Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Genetikli embriyo olunca insanın aklına böyle şeyler gelmiyor tabi benim değerim 38 çıkmıştı daha baktirmadım çokta yükselmedi yani siz bir sonraki transferi ne zaman yaptınız acaba
Benimki genetik bakilmamisti. Yaş genç diye gerek yok dediler 🙄🙄 ben şuan dinlenme aşamasındayım. Orta kalite kaldı 2bb aslında transfer ettiresim yok direk yeni tedaviye başlayalım dedim ama bunlarda kıymetli transfer yapalım olmazsa başlarız dediler 🫤🫤 hiç umudum yok ama orta kalite oldukları için çünkü iyi kalitem kimyasal ile sonuçlandı

Arkadaşlar çok yoğun kanamam başladı inşallah dua edin😭😭😭😭😭 şuan acile çağırdı doktor
Çok geçmiş olsun . Nasılsın şimdi? İnşallah önemli bir şey değildir bu haftalarda oluyor demişti benim doktorum plasentadan kaynaklı. Benimde çok yoğundu uzunda sürdü. İnşallah güzel haberlerle gel bize canım dualarımız seninle

Günaydın arkadaşlar akşam acilde idik doktor 2 kere kontrol etti. Ultrason da bir problem yoktu bebeklerde fakat kanamam çok fazla ilk geldiğinde heryerim çamaşır eşofman battı yaklaşık 1 bardak kadar su gibi aktı gitti. Akşam 4 kez olctuler biraz miktarı şükür azaldı. Şimdi doktor detaylı olarak bakicak onu bekliyoruz . Hala devam ediyor sadece rengi koyuldu

Günaydın arkadaşlar akşam acilde idik doktor 2 kere kontrol etti. Ultrason da bir problem yoktu bebeklerde fakat kanamam çok fazla ilk geldiğinde heryerim çamaşır eşofman battı yaklaşık 1 bardak kadar su gibi aktı gitti. Akşam 4 kez olctuler biraz miktarı şükür azaldı. Şimdi doktor detaylı olarak bakicak onu bekliyoruz . Hala devam ediyor sadece rengi koyuldu
Cok geçmiş olsun . Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim 🙏

Merhabalar arkadaşlar bizim erkek faktörüne bağlı tüp bebek tedavisi görüyoruz. Dün 13 yumurta toplandı. Eşim testis kanserine bağlı azosperm(mikro tese olmadı hiç)ameliyat öncesi dondurulan spermleri açıldı 9 tanesine işlem yapıldı. Bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş 3. Ve 5. Gün tekrar arayacaklar. Maalesef hiç umudum yok çünkü erkek faktörlü olunca 5. Güne gitmiyor memorial laboratuvara güveniyorum sizce 3. Güne gelince dondurma olur mu?

İnşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle.. 🙏🙏

Çok geçmiş olsun 💐 bebeklerin iyi olmasına sevindim 🥰

Sagolun Allah razı olsun
Oksapar a ara verildi . Plesetada yaklaşık 2cm kadar ayrilmis ondan dolayı orada kanama bölgesi oluşmuş. Bakalım perşembe günü tekrar gidecez . Şuan 3 günlük endol başladı. Vitamin ,d3 vs lere geçti. Lusteral günde 1 ile devam . Progestan da devam . Hayırlısı Rabbım ne dilerse o olacak ,Rabbım imtihan etmesin 🤲

Merhaba ben de ogluma hamileyken kanama yaşamistim hem de afedersin parca parca geliyordu ben kesin düstü diye doktora gittim. Ama şükür onda bisey yoktu. 1 gün sonra kanamam durdu lekeye döndü.

Sagolun Allah razı olsun
Oksapar a ara verildi . Plesetada yaklaşık 2cm kadar ayrilmis ondan dolayı orada kanama bölgesi oluşmuş. Bakalım perşembe günü tekrar gidecez . Şuan 3 günlük endol başladı. Vitamin ,d3 vs lere geçti. Lusteral günde 1 ile devam . Progestan da devam . Hayırlısı Rabbım ne dilerse o olacak ,Rabbım imtihan etmesin 🤲
Allah kolaylık versin, inşallah geçer gider bu zor durum. Kanama daha çok oksapar vb kan sulandırıcı kullananlarda oluyor gibi geldi. Yanılıyor muyum lütfen bilen varsa açıklasın. Burada bu durumları gördükçe başıma gelir mi gelirse ne yapmalıyım ne kadar paniklemeliyim onu öğreniyorum.

Merhabalar arkadaşlar bizim erkek faktörüne bağlı tüp bebek tedavisi görüyoruz. Dün 13 yumurta toplandı. Eşim testis kanserine bağlı azosperm(mikro tese olmadı hiç)ameliyat öncesi dondurulan spermleri açıldı 9 tanesine işlem yapıldı. Bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş 3. Ve 5. Gün tekrar arayacaklar. Maalesef hiç umudum yok çünkü erkek faktörlü olunca 5. Güne gitmiyor memorial laboratuvara güveniyorum sizce 3. Güne gelince dondurma olur mu?
Hiç öyle düşünmeyin benimkide erkek faktörüydü ama 5. güne gitti hiç belli olmuyor diyebilirim laboratuvar çok iyi 3. Gün olsada tutma ihtimali var ki çok örnek var burada herkesin ki 5. güne gitmiyor zaten pozitif düşünün 🌸

Merhaba benimde EŞİMDE çok az sayıda sperm çıkıyordu, yumurta toplama günü binlerde sperm çıkmış, 11 yumurta toplandı 8 i olgundu ilk 5 tanesi döllendi dediler sonra 6 ya çıktı.Bunların 2 tanesi 5.gün,2 tanesi 6.güne geldi.Bir tane 6.gün embriyosu kalite olarak düşük olduğu için dondurmadik, pgt ye gitmesi gerekiyordu çünkü.1 tane 5.gün embriyosu, 1 tane de 6.gün embriyosu sağlıklı geldi ve ben şu an hamileyim.Memorial in labaratuvarı gerçekten iyidir, en az bir tanesi kesin gider 5.güne hatta 2 🤗

Merhaba ben de ogluma hamileyken kanama yaşamistim hem de afedersin parca parca geliyordu ben kesin düstü diye doktora gittim. Ama şükür onda bisey yoktu. 1 gün sonra kanamam durdu lekeye döndü.
Bugün lekelenme oldu ,fakat bu akşam yine kırmızı şeklinde başladı . Dr sabah hersey normal plesanta da 2 cm açılma olduğu için o kanama dışarı çıkacak dedi ,emilen edilecek dedi . Fakat kırmızıya dönünce yine korku sardi

Allah kolaylık versin, inşallah geçer gider bu zor durum. Kanama daha çok oksapar vb kan sulandırıcı kullananlarda oluyor gibi geldi. Yanılıyor muyum lütfen bilen varsa açıklasın. Burada bu durumları gördükçe başıma gelir mi gelirse ne yapmalıyım ne kadar paniklemeliyim onu öğreniyorum.
Aminnn . İnsan i panik korku kaplıyor. Doktor stres yapma dedikçe ben daha stres oluyorum. Eşim bir taraftan rahat ol diyor ama elimde değil. O kırmızı kan i görünce elim ayağım titriyor

• Beğen
Reactions: sbf
X