- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.633
- 1.123
- 43
İşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugünBibibella nerdesin hayın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugünBibibella nerdesin hayın?
Bütün maskelilerde burda ama siz çakmasınız asıl maskeli benim kızım kafasında ama![]()
Taklitler aslini yaşatırhe ya
bibi nin başında maske var !![]()
Olabilir, gorevini ihmal etmen gerekmezİşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugün![]()
Biz nerden bilelim onlar gibimiler, onları tanımıyoruz kiHayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Ben sizden hiç olmadım ki ne görevi karşı çeteyim benOlabilir, gorevini ihmal etmen gerekmez![]()
Biz nerden bilelim onlar gibimiler, onları tanımıyoruz ki![]()
Ooo saygilar efenim hahahahBen sizden hiç olmadım ki ne görevi karşı çeteyim benbibi ve libidoları
![]()
Bu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledinHayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Anlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuzTeşekkür ederim
Ben varim yetmiyomu kiz hadi #sisterhood de bakemTeşekkür ederim
Kankiler galibaBu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledin![]()
Onlar da görsün die belki katılmak isterlerBu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledin![]()
Onlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..Hayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Merveler köti köti diyip gidiyorumAnlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuz![]()
Kız sağol ama seni daha çok yeni tanıyorum :))))Ben varim yetmiyomu kiz hadi #sisterhood de bakem![]()
Arkadas konuyu anlamadi galibaAnlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuz![]()
Yani onları sevenler demekki onlar gibiler :))Onlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..
Onları sevmezsek drop da bizi sevmicek galibaOnlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..