aramızda dolaşan erkek üyeler ve alttan alttan okuyanlar temsilidir..yakışırrrrrrrrrEki Görüntüle 1593658
öğrensin ne olacak ki
şahsen ben güveniyorum:)
benim kimlik numaram bile yok turkiye vatandasi degilim.. ee o zaman ben giremeyecek miyimBiz zamanında dedik TC numarasıyla üye olunsun diye, herkes hayır dedi, kaçınız verecek kimlik numarasını, taş çatlasın fazla fazla diyorum 100 kişi. Sonra gerisi?
mesaj atılmıyor özelden söylecektim :))Bak şimdi kimdi acaba diye bir merak kapladı içimi
haklısın ilk üye olurken güvenemeyebilirdimTaman ama söyle bi düsün... yeni üye olmak istiyorsun ve KK'yi tanimiyorsun... Üye olurmusun?
Yada ben erkek olsam gider annemin kimlik no. sunu veririm
ya bunlar cidden tam bakirköylükmerwosh diye bir kız vardı konulara düzgün düzgün yazıp kendini baya tanıtıp sevdirmişti. snra sevgilisinden hamile kalıp evlendi. bir gün kazen yabancı bir sitede görmüş bunun resimlerini. kimse tahmin etmemişti fake olacağını :)
TC işine herkes girmez...Biz zamanında dedik TC numarasıyla üye olunsun diye, herkes hayır dedi, kaçınız verecek kimlik numarasını, taş çatlasın fazla fazla diyorum 100 kişi. Sonra gerisi?
Olmaz, BDV'de aynı derdi paylaşan kişilerde aaa bende bu dertten muzdaribim deyip üye olabiliyor.en azından belli başlı konular kapatılsa..mesela BDV...
benim hesabı devredeyimSevgili ekşiciler, kaç yıldır üyelik bekliyorum yazık bana. Kanzuk'a bir haber uçursanız, kamuoyu baskısı yapsanız da yazar olsam artık? Çok mağdurum. Sözlükten erkek düşürücem ben daha
aynen zaten kimliğinin ifşa edilmesinden de korkulacağı için vermez ki kimse adı üstünde forumdayız yani öyleyse nick almayalım açık açık adımızı da yazalım aynı hesaba gelir bunun çözümü tc kimlik falan değil malesef ha keşke olsa bende çok isterdimBiz zamanında dedik TC numarasıyla üye olunsun diye, herkes hayır dedi, kaçınız verecek kimlik numarasını, taş çatlasın fazla fazla diyorum 100 kişi. Sonra gerisi?
Dur ben sana atayımmesaj atılmıyor özelden söylecektim :))
Aslında haklısınız ama ne bileyim çok özel şeyler de yazıyoruz bazen bir gazla her şeyi ortaya döküyoruz :) ya saklansa iyi olurdu :)Şimdi, Konuları silme işlemi olamaz zira yasal olarak içerikleri saklamakla yükümlüyüz site olarak, silme işlemi serbest bırakılırsa site kanunen zor durumda kalır.
Siteyi ziyaretçilere kapatamayız çünkü şöyle bir düşünün, siz nasıl keşfettiniz siteyi?
Kayıtlı 461.452 üyenin büyük büyük çoğunluğu kafasına takılan bir soru ya da sorunun cevabı için Google'da araştırma yaparken buldu siteyi, önce okudunuz, siteyi tanıdınız, sonra üye oldunuz çoğunuz, buna bende dahilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?