şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

bende burayı tesadüfen bulmuştum inceledim sonra üye oldum.. bencede girmez..
bende bi sağlık sıkıntısı yüzünden bulmuştum..sağolsun kk ,çözümüde burda buldum...kimse gerçek bilgilerini vermez..hatta ilk üye olurken ben şehir kısmını bile rasgele bir il seçmiştim.düşün yani..ilk üye olan kimse gerçek bilgilerini vererek üye olmaz

Kadını bıçaklasaydın yorumlarını bile ciddiye alıp eleştirmişler.

aynenn çünkü kendimden biliyorum sonra sonra tanıdıkça samimiyete inandıkça çocuğunu eşini yaşamını anlatıyor insan. ve gerçek olan kendini..

Ya ben forumun “marjinal”, “rahat” kadınlarındanım (bakın bayan bile demiyorum).

Bari bizi genellemelerin dışında bıraksınlar. Ağlarım. Boşuna mı “marjinal” olduk biz?

Bu fakelerin önüne geçse de paylaşılmasına engel olmaz. Paylaşılmasına yapacak bir şey yok maalesef.
aynen öyle, başka platformlarda paylaşmak yasalara aykırı değilse birşey yapamayız, konuyu açan kişi iznim alınmadı diyebilir, iznim alınmadı dediği takdirde haber sitesinden o konu kaldırılabilir gibi geliyor bana, sonuçta üyelik ismiyle de olsa kişi izni dışında deşifre edildi ve özel hayatı ifşa söz konusu.
Tabii o üyelik gerçek üyelikse. Şu an herşey muamma yani

belli bir kesime mensup o kesime hitap eden bir site var. ve oraya üye olmak için önce tc no.nuzu, telefonunuzu kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz. yönetim inceliyor ve sizi üyeliğe kabul ediyor ya da etmiyor. ama tabi reklam sıkıntısı olmayan bir site bu sonuçta azınlığa ve sadece o kesime hitap ediyor.

mune hanım şu olabilir mi peki mesaj sınırı koyulabilir mi örneğin 40 mesaj atmayan konu açamaz gibi??

Mesela bazı sitelerde de üyelerin sorularını görüyorsun ama cevapları okuyamıyorsun cevapları görmek için illa üye olmak gerekiyor. Böyle bir şey yapılamaz mı? Hem bu üye sayısını da arttırır.

hangi site bu?

Kendilerini filozof sanan ağır aba.....a topluluğundan başka birşey değiller ,görende klavye başında atom parçalıyo sanar kıt kafalılar.He he hepiniz çok akıllısınız biz kezbanız 2 dk mutlu olun bari ezikler sizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…