şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

Eşimde ekşi'de görmüş bana göstermişti. Popüler bir site konular da ilginç olunca böyle olabiliyor. Site ziyaretçilere kapanması saçma olur. Önemli olan erkek üye kendini belli edince hemen banlanıyor. O yüzden konu açanlar dikkatli olmalı.

bence üye olunmadan konular okunmamalı...birde dışarıdan bir tanıdığınız eğer ki tesadüfen nickinizi de gördüğünde sizinle ilgili herşeyi okuyabiliyor...Bu konuda beni rahatsız ediyor mesela...Üye olmadan yazdıklarımız okunmamalı diye düşünüyorum.

en azından belli başlı konular kapatılsa..mesela BDV...
Olmaz, BDV'de aynı derdi paylaşan kişilerde aaa bende bu dertten muzdaribim deyip üye olabiliyor.
Kontrollü Paylaşım yapılarak aşılabilir bu durum, misal çok özel mahrem şeylerinizi uluorta paylaşmamak gibi, herkesin okuyacağı alanlarda isim soyad, telefon, mail vermemek gibi.
Var çünkü adını sanını telefon numarasını yazanlar, sonra işte birileri musallat oluyor, üye ben ne yaptım deyip ne yapılabilir diye bize geliyor.

Biz zamanında dedik TC numarasıyla üye olunsun diye, herkes hayır dedi, kaçınız verecek kimlik numarasını, taş çatlasın fazla fazla diyorum 100 kişi. Sonra gerisi?
aynen zaten kimliğinin ifşa edilmesinden de korkulacağı için vermez ki kimse adı üstünde forumdayız yani öyleyse nick almayalım açık açık adımızı da yazalım aynı hesaba gelir bunun çözümü tc kimlik falan değil malesef ha keşke olsa bende çok isterdim

Aslında haklısınız ama ne bileyim çok özel şeyler de yazıyoruz bazen bir gazla her şeyi ortaya döküyoruz :) ya saklansa iyi olurdu :)

Ya bu onedio zaten rezalet bir site. Konsept calinti, icerik calinti. Dangerous Turkish Minds diye bir grup var Facebook'ta, oradan calip calip koyuyorlar. Buradan arak, eksiden arak. Akillari sira komiklik.

Hele 'sadece bilmemkimlerin anlayabilecegi 10 sey' muhabbeti falan. Ayni maddeyi cumle yapisini degistirerek 3 kere koyunca 10 sey etmiyor sevgili onedio editorleri. Madem o kadar takip ediyorsunuz bunu da okuyun.

30 bin okunma 41 paylaşım olmuş şaka gibi ben cidden üzülüyorum şu an ya onedio ya da yorum yaptım gerçekten normal değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…