- 20 Ocak 2010
- 45.237
- 153.323
- 43
İşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugünBibibella nerdesin hayın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugünBibibella nerdesin hayın?
Bütün maskelilerde burda ama siz çakmasınız asıl maskeli benim kızım kafasında ama
Taklitler aslini yaşatırhe ya
bibi nin başında maske var !
Olabilir, gorevini ihmal etmen gerekmezİşim var biliyorsun hamaratlığım tuttu bugün
Biz nerden bilelim onlar gibimiler, onları tanımıyoruz kiHayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Ben sizden hiç olmadım ki ne görevi karşı çeteyim ben bibi ve libidolarıOlabilir, gorevini ihmal etmen gerekmez
Teşekkür ederimBiz nerden bilelim onlar gibimiler, onları tanımıyoruz ki
Ooo saygilar efenim hahahahBen sizden hiç olmadım ki ne görevi karşı çeteyim ben bibi ve libidoları
Bu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledinHayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Anlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuzTeşekkür ederim
Ben varim yetmiyomu kiz hadi #sisterhood de bakemTeşekkür ederim
Kankiler galibaBu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledin
Onlar da görsün die belki katılmak isterlerBu ne simdi ben anlamadım neden o kişileri etiketledin
Onlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..Hayırlı olsun bi arkadaşın önerisi ile bakıyorum buradakileri yakından tanımıyorum ama kötü tipler olduğunu da düşünmüyorum sizce buradakiler @TamBirMerve ve @DlnOrhn gibimiler eğer bu iki arkadaşı tanıyıp seven varsa ben de sizden olduğumu anlar ve katılmak isterim :))
Merveler köti köti diyip gidiyorumAnlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuz
Kız sağol ama seni daha çok yeni tanıyorum :))))Ben varim yetmiyomu kiz hadi #sisterhood de bakem
Arkadas konuyu anlamadi galibaAnlayamadım yani onlara benzemiyorlarsa arkadaşlık yapmıyor musunuz
Yani onları sevenler demekki onlar gibiler :))Onlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..
Onları sevmezsek drop da bizi sevmicek galibaOnlari sevenler derken? Anlayamadim ben msjini..