- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
Merhaba sende güvenç beydeydin dimi?yazışmıştık senlede,nasıl gidiyor tedavin transferin oldumu?pardon canım ya birden öyle geldi içimden inşallah Allah söyletmiştir yakın zamanda seninde transferin olur
Merhaba sende güvenç beydeydin dimi?yazışmıştık senlede,nasıl gidiyor tedavin transferin oldumu?
ayy çok sevindiimmm , tebrikler,inşallah sağlıkla ,güzelliklerle kucağına alırsın.Aminnnmrb canım evet Güvenç beyin hastasıyım sonucum çok şükür pozitif dün kalp atışlarınıda dinledik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin darısı hepinizin başına inşallah
ayy çok sevindiimmm , tebrikler,inşallah sağlıkla ,güzelliklerle kucağına alırsın.Aminnn
aa öylemi ben görmedim,bakayım kimmiş;-)doktora güveniyorum ama çok sıcak bi adam değil demi?bana karşımı öye yoksa.sen tedavi sırasında kür,bal lı karışım flan yaptınmı hiç.Allah razı olsun canım benim inşallah bende senin haberinle sevinecem sen doktoruna güven bak demin gördüm forumda biri daha hamile oda güvenç beyin hastası darısı sana olsun inşallah
Çok sevindim senin adına.ne güzel o kadar uzun beklemeden sonra inşallah sağsalim meleğine kavuşursun.mrb canım evet Güvenç beyin hastasıyım sonucum çok şükür pozitif dün kalp atışlarınıda dinledik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin darısı hepinizin başına inşallah
Zelal merhabaÇok sevindim senin adına.ne güzel o kadar uzun beklemeden sonra inşallah sağsalim meleğine kavuşursun.
Merhaba canım.geçen hâfta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik.doktor kesede bebeği göremediğini normalde görünmesi gerektiğini söyledi.vajinal ultrasonda bakalım dedi.uzun süre göremedi gene sonra artık annemizi daha çok üzmeyelim dedi kalp atışlarını gösterdi.tabi ben kendimi zaten zor tutuyordum başladım hüngür hüngür ağlamaya.çok güzel bir duygu.umarım herkes bu duyguyu yaşar.her güzel bir haber aldığımda benim gibi zor günler yaşayanlar için hemen dua ediyorum.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Zelal merhaba
Gebelik nasil gidiyor? Kan degerlerin artti mi merak ettim guzel haberlerini bekliyoruz.
Senin adina cok sevindim canim allah hize de nasip etsin. Ben de bugun regl olacakmisim gibi belirtiler hissediyorum daha erken aslinda ama bilmiyorum. Teste daha 3 gun var. Sabah aglayarak ise geldim.Merhaba canım.geçen hâfta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik.doktor kesede bebeği göremediğini normalde görünmesi gerektiğini söyledi.vajinal ultrasonda bakalım dedi.uzun süre göremedi gene sonra artık annemizi daha çok üzmeyelim dedi kalp atışlarını gösterdi.tabi ben kendimi zaten zor tutuyordum başladım hüngür hüngür ağlamaya.çok güzel bir duygu.umarım herkes bu duyguyu yaşar.her güzel bir haber aldığımda benim gibi zor günler yaşayanlar için hemen dua ediyorum.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
Canm sanırım test günün yarın.inşallah güzel haberlerini alırız.belirtiler adet ağrısına benziyor zaten,ben hep üstümde pet taşıyordum çünkü kasıklarım çok ağrıyordu adet olacak gibi.ama şükür hamilelikten ağrıyormuş inşallah seninki de ondandır.Senin adina cok sevindim canim allah hize de nasip etsin. Ben de bugun regl olacakmisim gibi belirtiler hissediyorum daha erken aslinda ama bilmiyorum. Teste daha 3 gun var. Sabah aglayarak ise geldim.
Selam ben en son ankara genartta yaptırmıştım.ama memnun kalmadım.gerçi memnun kalanlarda var.yani karar vermek gerçekten çok zor.birinin beğndiğini birileri yerin dibine sokuyor.bu arada ben 2 olumsuz tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin.bol şansMerhaba Zelal Hanım, biraz okudum ama hepsini okuyamadım. Başından beni anlatıyor dedim. Ben de tam birine karar veriyorum, olumsuz okuyup vazgeçiyorum. Çok kararsızım. Hepsini okuyamadım sayfaların. Son sayfaya geçtim, çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
En son nerede yaptırdınız acaba, memnun musunuz?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Rabbim her şeyin hayırlısını versin cümlemize.Selam ben en son ankara genartta yaptırmıştım.ama memnun kalmadım.gerçi memnun kalanlarda var.yani karar vermek gerçekten çok zor.birinin beğndiğini birileri yerin dibine sokuyor.bu arada ben 2 olumsuz tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin.bol şans
merhaba acaba fatih bey ile tedaviye başladınız mıBilen var mı banada söylesin