Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar başlıktada gördüğünüz gibi tüp Bebek ile hamile kaldm 2. Denemenizde.
Doktor arayışında olanlar kesinlikle şiddetle tavsiye ederim ki BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE FULYA ŞİŞLİ SUBESİNDE KÜBRA BOYNUKALIN hocam var sectigime tek bir gün bile pişman olmadım çok ilgili ve işinin ehli bı insan önce Rabbim sonra Kübra Boynukalın hocam sayeesinde minik fasulyeme kavuştuk çok şükür Elhamdülillah Rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsin
Tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aynı şeyleri yaşadıpım için böyle mutlu haberler almak çok mutlu ediyor beni benimde 2 tane başka merkezde 2 kezda bahçecide olmak 4 tüp bebek denemem oldu ve 4. De önce Allah sonra bahçeci sayesinde şuan 3 aylık bir kızım var Kübra hoca müthiş bir insan bahçecinin çoğu doktorları öyle iyiki varlar ❤
Hayirli olsun..saglikla kucagnza alip buyutun insallah.sizde problem neydi?evet kızlar başlıktada gördüğünüz gibi tüp Bebek ile hamile kaldm 2. Denemenizde.
Doktor arayışında olanlar kesinlikle şiddetle tavsiye ederim ki BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE FULYA ŞİŞLİ SUBESİNDE KÜBRA BOYNUKALIN hocam var sectigime tek bir gün bile pişman olmadım çok ilgili ve işinin ehli bı insan önce Rabbim sonra Kübra Boynukalın hocam sayeesinde minik fasulyeme kavuştuk çok şükür Elhamdülillah Rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsin
Kaç yıl olmadı bebeğinizevet kızlar başlıktada gördüğünüz gibi tüp Bebek ile hamile kaldm 2. Denemenizde.
2 yıl canmKaç yıl olmadı bebeğiniz