- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sen bosanmaz miydin?
Konustm esimle. Yildirim hiziyla konuya bosanmak istiyorum senden diye girince sok oldu ve olayi irdeledi. Irdeleme utanirsin dediysem de dinlemedi. Ben de anlattim. Dun eve geldim ne yaptigini gordum sen dustayken evdeydim falan dedim. Sok oldu,yuzu kizardi ve acayip utandi. Aciklamaya calisti sakin bir sey soyleme bu konuda seni dinlemek istemiyorum dedim. Bosanma benden cocuk var vs dedi ve aglamakliydi belli ki baya utandi ve uzuldu. Cocugu ayda bir gorebilirsen dua et artik dedim sakin bu konuda zorluk cikarmaya kalkma dedim. Bundan sonra da ne fantezin varsa rahat rahat kimle yasamak istersen yasarsin artik dedim kalktim masadan hic bir sey yemeden. Arkamdan kalkti o da sakin gelme pisman ederim seni dedim.. Ve gittim. Ariyor fakat acmiyorum... Hala kotuyum..
esin cinsel olarak farkli seylere zorlkuyor mu ?
artik bu patlama noktasi mi oldu sizin icin?
bosanmak biraz agir olmus sanki.
ama artik yeter biktim diyorsaniz o ayri bir konu.
sahsen ben olsam sisme bebek yuzunden bosanmazdim.
Burnunu surt iyice..Evet sen bosanmaz miydin?
evet arkadaşım aynı öyleymiş, anal basit kalır demiş
VAH VAH VAH hadi ağıt yakalım
Canim dusuncene kararina saygim sonsuz sahsen o ayri ama plastik balon yuzunden de bosanilir mi demekten kendimi alamiyorum gercekten sasirdim yaEvet sen bosanmaz miydin?