Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sus seni örnek verdim sadece azar işiticez bak son mesajım byeO zaman ne işimiz var burda yürü bizimkine
Şiişşş görmemezlikten geliver yaTadini kaçırmadan gidin bence.. Insanlarin iki laklak keyfi var, bozulmasin..
Örneğin başına @ eklemene gerek yoktu. Haydi güle güleKız sus seni örnek verdim sadece azar işiticez bak son mesajım bye
Kovmadık canım öyle demeSus kız kovdular beni yazamam öptüm
Kovmadık canım öyle deme
?O zaman ne işimiz var burda yürü bizimkine
Güle güle canımKız sus seni örnek verdim sadece azar işiticez bak son mesajım bye
Görür de katılır die dedim ya .. sonuçta halka açık bi topik benim anlamadığım ben size düzgün dille teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum kızlar diyorum işte onu bile bi tek neslihan beğenio onu beğenmek de mi zor işte benim en çok karşı olduğum durumlardan biri karşı taraf iyi bişey bile yazsa ona karşı gurupça gard almak bence çok yanlış. Birbirinizi kaybetmemek uğruna karşınızdakini kazanmıyorsunuz yine de düşman diilim birdaha yazmamak için yemin etmek zorundayım hoşçakalınÖrneğin başına @ eklemene gerek yoktu. Haydi güle güle
Nasilim? Evelynn Maske yakismis mi?
MuneGörür de katılır die dedim ya .. sonuçta halka açık bi topik benim anlamadığım ben size düzgün dille teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum kızlar diyorum işte onu bile bi tek neslihan beğenio onu beğenmek de mi zor işte benim en çok karşı olduğum durumlardan biri karşı taraf iyi bişey bile yazsa ona karşı gurupça gard almak bence çok yanlış. Birbirinizi kaybetmemek uğruna karşınızdakini kazanmıyorsunuz yine de düşman diilim birdaha yazmamak için yemin etmek zorundayım hoşçakalın
Canim ben demistim gel diye birsey yok merak etmeyin. Kotu niyetle sormadi bence
Uzatiyor ve gereksiz polemige neden oluyor..Canim ben demistim gel diye birsey yok merak etmeyin. Kotu niyetle sormadi bence