şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

ekşiyi okurum çok da severim
ancak kriptoloji ile alakası yoktur
kriptoloji bambaşka bir şey yahu bence biraz daha araştırıp öyle yorum yapmalıydınız
kriptoloji algoritmaları matematiksel fonksiyonlardan oluşur

ha bu arada kürt sorununu çözdüler demişsiniz de, ben çözülmüş bir şey göremiyorum

kriptoloji ile ilgili pek çok film, kitap var. en güncel film de imitation game'dir
uzmanlar bunu çözmek için yıllarını veriyor
siz de bunu çözdüğünüzü iddia ediyorsunuz
eğer kriptolojiyi çözmüş olsaydınız burada KK okuyup yorum yapan bir bayan olmazdınız bence bizler gibi
amacım tartışma çıkarmak değil en üsluplu dille yorum yazmaya çalıştım, çoğu arkadaşın size destek verdiğini gördüm de yazmadan edemedim, kırıcı bir şey dediysem şimdiden özür dilerim

Bakın mesela buraya istinaden açılan başlıkta biz kk'deki şişme kadın polemiğiyle uğraşıyorlar sanıyoruz aslında başlığın içeriğinde hükümetin kurulamaması tartışılıyor. Mesela şu mesaj ilk sayfada;

2. sayfasına şöyle bir göz gezdirdikten sonra kapattığım tartışma. bunaltıyor beni böyle ortamlar, üstüne bir de forum bu. yok bebeğimin doğumuna şu kadar kaldı imzaları vesaire. yemin ediyorum bunaltıyor. bunu neden yazdım onu da anlamadım.

forum ve kadınlar. devlet bahçeli. internet.

Burada ne anladığınızı boşverin, demek istiyor ki hükümet kurulmaması beni bunaltıyor, gelecek günler nelere gebe gün doğmadan neler doğar diyor. İmzamı atarım, yeminimi de ederim hükümeti Devlet Bahçeli kuracak, internette okursunuz diyor.

Yani düzden okuyunca mantıksız bir mesaj; bunalıyosan neden kk'ya girip imzalara bakıyorsun be mantık garibesi dersin oysa ki mesajı çözsen bildiğin hükümeti Bahçeliye kurdurmuş aferin dersin.

Ben çözdükçe mesajları size iletirim....

Anamm bir yaşıma daha girdim dava açandamı oluyor.. gerçektenmi...????neden niçinn ..

Kadınlar Kulübü'ne Üyelerinin geneline Kezban muamelesi yapılmışta, o zaman bu kezbanlar icin onlarca edit yazıp, burda konu açtırıp sosyal deney zırvasıyla paylaşmak ne oluyor kardes? hadi biz kezbanızda siz nesiniz, koca bir Boşluk! (Bunuda okuyan bi sözlükcü vardır diye yazıyorum)

Anamm bir yaşıma daha girdim dava açandamı oluyor.. gerçektenmi...????neden niçinn ..
Oluyor tabii, ya ben nerdeyse (ki siyaset bölümünde daha çok uyarıyorum) tüm topiklerde diyorum ki yazdıklarınıza dikkat edin, sadece kurallar yüzünden mi diyorum sanıyorsunuz?
Burası internet sitesi diye dava açılmaz, istediğim gibi laf sokarım diyen varsa aklından çıkarsın bunu, birkaç ay evvel BDV topiklerinden birindeydi yanılmıyorsam bir üye hakaret etti, hakaret ettiği kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu, suç duyurusu yapan buralardaysa yazar kendisi, aynı şekilde siyasette yazanlar hakkında hakaretten suç duyurusu yapıldı, doktor, kurum, kuruluş, firma karalamalarından dava açılanlar var.
TCK 106 ve 125. maddeler internet yoluyla işlenen Suçları da kapsar, hakaret, tehdit vb

ne bileyim munem ben öyle aman aman hakaretlere rastlamadımda ondandır.. bir iki siyasette rast geldim onlarda sonradan toparladılar kendilerini.. o yüzden o kadar uyarıyorsun anladım şimdi..

ne bileyim munem ben öyle aman aman hakaretlere rastlamadımda ondandır.. bir iki siyasette rast geldim onlarda sonradan toparladılar kendilerini.. o yüzden o kadar uyarıyorsun anladım şimdi..
Ah kuzum burda saçımı süpürge ediyorum, boşuna mı
Siz herşeye Şahit değilsiniz, ben biliyorum olayları, ki internette hakaret, tehdit suçlarının tespiti daha kolay çünkü yazılı oluyor hakaret vs, yani aleniyet kazanıyor, ispatlanabiliyor.
Atıyorum burda x firmasının ürünlerini karalama dahi yapamazsınız, yaptığınız anda firma mesnetsiz karalama deyip sizi dava edebilir. Ki hakkımızdaki mesnetsiz iddiayı sitenizden kaldırmanız için 1 hafta süre veriyoruz işlem yapılmadığı takdirde sitenize ve Yazıyı paylaşan üyenize dava hakkımız Saklıdır diye resmi yazılar geliyor siteye.
Site deyip geçmeyin.

kendi konularımız silinse ama tabi doğru konudaki yorumlar gider ozaman dediğiniz gibi. puf uff :))

kendi konularımız silinse ama tabi doğru konudaki yorumlar gider ozaman dediğiniz gibi. puf uff :))
O da olmaz, zaten yasa diyorum, yasa maddesi var bunla ilgili, mecburuz içeriği silsenizde geri getiriyoruz, belki denk gelmişsinizdir içerik silenlerin konusuna, sildikleri anda uyarı verip konuyu eski haline getiriyoruz, ki tabii birde yorum yapan üyeler boyutu var işin, insanlar emek ve zaman harcayıp yorum yazıyor, onlara da günah.

haklısınızzzzzzzzz ben çok saydırdım eşimin ailesine pişmanım

dalga geçmeden yazamadınız mı meramınızı

İroniden anlamayan nesle aşina değiliz.

Sevgili ekşiciler, kaç yıldır üyelik bekliyorum yazık bana. Kanzuk'a bir haber uçursanız, kamuoyu baskısı yapsanız da yazar olsam artık? Çok mağdurum. Sözlükten erkek düşürücem ben daha
Ben inciye üyeyim kız orada varsa gel diyeceğim de oradan da düşüreyim derken fena düşürürler tövbe tövbe

bana pek hakkını vererek yapılan bir ironi gibi gelmedi ki yorum yaptım, eline yüzüne bulaştırmış daha ziyade.
Bana siz üyenin dalga geçerek yazdığı yazıyı gayet ciddiye alıp ciddi ciddi açıklamışsınız gibi geldi. Her neyse.

Konuyu kapatıyorum, sanırım birtakım sözlüklerin iyice dikkatini çekiyor, burda adları geçince, duyan geliyor duyan geliyor.
Kazen birkaç güne kadar burda olur, o zamana kadar asayişi sağlamak adına dikkat çekecek konulara sınırlama getirsek iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…