok sık degilde ani görevler olsa :))Görev aşığı çıktı illa birilerini tarayacak deli D:
Ben audrey e nasil maske takacagim??Bibi de sisterhood uyesi bir sen kaldın hala direniyorsun
Dikkat çekmemek lazımDur sakin olun, bugun 2 gorev yaptik, yeterli
Benim kaynanayi tarasak olarmiiGörev aşığı çıktı illa birilerini tarayacak deli D:
Çok sık degilde ani görevler olsa :))
Ben audrey e nasil maske takacagim??
Benim kaynanayi tarsak olarmii
Kocan anasız kalır yapmayalım bence :)Benim kaynanayi tarasak olarmii
Ben anlamadım bu msjı sorunlumuyuz biz :)))Hayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Yok kiz destek istiyom 10 kisiye bedelİşte kafamıza göre duruma göre bakcaz :d
Audrey de yan durmus ama deneyim bi
Sen tek basına harcarsın onu ben guveniyom sana
Galsin giiizz o 20 canlidir merak etmeKocan anasız kalır yapmayalım bence :)
Vay bee :))Galsin giiizz o 20 canlidir merak etme
Sus kız kovdular beni yazamam öptümBen anlamadım bu msjı sorunlumuyuz biz :)))