şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

Bencede üye olmayan okuyamasın, gerçi fake üye olmakta Problem değil, istedikten sonra...
İşte bunu keşfetmek zor, fake Dediğiniz kişiler kendini ilk dakika da belli edebilir, 1 yıl aranızda da gezebilir, birkaç üyelik yakaladık öyle, adam eşinin bilgileriyle üye olmuş, profil kadın, gebelik kısmına dahi yazmış, 2 yıllık üyelik ve sonuçta Karısı değil kendi çıktı. Kadın olanlarda öyle, burda birkaç yıl arkadaşlık yapanlar oldu, yönetim olarak elimizden geldiğince çabuk tespit etmeye çalışıyoruz ama kişi kendini gizlendikten sonra Yönetimi'nden yapacağı çok birşey yok.

müdürüm bencede en iyisi siz konuyu aktive ettikten sonra üyeler yorum yapabilmeli

Kadını bıçaklasaydın yorumlarını bile ciddiye alıp eleştirmişler.
Hayır bizim de trolleme yapabileceğimiz hiç akıllarına da mı gelmiyor ya Büyük ciddiyetle dedikodu yaptığımızı sanıyorlar. Oysaki buradaki en can alıcı konuya bile ciddiyetle yaklaşılıp, şüpheyle bakılır. Eğer tırt ise de linç harekatıyla trolleme başlar Bak söylüyorum, öğrenin bunu he mi

Ki şunu da belirtelim, site reklam almak zorunda zira biraz esprili yazayım site bu su yakmıyor sizler için daha hızlı, daha kullanışlı bir site oluşturabilmek adına gerekiyor bu, bazıları çok gelir gelip sitenin bundan para kırıp hawai senin Maldivler benim gezdiğini sansa da, bunca üyeliğin yazdığı yorumlar için alan oluşturmak, yazılımlar, server herşey para demek.

Yalnız başıma bir iş gelmeyecekse onedio ve sözlükte komik yorumlar var gerçekten

keşke sonradan pişman olduğumuz konular silince ya
ben çoğundan pişmanım sonuçta sinirle açılıyor bi anlık öfkeyle . sonra yatışınca pişamn oluyor insan . tabi dikktli olmak lazım .

valla daha güzel özetlenemezdi. ekşisözlükte çok güzel konular da var ama saçmasapan hiçbir anlam ifade etmeyen, içi safi küfür aşağılama ile dolu bir sürü konu var. bir de birbirleriyle anlaşamayınca direk küfüre bağlıyorlar o kadar komik görünüyor ki. günlük hayattaki eziklik ve hırslarını klavyeden mi çıkarıyorlar nedir.

Aynen katılıyorum. Bir de TC falan demişler de bu daha beter. ''Kocam konularımı okumuşşşş '' temalı bir ton konu açıldı. Ardından da hemen nick değiştiriliyor malum. Hatta Kazen'e ''Abi konularımı siler misiniz acep?? '' tarzı şeyler yazanları da çok gördüm. Bunlar oldu ve olacak. Kim TC'sini verir bu durumda? Ütopya.

keşke sonradan pişman olduğumuz konular silince ya
ben çoğundan pişmanım sonuçta sinirle açılıyor bi anlık öfkeyle . sonra yatışınca pişamn oluyor insan . tabi dikktli olmak lazım .
Yasal olarak mümkün değil, kuraldan ziyade yasal bir durum söz konusu.
Bu da aslında internet kullanıcılarını korumak için, burda da oluyor, üye gelse size aleni hakaret etse, afedersiniz küfür etse ve sonra silse, bize bildirim yapsanız bizde desek ki aaa ama üye silmiş birşey yapamayız, ne düşünürsünüz? Herkes işittiği hakaretle kalır, ki hakaret Davası açanda oluyor burda.

Bu atraksiyonlu konuları kaçırıyorum ben hep ya

Ekşide de çıkmış okuyayım dedim baya baya bildiğin buradaki tartışmayı orada sürdürmüşler kadın haklı adam haklı diyenler falan olmuş çok mu özeniyorsunuz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…