Merhaba , çok teşekkür ederim. Benim önemli bir problemim var 41 yaşındayım
memorialla açıkçası sormak istediğim bir şey yok zira ilk Aysu hanımla mecburen görüşmek zorunda kalmıştım, semra hanım içeri girince çok heyecanlandı zira smeat testimi bile vermeyi unutmuş kayıp yok. Sonra onca heyecanını görünce tavsiye üzerine Gönül hocayla tanışayım görüşeyim dedim ilk deneyimim referans üzerine direkt başlamak üzerine olmuştu bu nedenle bu sefer tanışayım görüşeyim enerji alayım diyerek yola çıktım fakat Gönül Hanımın bazı şeyleri direten bir yanı var mesela pgt . Ben inancımı kaybettim pgt ye diyorum cevap: tamam canım sizde hiçbir şeye inanmıyorsunuz yaptırmazsınız ama düşük yaparsanız da sebebi belli diyen anam babam usulü bir yaklaşım sergiledi. Bana başka bir doktorun neden pgt olmaması gerektiğini anlatmama rağmen dr un tezini çürütecek tek bir bilimsel açıklaması olmadı . Böyle fabrikasyon gibi geldi bana memorial. Bir de adetimin ikinci günü izin gününe denk gelirse ben küm boşsa ona görünecekmişim ya da kontroller sırasında kim boşsa yedek başkasına. aysu Hanım ın ilk uzun görüşmesinden sonra bile Gönül Hanım dosyamı incelediğinde bir oturmamışlık olmasına rağmen kontrol ya da muayenelerde sonradan konuya dahil olan başka doktorun hakimiyeti heep havada kalacak ve bazı şeyler de havada kalacakmış gibi geldi. Açıkçası göz ardı edilmekten ve yapılacak diretmeler olduğunu düşündüğümden çekincelerim oluştu. Maddi manevi riske atmak istemiyorum. Yorucu bir süreç. Siz şanslı bir gruptanmışsınız sizin adınıza gerçekten çook çook mutlu oldum