- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
bende bi sağlık sıkıntısı yüzünden bulmuştum..sağolsun kk ,çözümüde burda buldum...kimse gerçek bilgilerini vermez..hatta ilk üye olurken ben şehir kısmını bile rasgele bir il seçmiştim.düşün yani..ilk üye olan kimse gerçek bilgilerini vererek üye olmazbende burayı tesadüfen bulmuştum inceledim sonra üye oldum.. bencede girmez..
Kadını bıçaklasaydın yorumlarını bile ciddiye alıp eleştirmişler.Şişme kadın aldatmaysa, onu bıçaklamak da cinayettirOrantısız zeka ürünü yorumlar. Bir de bizle kafa buluyorlar, şu yorumu yapmam için kaç fırın ekmek yemem gerek acaba Dinime küfreden müslüman olsa derler ya...
Yalnız sıkı durun yazmaya devam edersek bu konuyla da trendtopic olacağız benden demesiBu sefer de kezboşlar tepkili diye paylaşırlar
aynenn çünkü kendimden biliyorum sonra sonra tanıdıkça samimiyete inandıkça çocuğunu eşini yaşamını anlatıyor insan. ve gerçek olan kendini..bende bi sağlık sıkıntısı yüzünden bulmuştum..sağolsun kk ,çözümüde burda buldum...kimse gerçek bilgilerini vermez..hatta ilk üye olurken ben şehir kısmını bile rasgele bir il seçmiştim.düşün yani..ilk üye olan kimse gerçek bilgilerini vererek üye olmaz
Şişme kadın aldatmaysa, onu bıçaklamak da cinayettirOrantısız zeka ürünü yorumlar. Bir de bizle kafa buluyorlar, şu yorumu yapmam için kaç fırın ekmek yemem gerek acaba Dinime küfreden müslüman olsa derler ya...
Yalnız sıkı durun yazmaya devam edersek bu konuyla da trendtopic olacağız benden demesiBu sefer de kezboşlar tepkili diye paylaşırlar
ikinci üyeliklerde hemen bulunuyor mesela..yönetimin gözünden bişey kaçmıyorhay masallah yaraticiliga bakcabuk inanan biriyim galiba ya gec kesfetmisim burayi yoksa cok eglenecegim seyler varmis
şişme erkek fikri hiç fena değil aslında .Altta bu meme resmi döndükçe
Üye olmadan konular okundukça
Konu direk bdvye açıldıkça
Şişme bebekle yakaladım değil şişme Erkeğe aşık oldum kocamdan tiksiniyorum Konuları bile açılır.
aynen öyle, başka platformlarda paylaşmak yasalara aykırı değilse birşey yapamayız, konuyu açan kişi iznim alınmadı diyebilir, iznim alınmadı dediği takdirde haber sitesinden o konu kaldırılabilir gibi geliyor bana, sonuçta üyelik ismiyle de olsa kişi izni dışında deşifre edildi ve özel hayatı ifşa söz konusu.Bu fakelerin önüne geçse de paylaşılmasına engel olmaz. Paylaşılmasına yapacak bir şey yok maalesef.
mune hanım şu olabilir mi peki mesaj sınırı koyulabilir mi örneğin 40 mesaj atmayan konu açamaz gibi??aynen öyle, başka platformlarda paylaşmak yasalara aykırı değilse birşey yapamayız, konuyu açan kişi iznim alınmadı diyebilir, iznim alınmadı dediği takdirde haber sitesinden o konu kaldırılabilir gibi geliyor bana, sonuçta üyelik ismiyle de olsa kişi izni dışında deşifre edildi ve özel hayatı ifşa söz konusu.
Tabii o üyelik gerçek üyelikse. Şu an herşey muamma yani
şişme erkek fikri hiç fena değil aslında .
bulunuyor vallaa..ikinci üyeliklerde hemen bulunuyor mesela..yönetimin gözünden bişey kaçmıyor
Mesaj sayısı doldurma topiğine gider doldurur 40 mesajı bu da çözüm olmaz fake üyelere.mune hanım şu olabilir mi peki mesaj sınırı koyulabilir mi örneğin 40 mesaj atmayan konu açamaz gibi??
hangi site bu?belli bir kesime mensup o kesime hitap eden bir site var. ve oraya üye olmak için önce tc no.nuzu, telefonunuzu kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz. yönetim inceliyor ve sizi üyeliğe kabul ediyor ya da etmiyor. ama tabi reklam sıkıntısı olmayan bir site bu sonuçta azınlığa ve sadece o kesime hitap ediyor.
ıp no sağolsunbulunuyor vallaa..nasıl bulunuyor orasınıda anlamıyorum valla..