Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakışmış sistammNasilim? Evelynn Maske yakismis mi?
Merhaba hoşgeldin hamile sistaa:))Merhaba sistalar bende aranıza katılabilir miyim maskemide taktım
Dogru tatlimUzatiyor ve gereksiz polemige neden oluyor..
Hem ne demek sunlari seviyosaniz iyisinizdir?
Tadimiz kacmasin..
Hoşbulduk canım sistam hamile olduguma bakmayın her türlü göreve hazırımMerhaba hoşgeldin hamile sistaa:))
Haklisin canim neyse uzatmayin bosverGelenlere elbet yerimiz var, mevzu bu degil canim terelelli34
Bayiliyorum böyle sistalara:)) minik sistaya zeval gelmesin:)Hoşbulduk canım sistam hamile olduguma bakmayın her türlü göreve hazırım
kız sana helal olsun
Amin sistam amin hep destek tam destekBayiliyorum böyle sistalara:)) minik sistaya zeval gelmesin:)
Kim sinirlendirdi benim bibimi kızma bibim kızma bir şey olmaz takmaKimseyi sevmek zorunda mıyım kardeşim sevmiyorum tankmadığım üyelerlede muhatap olmayı sevmiyorum heni üyelerlede herkese açık platformda sizde kendinize geyik bir kısmı açın sonra bana yorum yapmayın!!!! Diye sürekli konu açanlarla uğraşamayız
Hiii hamilecik sistaciklar gelmisAmin sistam amin hep destek tam destek
Çok yakışmış sistamm
Hiii hamilecik sistaciklar gelmis
Hoşbulduk canımVeNi hoşgeldin canım
Yok kuzu o minik erkek olarak sayilmaz daha kuru fasulye o kuruEvet ben ve küçük sistacık geldik ama daha sistacık olup olmadıgı belli degil sonra erkek üye içeri soktum diye ban yemiyeyim