Cevabınız için teşekkürler.inşallah en yakın zamanda kızınız kardeşine de kavuşur.Şişli memorial. İlk deneme canlı doğum 8 yaşında kızım var. 2. deneme dış gebelik (dondurulmuşlardan )... 3. deneme maalesef 5 haftada düştü. Şu an yaş 38. .Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta yeniden bir tedaviye başlayacam. Merkez yeniden Şişli Meorial. Forumdan izlenimim acıbademi önermiyorlar. Bahçeciden memnun olanlar var olmayanlar var.. KARAR SİZİN..
Çok yaşayın hiç güleceğim yoktu.aynen kocamı seçerken ben de bu kadar zorlanmamıştım.çok kararsızım.tam bir merkeze karar veriyorum sonra onunla ilgili olumsuz bir düşünce görünce heemen vazgeçiyorum.sonra başka birine iyi diyorlar bu sefer onaa yöneliyorum.yani anlayacağın kafa iyicene gitti.Bende çok kararsızımYaptıran arkadaşlar bizimle düşüncelerini paylaşırsa bize bir yol açmış olurlar. Ben de anadolu yakasındayım atasehir memorial ve umut arasında kararsızım. Bu seçimi yapmak bile bizleri çok strese altına sokuyor. Allah yardımcımız olsun. Umut tüp bebekte Dr.selen hn la telde görüştüm benden özellikle rahim filmi ve amh istedi. Ilgisi hoşuma gitti ama hakkında çok bilgi yok. Cem Demirel ise yorumlar olumlu ama ekip hakkında olumsuz yorumlar okudum. Ben kocamı seçerken bu kadar zorlanmamıştım
Of görüyormusun ne kadar önemliymiş rahim filmi.geçmiş olsun öncelikle.benim tüp bebek yaptırdığım yer de daha önce gittiğim doktor da herhangi bir ameliyat geçirmediyseniz tüpler açıktır o yüzden rahim filmine gerek yok demişlerdi.Dün gece rüyamda bir Dr la görüşüyordum ısrarla bana tüp bebekle de olsa şansımın düşük olduğunu söylüyordu. En son eşimde problem olmadığı halde eşime Tese ameliyatını yapacağını söyleyince ağlamaya başladım valla uyandıktan sonra güleyimmi ağlayımmı bilemedim :)
Bir aydır epey araştırma yaptım eğer karşıda olsaydım kesinlikle Şişli memorial a giderdim, ikinci olarak Fulya, bence ikiside başarılı. Laboratuvar ları zaten çok iyi. Seçenekleri ikiye düşürdünse gidip iki yerle görüşüp içine sinen yere git.
Anladığım kadarıyla döllenmen oluyor ne kadar şanslısın demek sadece tutunmaları kalıyor onunda bir nedeni oluyor halledildimi tamamdır. İki tüp bebek Merkezi ile görüştüm biri rahim filmine gerek yok dedi diğeri hayır istiyorum bakalım tüpler açıkmı rahimde perde var mı tüplerde sıvı birikmiş mi dedi ve bana mantıklı geldi 400 tl verdim ama sonradan pişman olmaktansa başta herşeyi yaptırmak mantıklı. Neticede iyi ki de yaptırmışım rahimim sağ tarafı doğuştan yokmuş ve doğal olarak sağ yumurtalığımda ve tüp Rahmi'ne bağlı değil. Sol tarafımda ise 6 cm lik çikolata kisti. Hatta pıhtılaşma ve alerji testlerini de yaptır. Keşke arkadaşlar da fikirlerini söylese, burda kitap yazacak kadar bilgili arkadaşlar var
Teşekürler zelal83.umarım olumlu sonuç alırsın hepimize de umut olursun...bol şanshenüz sonuç almadım ama bahçeci fulya güvenç karlıkayayı tavsiye ederim merkez çok iyi doktorlar çok ilgili
Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizin gibileri gördükçe pes etmemem gerektiğini anlıyorum.5.denemenizde bebeğinize kavuşmuşsunuz.umut oldunuz teşekkürler.ben de daha çok memorialla maslak acıbadem arasında kaldım zaten.inşallah doğru yere karar verebilirim..Benimde 2 taze 1 donmuş tedavim bahçeci umutta oldu, 1 tanede farklı bir klinikte. 5. Denemem şişli memorial çok şukur bu denememde tuttu şuan 12 hafta içindeyiz
Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizin gibileri gördükçe pes etmemem gerektiğini anlıyorum.5.denemenizde bebeğinize kavuşmuşsunuz.umut oldunuz teşekkürler.ben de daha çok memorialla maslak acıbadem arasında kaldım zaten.inşallah doğru yere karar verebilirim..
Bizim korkularımız hiç bitmez.içini ferrah tut.bebişin mücadeleci annesini hiç yalnız bırakmaz eminim.ve sıkı sıkı tutunur inşallah.darısı da hepimizin başına olur.ben de çok umutsuzluğa düşüyorum sanki hiç hamile olmayacağım gibi hissediyorum.hamilelik o kadar uzak geliyorki sanki bütün çabalarım boşunaymış gibi.ama senin gibileri gördükçe umudum oluyor.Sağol cnm rabbim sizede nasip etsin inşallah, bende çok umutsuzluga duştum bazen hiç olmuycak gibi geliyordu hala korkuyorum çok şukur bugüne, acıbademle ilgili çok bilgiye sahip değilim, memorialden memnun kaldım pozitif olduğu için değil genel anlamda iyi bir yer, inşallah sende hangisi hayırlıysa oraya karar verirsin
Teşekürler zelal83.umarım olumlu sonuç alırsın hepimize de umut olursun...bol şans
teşekkür ederim inşallah güzel haberler vermek nasip olur 9 yıldır bekliyorum Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah
İnşallah canım.sizin sorunuz neydi.sanırım ilk denemen.geç mi başladın tedaviye.9 yıl beklemişsin.inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır bekleyişin,
aslında ben çok beklemedim şimdi düşünüyorum da acele mi ettim.1,5 yıllık evliyim ve 1 aşılama 2 tüp bebk yaptım.ama yaştan dolayı beklemek de istemedim yaş çok önemli 33 yaşındayım.artık hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallahhhhhhh..
Ya senin de mi üçüncü denemen.umarım sonuncu olur Canım.çok zor süreçler atlatıyoruz.dediğin gibi insan diyorki keşke bir sorun olsa da bunun tedavisini yapayım.benim biraz sebepsiz gibi.çünkü embriyo gelişiyor iyi kalitede diyorlar dölleniyor ama sonuç negatif.yok canım bu benim 3.denemem ilk 2 tanesi negatif oldu başka bi merkezde denemiştik.9 yıl boyunca çok yıprandım çünkü ilk yıl doktor kapılarında sürünmeye başladım.bizde bi sorun yok sebepsiz infertilite.bazen diyorum keşke bi sorun olsada tedavi edilse belki o zaman hamile kalırım(