- 20 Ocak 2010
- 45.240
- 153.343
- 43
Tambirmerve katılmasın bizi sevmez oOnlar da görsün die belki katılmak isterler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tambirmerve katılmasın bizi sevmez oOnlar da görsün die belki katılmak isterler
TamamKız sağol ama seni daha çok yeni tanıyorum :))))
SjdkdkdkMerveler köti köti diyip gidiyorum
Yok anladım :)) ama napıyım risk almak istemedim :)Arkadas konuyu anlamadi galiba
Sevmiyoruz biz onlarıYani onları sevenler demekki onlar gibiler :))
Birileri sevdiginde iyiligimiz tescillenecekse sen katilma buraya, bos verYani onları sevenler demekki onlar gibiler :))
Ulan bibikSevmiyoruz biz onları
Konu durduk yere kapanacakSjdkdkdk
:)))Onları sevmezsek drop da bizi sevmicek galiba
Ay ben çok açık sözlüyüm bu konuda benim geyik konusunada gelen yeni üyelere gisin derdimUlan bibik
Ben de boşuna kendimi neden kastıysam hık mık ediyorum bunlar Allah ne verdiyseOnlar seviyosa iyiligimiz tescillenecekse sen katilma buraya, bos ver
Aaa gerçekten mi şaka mı bak cidden söyleTambirmerve katılmasın bizi sevmez o
Kapanmasın hem düşman değiliz ya kadınız hepimiz geyik yapıyoruz sadeceKonu durduk yere kapanacak
Alma alma sen bos ver baska yerde takilYok anladım :)) ama napıyım risk almak istemedim :)
bilmem miAy ben çok açık sözlüyüm bu konuda benim geyik konusunada gelen yeni üyelere gisin derdim
Arkadasim biz burda guzel guzel muhabbet edip egleniyoruz, ortalik karistirmayin lutfen ya.. Polemik, cekisme vs istemiyoruz..Aaa gerçekten mi şaka mı bak cidden söyle
Hayır gayet ciddi , ona göre fitne fücuruz bizAaa gerçekten mi şaka mı bak cidden söyle
Tarzınızı öğrenmek istedim pekiBirileri sevdiginde iyiligimiz tescillenecekse sen katilma buraya, bos ver
Evet sevmiyorumAaa gerçekten mi şaka mı bak cidden söyle
Tamam mesaj alınmıştır öğrenmek istediğim de tam olarak buydu kısa yoldan öğrendim sizleri de yormadım sağolArkadasim biz burda guzel guzel muhabbet edip egleniyoruz, ortalik karistirmayin lutfen ya.. Polemik, cekisme vs aman aman..